Tecu Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 18 minut temu, Alonzo napisał: 63 nie równa się tu 63 "Pamiętaj Paweł, 63 zawsze równa się 63, nawet jak ktoś przekonuje Cię w jakiejś gierce internetowej, że jest inaczej to myli się". Tak mówiła mi moja nauczycielka matematyki w liceum prawie 20 lat temu. Nie sądzę by coś się zmieniło w tej materii a ja jej wierzę Sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Ciekawe czy simka jest na tyle sprytna ze doceni drugiego najbardziej efektywnego ofensywnie (volume + efficiency) grajka w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 16 minut temu, julekstep napisał: Ciekawe czy simka jest na tyle sprytna ze doceni drugiego najbardziej efektywnego ofensywnie (volume + efficiency) grajka w lidze. Masz na myśli Jameera Nelsona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 7 minut temu, SlaKB napisał: Masz na myśli Jameera Nelsona? mam na mysli lidera w FG rzucajacego prawie 25 ppg z pace na 50/40/90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Dzień 98 (na pierwszym miejscu goscie) 76ers 120 - Cavaliers 93 play-by-play Mavericks 111 - Kings 119 play-by-play Raptors 80 - Knicks 114 play-by-play Pistons 103 - Sonics 111 play-by-play Hornets 125 - Rockets 99 play-by-play Suns 116 - Celtics 95 play-by-play Grizzlies 103 - Bucks 114 play-by-play Nuggets 105 - Lakers 129 play-by-play Wizards 81 - Jazz 100 play-by-play Warriors 123 - Timberwolves 99 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 brawo @Alonzo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Cóż za mecz na zakończenie sezonu dla McGradyego!!! ROTY Lopez Graczem Meczu! Nie spodziewałem się, że chłopaki tak świetnie wypadną przeciwko najlepszej ofensywie sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 1 minutę temu, Alonzo napisał: Cóż za mecz na zakończenie sezonu dla McGradyego!!! ROTY Lopez Graczem Meczu! Nie spodziewałem się, że chłopaki tak świetnie wypadną przeciwko najlepszej ofensywie sezonu. A co się stało z McGradym? Czemu kończy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 12 minut temu, Tecu napisał: A co się stało z McGradym? Czemu kończy? Pisałem Tobie przecież podczas dyskusji o Twojej interpretacji 63 Chcę dać pograć głębi mojego składu, żeby obaczyć na co ich stać. Mam bilans 22-43 i kończę na 6 miejscu od końca. Z nikim już o nic nie ryealizuję. Nie to co zTy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 39 minut temu, Alonzo napisał: Pisałem Tobie przecież podczas dyskusji o Twojej interpretacji 63 Chcę dać pograć głębi mojego składu, żeby obaczyć na co ich stać. Mam bilans 22-43 i kończę na 6 miejscu od końca. Z nikim już o nic nie ryealizuję. Nie to co zTy;) Taa. Rose nie gra w 3 meczach w tym jednym przed 90 meczem - dziwne shut downa, w domyśle słabe. McGrady sadzany na miesiąc przed końcem - danie grania rezerwowym dla głębi, w domyśle - super. I nie mam pretensji, obaj robimy to co jest zgodne z regulaminem. Ale te dorabianie ideologii jest dla mnie koszmarne. To simka, minuty nie mają znaczenia dla rozwoju zawodników. Ja też z nikim nie rywalizuje, tak samo jak Ty, mogę kogo chcę posadzić na ławie. Tylko, że Ty robisz z tego romantyczne dawanie grania rezerwowym a u mnie to wstrętne sadzanie graczy A prawda jest prosta, obaj nie chcemy za dużo wygranych i działamy w zgodzie z regulaminem Ja się uczciwie przyznaję a Ty dorabiasz dziwną ideologię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Działa wam strona simby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 3 minuty temu, kolader napisał: Działa wam strona simby? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 35 minut temu, eMeS napisał: Tak To dziwne bo u mnie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 23 minuty temu, kolader napisał: To dziwne bo u mnie nie ta do logowania czy ta z tabela ligowa? w ogole sie nie odpala? jest jakis komunikat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Teraz, julekstep napisał: ta do logowania czy ta z tabela ligowa? w ogole sie nie odpala? jest jakis komunikat? Strona simbasketu, ta główna do logowania. Tylko mieli, nie potrafi wczytać, bez komunikatów. Wlazłem z fona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 (edytowane) 14 minut temu, kolader napisał: Strona simbasketu, ta główna do logowania. Tylko mieli, nie potrafi wczytać, bez komunikatów. Wlazłem z fona. dziwne - generalnie jak jedna z dwoch stron simkowych nie dziala to cos jest z urzadzeniem (moze jakies cookiesy albo cus) - jakby bylo cos nie tak z serwerem to by padly obie strzelam ze wyczyszczenie cache'u + ciastek w przegladarce powinno pomoc (ale pamietaj ze to moze pousuwac wszelkie zapamietane hasla* i inne Twoje ustawienia) - ew wczesniej mozesz tez sprawdzic czy stronka odpala sie na innej przegladarce (ja w androidzie mam 2 defaultowo np) * w sumie to chyba przegladarki gdzie indziej zapisuja hasla, ale nie wiem bo nigdy nie korzystalem z takiej funkcji xD Edytowane 28 Listopada 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Z mojej strony ukłon w stronę organizatorów bo mi działa wszystko elegancko. Jedyne bledy na stronce to niektóre wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 (edytowane) 48 minut temu, kolader napisał: Strona simbasketu, ta główna do logowania. Tylko mieli, nie potrafi wczytać, bez komunikatów. Wlazłem z fona. wyłącz antyvira na chwilę Edytowane 28 Listopada 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 (edytowane) 15 minut temu, Krzemo napisał: wyłącz antyvira na chwilę antyvir raczej by dal jakis komunikat (+ poki co jedyny jaki nam ktoremu nie pasuje simka to avast, ktory chyba nie jest instalowany na telefonach) Edytowane 28 Listopada 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 16 minut temu, julekstep napisał: antyvir raczej by dal jakis komunikat (+ poki co jedyny jaki nam ktoremu nie pasuje simka to avast, ktory chyba nie jest instalowany na telefonach) Mam właśnie avasta ale mam go dobry rok i nigdy nie było jakiegokolwiek problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi