MarcusCamby Opublikowano 26 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 (edytowane) 2nd roundery 2020: 31. Mason Jones - Los Angeles Clippers - two-way contract na dwa lata 32. Grant Riller - Philadelphia76ers - stashed 33. Leandro Bolmaro - Orlando Magic - stashed 34. Nico Mannion - Brookyn Nets - stashed 35. Paul Reed - Dallas Mavericks - stashed 36. Immanuel Quickley - Orlando Magic - stashed 37. Elijah Hughes - Sacramento Kings - trzyletni kontrakt 38. Jahmi’us Ramsey - Toronto Raptors - stashed 39. Zeke Nnaji - Sacramento Kings - trzyletni kontrakt 40. Isaiah Joe - Portland Trail Blazers - czteroletni kontrakt 41. Jay Scrubb - Cleveland Cavaliers - stashed 42. Killian Tillie - Miami Heat - stashed 43. Joran Nnwora - San Antonio Spurs - stashed 44. Robert Woodard II - San Antonio Spurs - stashed 45. Isaiah Stewart - Denver Nuggets - dwuletni kontrakt 46. Cassius Winston - Boston Celtics - stashed 47. Devon Dotson - Sacramento Kings - stashed 48. Daniel Oturu - Dallas Mavericks - stashed 49. Reggie Perry - Houston Rockets - stashed 50. Ty-Shon Alexander - Cleveland Cavaliers - stashed 51. Udoka Azubuike - Chicago Bulls - czteroletni kontrakt 52. Ashton Hagans - Orlando Magic - stashed 53. Nate Hinton - Philadelphia 76ers - stashed 54. Payton Pritchard - Portland Trail Blazers - czteroletni kontrakt 55. CJ Elleby - New Orleans Pelicans - stashed 56. Cassius Stanley - Oklahoma City Thunder - stashed 57. Kenyon Martin Jr. - Indiana Pacers - czteroletni kontrakt 58. Skylar Mays - Memphis Grizzlies - stashed 59. Karim Mane - Los Angeles Lakers - stashed 60. Sam Merrill - Boston Celtics - trzyletni kontrakt Poprawcie mnie, jeśli jakiś zawodnik zmienił klub. Wpiszę potem do arkusza Edytowane 26 Grudnia 2020 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 38 minut temu, MarcusCamby napisał: 32. Grant Riller - Los Angeles Clippers - stashed On chyba u @Tecu jest. Btw, dopiszcie mi od razu tego Jaylena Handsa do stashowanych, bo on w drafcie 2019 był wybierany, więc stosunkowo świeży gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 3 minuty temu, Braveheart22 napisał: Btw, dopiszcie mi od razu tego Jaylena Handsa do stashowanych, bo on w drafcie 2019 był wybierany, więc stosunkowo świeży gracz Dziwne, że się ostał. Wszystkich z 2019 osobiście sprawdzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Dziwne, że się ostał. Wszystkich z 2019 osobiście sprawdzałem. Z tego co kiedyś widziałem to on chyba w jakiejś wymianie dołączył, znaczy prawa do niego. Chyba od @Alonzo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Hands poszedł do Clippers jako jeden z assetów za Noela w lutym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 To pewnie ktoś go nie przeniósł z arkusza Orlando Magic. Rillera poprawiam na Sixers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 12 minut temu, MarcusCamby napisał: To pewnie ktoś go nie przeniósł z arkusza Orlando Magic. Rillera poprawiam na Sixers Był na 100% w arkuszu Clippers - zawsze pilnuję, żeby przy moich dealach wszystko się w arkuszu zgadzało. Ktoś go wykasował robiąc porządek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Nwora jest w spurs. @MarcusCamby A ja nie mogę jeszcze tych 2rd wrzucić teraz na 2Ws? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 1 minutę temu, ignazz napisał: Nwora jest w spurs. @MarcusCamby A ja nie mogę jeszcze tych 2rd wrzucić teraz na 2Ws? Oczywiście, że możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Grant Riller podpisuję na 2 way contract na dwa lata. Tu czy gdzie indziej wpisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 50 minut temu, Tecu napisał: Grant Riller podpisuję na 2 way contract na dwa lata. Tu czy gdzie indziej wpisać? Starczy tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Celtics podpisują Cassiusa Winstona na 2 letni kontrakt 2 way Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Orlando Magic podpisują na 2letni kontrakt 2way swoich Kentucky Boys - Ashtona Hagansa i Immanuela Quickleya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi