Alonzo Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Sonics kolejnej drużynie z Zachodu pokazują, że nie są chłopcami do bicia. Brook Lopez wrócił do Formy. Wreszcie dobry mecz z ławki Jasona Smitha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 W dniu 22.10.2020 o 23:33, julekstep napisał: overachieving w opór tylko Pistons gorsi w tym względzie 13 godzin temu, julekstep napisał: większość contenderów (poza @MarcusCamby, ale on i tak pseudo contender) + ciągłe umniejszanie STATa. Oj bolą kogoś wyniki wielkich Hornets Jak dobrze liczę to Amare na mecz z Magic, właśnie wraca, także szykuj tych swoich pozerów Oj korci podbić stawkę i powiedzieć, że Hornets zakończą RS przed Magic o litrową butelkę Baczewskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Oj korci podbić stawkę i powiedzieć, że Hornets zakończą RS przed Magic o litrową butelkę Baczewskiego nie wiem co by się musiało stać żeby to się sprawdziło chyba season-ending injuries połowy moejgo składu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 (edytowane) 12 minut temu, julekstep napisał: nie wiem co by się musiało stać żeby to się sprawdziło chyba season-ending injuries połowy moejgo składu Calderon > Hinrich Pierce > Martin Gay > Nocioni STAT > Josh Smith Gdybyś nie losował wyników, gdzie co chwilę mi ktoś wypada, to Baczewski już byłby na stole. Byśmy potem z @Qcin_69 wypili na twój koszt EDIT: Z tym STATem trochę overreaction, a po za tym pomyliłem Josha Smitha z Joe Smithem Edytowane 23 Października 2020 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Calderon > Hinrich Pierce > Martin Gay > Nocioni STAT > Josh Smith Gdybyś nie losował wyników, gdzie co chwilę mi ktoś wypada, to Baczewski już byłby na stole. Byśmy potem z @Qcin_69 wypili na twój koszt Calderon < Ridnour (jak Kirk musi grać to Jose lepszy) Pierce > Martin Gay > Nocioni Stoudemire << Smith kogokolwiek dasz na C <<<< Perk Twoje rezerwy <<<<<< moje rezerwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 19 minut temu, MarcusCamby napisał: + ciągłe umniejszanie STATa. Oj bolą kogoś wyniki wielkich Hornets Jak dobrze liczę to Amare na mecz z Magic, właśnie wraca, także szykuj tych swoich pozerów Oj korci podbić stawkę i powiedzieć, że Hornets zakończą RS przed Magic o litrową butelkę Baczewskiego Ja się założę o Pistons chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 No nareszcie Ak47 do pieca dał, w dodatku w pojedynku z Hillem. Triple double z sf dość rzadki obrazek, no i staty Kirilenko na razie ma też dość niezłe jak na so so początek sezonu. 21,8p, 7,1rb, 6,3as, 2,6stl, 2,2bl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 9 godzin temu, MarcusCamby napisał: Calderon > Hinrich Pierce > Martin Gay > Nocioni STAT > Josh Smith Gdybyś nie losował wyników, gdzie co chwilę mi ktoś wypada, to Baczewski już byłby na stole. Byśmy potem z @Qcin_69 wypili na twój koszt EDIT: Z tym STATem trochę overreaction, a po za tym pomyliłem Josha Smitha z Joe Smithem Z zakładem czy bez, uważam ze picie na koszt Komisarza Julka jest bardzo dobrym pomysłem i można byłoby to przegłosować. Poza tym Wielcy Trailblazers po chwilowej zadyszce znowu na fali, Jamison klasa a Wielki Gallo powinien skończyć w 1 drużynie rookasow . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Poza tym Wielcy Trailblazers po chwilowej zadyszce (...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: Wielki Gallo powinien skończyć w 1 drużynie rookasow . Beasley może się nie zgodzić. Ma wszystkie staty oprócz steali lepsze. Ale jasne, walka się dopiero zaczęła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 1 minutę temu, Tecu napisał: Beasley może się nie zgodzić. Ma wszystkie staty oprócz steali lepsze. Ale jasne, walka się dopiero zaczęła. W Bulls to nawet Corey Brewer by rzucał 10 punktów na mecz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 (edytowane) 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: W Bulls to nawet Corey Brewer by rzucał 10 punktów na mecz! Zwłaszcza, że u mnie by był trzecim SG,bo jest słabszy od Rose i od Greena a u Ciebie gra w s5 Dziś zresztą pojedynek bezpośredni. Życzę wygranej Edytowane 24 Października 2020 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 1 minutę temu, Tecu napisał: Zwłaszcza, że u mnie by był trzecim SG,bo jest słabszy od Rose i od Greena a u Ciebie gra w s5 Dziś zresztą pojedynek bezpośredni. Życzę wygranej Corey dzwonił ze odebrał to personalnie i poprosił o bycie 1 opcja w ataku na ten mecz, teraz to zobaczysz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Corey dzwonił ze odebrał to personalnie i poprosił o bycie 1 opcja w ataku na ten mecz, teraz to zobaczysz:D Dla mnie bardziej to pojedynek Beasleya i Gallo. Ustawiam dziś Beasleya jako nr 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Teraz, Tecu napisał: Dla mnie bardziej to pojedynek Beasleya i Gallo. Ustawiam dziś Beasleya jako nr 1. Na SF będzie grał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 no to dziś trzeba wklepać SlaKBowi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Ile tu dziś proroctwa się wylało .... Dzień 29 (na pierwszym miejscu goscie) Celtics 98 - Cavaliers 111 play-by-play Mavericks 105 - Pacers 103 play-by-play Jazz 115 - Rockets 91 play-by-play Spurs 100 - Knicks 106 play-by-play Grizzlies 96 - Clippers 108 play-by-play Trailblazers 113 - Bulls 93 play-by-play Nets 108 - Raptors 100 play-by-play Magic 116 - Pistons 111 play-by-play Timberwolves 102 - Lakers 120 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Ty Prince - UTA - 8 days Sam Cassell - MEM - 20 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 5 minut temu, Krzemo napisał: Ile tu dziś proroctwa się wylało .... Seattle dziś nie przegrają żadnego meczu z obu kolejek, które będą miały miejsce. Powiem więcej - nawet jutro nie przegrają w tej południowej kolejce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Corey Brewer z 11 punktami!!! w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 @Tecu @Qcin_69 Wielki Gallo 11pkt Mike B'Easy 19pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi