SlaKB Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 3 minuty temu, eMeS napisał: Ja tez mocno się zastanawiałem nad posadzeniem Thomasa na ostatnie mecze, bo ryzko kontuzji jest spore, ale on musi nabijać punkty żeby go iverek w klasyfikacji all-time strzelców nie dogonił No właśnie mam nadzieję, że Thomas po tym sezonie skończy karierę, bo mocno śrubuje ten wynik i Iver musiałby długo grać na wysokim poziomie Dodatkowo Iversonowi brakuje jednego tytułu MVP, żeby być samodzielnym liderem w ilości nagród MVP. To też ciekawe, bo gdyby nie Iverson to Thomas pewnie miałby 6-7 MVP, a tak po tym sezonie AI powinien go wyprzedzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 18 minut temu, eMeS napisał: Ja tez mocno się zastanawiałem nad posadzeniem Thomasa na ostatnie mecze, bo ryzko kontuzji jest spore, ale on musi nabijać punkty żeby go iverek w klasyfikacji all-time strzelców nie dogonił trochę bez sensu patrząc na to jaki jest teraz tłok na pozycjach 3-6 na wschodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 6 minut temu, julekstep napisał: trochę bez sensu patrząc na to jaki jest teraz tłok na pozycjach 3-6 na wschodzie bez sensu to Ty masz s5 3 zawodnikow w allD, martin i ten zdrajca ridnour, który ode mnie hajsow nie chcial i poszedl do Bulls za drobne i teraz bedzie cholera PO MVP - koszmar! @SlaKB Zostaw Kennych Andersonow tej ligi, Ridnoura celuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 CZUJĘ WASZ STRACH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Dojechalbym Cię Julek i tych Twoich kasztanów ale ze tak ładnie podsumowałem wczoraj to nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: Dojechalbym Cię Julek i tych Twoich kasztanów ale ze tak ładnie podsumowałem wczoraj to nie mogę chyba Bynum dawno kontuzji nie miał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Teraz, julekstep napisał: chyba Bynum dawno kontuzji nie miał! Eh jakby Andrew był zdrowy cały sezon to bym poszedł po tego Kirilenke:P bo jakbyś nie wiedział byłeś tylko opcja B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Eh jakby Andrew był zdrowy cały sezon to bym poszedł po tego Kirilenke:P bo jakbyś nie wiedział byłeś tylko opcja B PTB w playoffach to opcja B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 10 minut temu, julekstep napisał: PTB w playoffach to opcja B W przyszłym roku to już będzie contender Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: W przyszłym roku to już będzie contender może w swojej dywizji xD pamiętaj - dealowałeś ze @SlaKB a to największy grzech simkowy karma wróci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: może w swojej dywizji xD pamiętaj - dealowałeś ze @SlaKB a to największy grzech simkowy karma wróci! SlaKB to pożądny Komisz, a do tego pije wódkę do kolacji a nie jakieś kraftowe piwka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: SlaKB to pożądny Komisz, a do tego pije wódkę do kolacji a nie jakieś kraftowe piwka no on z Łodzi to cały czas wódkę pije przecież i komiszowanie nie ma nic do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: no on z Łodzi to cały czas wódkę pije przecież i komiszowanie nie ma nic do tego No to sam widzisz, jest Komiszem, jest z Łodzi i ma Pistonsow do prowadzenia- ciężko znaleźć gorsze combo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: No to sam widzisz, jest Komiszem, jest z Łodzi i ma Pistonsow do prowadzenia- ciężko znaleźć gorsze combo to akurat prawda! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 @elwariato Ty nie lajkuj tylko właz na messengera, trzeba temat obgadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Dzień 105 (na pierwszym miejscu goscie) Trailblazers 100 - Jazz 149 play-by-play Knicks 100 - Timberwolves 114 play-by-play Celtics 79 - Heat 127 play-by-play Wizards 86 - Warriors 94 play-by-play Bucks 110 - Cavaliers 144 play-by-play Rockets 93 - Sonics 101 play-by-play Raptors 78 - Hawks 122 play-by-play Suns 101 - Clippers 94 play-by-play Nuggets 120 - 76ers 119 play-by-play Grizzlies 94 - Pistons 121 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Anfernee Hardaway (Heat) – 5 dni (Sprained Ankle) Guillermo Diaz (Celtics) – 3 dni (Flu) Russell Westbrook (Celtics) – 6 dni (Sprained Knee) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 @ignazz chyba masz nowego forumowego kolegę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 ..ależ niesamowici są ci Młodzi Wilcy z Sonics!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 w ogóle teraz jest idealne ułożenie na wschodzie - tak by mogły startować PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Indiana rozpędzona i mająca łatwe zakończenie sezonu? Może być ciekawie jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi