SlaKB Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Dzień 103 (na pierwszym miejscu goscie) Celtics 84 - Heat 113 play-by-play Warriors 85 - Spurs 97 play-by-play Raptors 63 - Bucks 83 play-by-play Rockets 91 - Lakers 95 play-by-play Sonics 97 - 76ers 117 play-by-play Cavaliers 119 - Hornets 134 play-by-play Nuggets 128 - Pistons 132 play-by-play Kings 119 - Trailblazers 113 play-by-play Wizards 88 - Knicks 111 play-by-play Timberwolves 108 - Grizzlies 129 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Horace Grant (Bucks) – 8 dni (Broken Finger) Eddy Curry (Nuggets) – 4 dni (Stiff Neck) Mookie Blaylock (Kings) – 51 dni (Torn Quad) Raja Bell (Knicks) – 6 dni (Fractured Nose) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 @SlaKB za co Ty nie lubisz rozgrywających? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Jest jakaś korelacja, że na koniec sezonu wpada więcej kontuzji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 5 minut temu, MarcusCamby napisał: Jest jakaś korelacja, że na koniec sezonu wpada więcej kontuzji? Może gra wąskimi składami swoje robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 5 minut temu, Alonzo napisał: Może gra wąskimi składami swoje robi. Ale Kings ma raczej szeroki skład. Roy Hibbert graczem miesiąca. Nikt nie ogłosił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Roy Hibbert graczem miesiąca. Nikt nie ogłosił. nom - ostatnio tak głośno o Brooku a Hibbert może mu wbrew pozorom zagrozić w walce o rookie 1st team bardzo przyjemny grajek (ale to nie dziwne patrząc na combo - fajny prospekt + fart Hornets do campów ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 15 minut temu, MarcusCamby napisał: Jest jakaś korelacja, że na koniec sezonu wpada więcej kontuzji? Loteria, tak jak większość w tej zabawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Ale Kings ma raczej szeroki skład. Roy Hibbert graczem miesiąca. Nikt nie ogłosił. Chyba debiutantem miesiąca. Graczem miesiąca po raz drugi z rzędu Shaq. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Teraz, SlaKB napisał: Chyba debiutantem miesiąca. Graczem miesiąca po raz drugi z rzędu Shaq. Ano debiutantem. Ale wszystko jest kwestią czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 1 minutę temu, Ice23 napisał: Loteria, tak jak większość w tej zabawie loteria + wiek i mpg w tym przypadku (obaj połamańcy to już solidni wiekowo grajkowie grający duże minuty) 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Ano debiutantem. Ale wszystko jest kwestią czasu jeśli chodzi o Roya i zostanie graczem miesiąca to raczej kwestia czasu i przestrzeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 16 minut temu, Alonzo napisał: Może gra wąskimi składami swoje robi. Ja tez mam szeroki skład i co z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Ale Kings ma raczej szeroki skład. Roy Hibbert graczem miesiąca. Nikt nie ogłosił. Kings grają z reguły 8-9 graczami. ja widziałem Trochę mnie to zdziwiło, ale może dlatego Debiutantem Miiesiąca został, że gra w silnym teamie pełniąc ważną rolę? 3 minuty temu, julekstep napisał: nom - ostatnio tak głośno o Brooku a Hibbert może mu wbrew pozorom zagrozić w walce o rookie 1st team bardzo przyjemny grajek (ale to nie dziwne patrząc na combo - fajny prospekt + fart Hornets do campów ) Nie no, to bez sensu by było. 10-10-2 ale w 2nd Rookie Team na bank będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 (edytowane) 2 minuty temu, Alonzo napisał: Nie no, to bez sensu by było. 10-10-2 ale w 2nd Rookie Team na bank będzie. 10-10-2 (wszystko zaokrąglone w dół ) jako starter w mocnym teamie to bardzo fajne cyferki Edytowane 1 Grudnia 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 2 minuty temu, Alonzo napisał: Nie no, to bez sensu by było. 10-10-2 ale w 2nd Rookie Team na bank będzie. Gdyby liczył się impact, a nie boxscore to Roy Hibbert mógłby być nawet ROY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 3 minuty temu, ignazz napisał: Ja tez mam szeroki skład i co z tego Jednak ten 32-letni Anderson grał u Ciebie po 38min.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Teraz, Alonzo napisał: Jednak ten 32-letni Anderson grał u Ciebie po 38min.. W sumie to właśnie point guardzi grają statystycznie najwięcej minut, więc pewnie dlatego najczęściej łapią kontuzje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: 10-10-2 (wszystko zaokrąglone w dół ) jako starter w mocnym teamie to bardzo fajne cyferki 10,5-10,2-2,2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 2 minuty temu, Alonzo napisał: Jednak ten 32-letni Anderson grał u Ciebie po 38min.. Ustawione miałem Kenny Kidd Sergio co miałem inaczej robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: W sumie to właśnie point guardzi grają statystycznie najwięcej minut, więc pewnie dlatego najczęściej łapią kontuzje. Teraz, ignazz napisał: Ustawione miałem Kenny Kidd Sergio co miałem inaczej robić? Młodsi proporcjonalnie mniej. U mnie Dragic 29,3min i z ławki Sessions 19,6min. Nie wiem, jak ja tego Currego tam wcisnę od nowego sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 3 godziny temu, julekstep napisał: loteria + wiek i mpg w tym przypadku (obaj połamańcy to już solidni wiekowo grajkowie grający duże minuty) ale od Paytona to wy się odpier.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi