wiLQ Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 (edytowane) W tym watku niech sie zapisuja osoby zainteresowane dolaczeniem do wielopoziomowych rozgrywek fantasy NBA w formule Roto + Aukcja, ktore co roku trwaja tyle ile sezon regularny W NBA [zwykle od pazdziernika do polowy kwietnia]. W zeszlym sezonie bylo w sumie 8 lig i ponad 100 grajacych osob czyli w praktyce dolaczasz na poziom IV w przyjetej drzewkowej strukturze rozgrywek. Chyba, ze bedzie brakowalo do kompletu w pozostalych ligach to wtedy moze od razu na poziom III... decyduje kolejnosc zgloszen. Jak ktos ma jakies pytania odnosnie gry czy rozgrywek niech najpierw sprawdzi czy nie ma odpowiedzi w FAQ dla debiutantow [http://www.e-nba.pl/topic/3012-faq-dla-debiutantów-w-fb/] oraz Regulaminie [http://www.e-nba.pl/topic/3015-regulamin-lig-roto/], a jak nie ma to niech bez skrepowania zada pytanie w watku pod tym pierwszym podanym linkiem. Te linki sa o tyle istotne, ze dolaczajac zgadzacie sie na przestrzeganie zasad opisanych w regulaminie. W ramach zapisow podajcie swoje doswiadczenie w fantasy [pamietajac, ze to mozna sprawdzic na profilu Yahoo i jedyny cel tej informacji to sprawiedliwy podzial na ligi] oraz jesli chcecie grac ze znajomym w jednej lidze to podajcie jego nick na forum [przy czym musi on potwierdzic, ze chce grac z Toba]. Tzn przykladowy zapis powinien wygladac tak: "romek, 1 sezon, tytus i atomek" Ile powstanie lig zalezy od liczby uczestnikow gdzie docelowa i domyslna wielkosc ligi to 15. Jak ktos sie zapisze i wiecej tu nie zajrzy pomimo przypomnien PMami to zakladamy, ze zrezygnowal i zastapi go ktos inny. A tak poza tym, witamy i zyczymy dobrej zabawy W ostatnich paru latach dolaczalo zwykle 10-30 osob, a jak bedzie w 2020? Lista zapisanych... Kowiak86;2 qbarox;2 Dida.84;7 b2b;2; T-Pro82;0 Edytowane 23 Listopada 2020 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowiak86 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłaszam chęć udziału. Grałem w zeszłym sezonie w e-nba dynasty i dwa ostatnie sezony w lidze szóstego gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dida Dikson Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 (edytowane) Zgłaszam się. Grałem na e-nba chyba 7 sezonów, ostatni niestety odpuściłem, ale mam nadzieję na wielki powrót Edytowane 6 Listopada 2020 przez Dida Dikson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbarox Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Witam, Deklaruję chęć gry. 2 lata doświadczenia - kilka lig ze znajomymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dida.84 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Odzyskałem stare konto, tak chyba będzie lepiej. Zgłaszam się jako Dida.84 ---> Dida Dikson już nie aktualny!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b2b Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Cześć, zgłaszam się. To będzie trzeci sezon w kilku ligach. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-Pro82 Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłaszam się. Rookie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dida.84 Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Osobiście zwerbowałem T-Pro82 do gry w fantasy, więc chcielibyśmy grać w jednej lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-Pro82 Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 5 godzin temu, Dida.84 napisał: Osobiście zwerbowałem T-Pro82 do gry w fantasy, więc chcielibyśmy grać w jednej lidze Potwierdzam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czacha1723 Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 zgłaszam się. z chęcią spróbuje zagrać, będzie to mój pierwszy sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El chapo Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 cześć, zgłaszam się. trzeci sezon w kilku ligach. chciałbym w lidze grać z b2b. Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LosAngelesAnwil Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Cześć, zgłaszam się, trzy sezony w fantasy. Chciałbym zagrac w lidze z b2b i El chapo. Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pachuco Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 zglaszam chec, 2 sezony na 6g w top 5 wiec poziom chyba calkiem spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Jestescie juz wszyscy w ligach, wiec na dniach dostaniecie wiadomosc co i jak robic ;-] Zostalo jeszcze 7 miejsc w rozgrywkach, wiec gdyby ktos sie zdecydowal to dolaczy niemalze od razu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dida.84 Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Wielkie dzięki wiLQ, jak zawsze świetna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majestic Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Ja chętnie wezmę udział w aukcji. 5 lat na yahoo, 10 na espn, w tym sezonie superliga 6g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knotai Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Chętnie zagram (roto + aukcja), 2 sezony na szostym graczu za mną (aktualnie liga 1) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Zbierajace sie powyzej zgloszenia juz sa dopisane do lig, wiec w rozgrywkach zostaly juz tylko 4 miejsca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majchu Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Hej! Znalazłyby się 2 miejsca Roto-aukcja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Nawet 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi