eMeS Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 27 minut temu, Qcin_69 napisał: Beasley to ten snajper, którego drużyna 2 razy pod rząd zrobiła 60 punktów?:D chyba w nich nie gral wlasnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 (edytowane) 2 minuty temu, eMeS napisał: chyba w nich nie gral wlasnie 21lerni Tiony Wroten robił 17ppg w 76ers Hinkiego, a już go w lidze nie ma Wiec na pytanie Gallo/Beasley odpowiadam- nie wiem kogo wybierze jury, ale domyślam się kto będzie miał lepsza karierę Edytowane 27 Listopada 2020 przez Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Godzinę temu, eMeS napisał: Gallo vs Beasley to bedzie ciekawy pojedynek w kontekscie all-rookie 1st team. Resztę raczej znamy - Lopez. Love. Rose, Westbrook Nie mówię nie, ale serio bym się zdziwił gdyby to Beasley przegrał. W każdej statystyce jest lepszy od Gallo oprócz %za 3 i Ft i straty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 2 godziny temu, Qcin_69 napisał: 21lerni Tiony Wroten robił 17ppg w 76ers Hinkiego, a już go w lidze nie ma Wiec na pytanie Gallo/Beasley odpowiadam- nie wiem kogo wybierze jury, ale domyślam się kto będzie miał lepsza karierę Mike Beasley to czysty kryształ, tylko w rl mu nie dali drużyny, a on jest stworzony do bycia pierwsza opcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 1 godzinę temu, Tecu napisał: Nie mówię nie, ale serio bym się zdziwił gdyby to Beasley przegrał. W każdej statystyce jest lepszy od Gallo oprócz %za 3 i Ft i straty. To jeszcze nic. Największe zdziwienie będzie jak Lopez albo Love wygraja ROTY A imo jest taka szansa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 6 minut temu, eMeS napisał: To jeszcze nic. Największe zdziwienie będzie jak Lopez albo Love wygraja ROTY A imo jest taka szansa! Dlaczego zdziwienie? Lopez gra normalnie przecież bez żadnych dziwnych shut downów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 14 minut temu, eMeS napisał: To jeszcze nic. Największe zdziwienie będzie jak Lopez albo Love wygraja ROTY A imo jest taka szansa! I szczerze powiedziawszy to pewnie w normalnych realiach, któryś z Nich by wygrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Ogólnie to przy wyborze MVP bilans ma znaczenie, a ciekawy jestem czy ma jakiekolwiek znaczenie przy wyborze ROTY.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 21 minut temu, eMeS napisał: To jeszcze nic. Największe zdziwienie będzie jak Lopez albo Love wygraja ROTY A imo jest taka szansa! Za to nie ma punktów potencjału A powinien być symboliczny 1. Jasne, szansa oczywiście jest, niezbadane są wyroki simki. Będziemy wiedzieć więcej po 100 dniu. Jeżeli ktoś z nich dostanie nagrodę miesiąca to szanse są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 22 minuty temu, Alonzo napisał: Dlaczego zdziwienie? Lopez gra normalnie przecież bez żadnych dziwnych shut downów. Nom i Lopez zagrał tyle samo meczów co Rose. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Love nie dostanie za mało punktów robi, mam wrażenie na ROTY Simka patrzy głównie na punkty zawodnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 1 godzinę temu, Tecu napisał: Nom i Lopez zagrał tyle samo meczów co Rose. Ty to piszesz Tecu na poważnie, czy sobie teraz ze mnie żartujesz? Po pierwsze to Sonics rozegrali 5 meczy mniej. Po drugie Lopez mi wypadł przez grypę na 3 mecze. Zatem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 43 minuty temu, Alonzo napisał: Ty to piszesz Tecu na poważnie, czy sobie teraz ze mnie żartujesz? Po pierwsze to Sonics rozegrali 5 meczy mniej. Po drugie Lopez mi wypadł przez grypę na 3 mecze. Zatem.. Jak najbardziej poważnie. 63 =63, nie ma tu mozliwości zartowania. A jeżeli dorabiasz do tego jakąś ideologię, to niestety, ale pomyliłeś gry. Tu liczą się regulamin, którego nie łamię, komiszowie, którym się nie przeciwstawiam oraz jej ekscelencja simka Rose nie zagrał raptem w 3 meczach, nie było Cię jak niektórzy sądzą zdecydowanie lepszych graczy na cały sezon, bo było można. Nie każdy przejmuje zespół utalentowany, ja miałem zespół starych graczy, bez żadnych perspektyw, bez jakiegokolwiek assetu, z zawalanym salary na lata. Zrobiłem wydaje mi się, że dużo dobrego dla tego zespołu, widać światełko w tunelu, zgodnie z zasadami i bez przesady. A jak chcesz się pojedynkować to przejdźmy od słów do czynów. W 113 dniu simki gramy że sobą. Zapraszam do pojedynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Dzień 97 (na pierwszym miejscu goscie) Grizzlies 109 - Clippers 108 play-by-play Nets 69 - Bulls 106 play-by-play Heat 102 - Pacers 79 play-by-play Sonics 116 - Rockets 102 play-by-play Bucks 112 - Jazz 115 play-by-play Trailblazers 86 - Kings 90 play-by-play Warriors 113 - Magic 119 play-by-play Hornets 102 - Hawks 99 play-by-play Mavericks 126 - Nuggets 134 play-by-play 76ers 102 - Timberwolves 79 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Trevor Ariza - GSW - 3 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Tak dobrze żarło i zdechło. RIP 32’, czekamy na 33’ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 6 minut temu, Qcin_69 napisał: Tak dobrze żarło i zdechło. RIP 32’, czekamy na 33’ Klątwa Jamisona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 19 minut temu, Krzemo napisał: Klątwa Jamisona. Raczej Slaka... który mi na 1/3 sezonu Bynuma wyrzucił jak już Wielcy Trailblazers byli z HCA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Ale ciasno na wschodzie Na zachodzie mimo kryzysu fatalnej obrony i kontuzji Hilla byłbym 3 a tu może być 3-8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Klasyczna, wkurwiająca simka. Cytat Quarter: 4 Time Remaining: 1:18 Nuggets 113, Mavericks 120 I potem jeszcze prowadząc dwoma i mając piłkę na 24 sek. przed końcem oddają rzut w 7 sek akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 44 minuty temu, Tecu napisał: Jak najbardziej poważnie. 63 =63, nie ma tu mozliwości zartowania. A jeżeli dorabiasz do tego jakąś ideologię, to niestety, ale pomyliłeś gry. Tu liczą się regulamin, którego nie łamię, komiszowie, którym się nie przeciwstawiam oraz jej ekscelencja simka Rose nie zagrał raptem w 3 meczach, nie było Cię jak niektórzy sądzą zdecydowanie lepszych graczy na cały sezon, bo było można. Nie każdy przejmuje zespół utalentowany, ja miałem zespół starych graczy, bez żadnych perspektyw, bez jakiegokolwiek assetu, z zawalanym salary na lata. Zrobiłem wydaje mi się, że dużo dobrego dla tego zespołu, widać światełko w tunelu, zgodnie z zasadami i bez przesady. A jak chcesz się pojedynkować to przejdźmy od słów do czynów. W 113 dniu simki gramy że sobą. Zapraszam do pojedynku 63 nie równa się tu 63 gdyż jak Tobie napisałem mamy aktualnie inną ilość rozegranych meczy oraz powody absencji rookich ale cieszę się, że grasz B'Easym i Rosem zamiast trzymać ich poza składem.;) ja w końcówce sezonu sprawdzam różne ustawienia w rotacji. Na playoffs oczywiście żadnych szans już nie mam, w tabeli skończę jako 6 najsłabszy team ( z Nets się nie będę pojedynkował kto wystawi słabszy team - to nie dla mnie ) . W 100 dniu daję zakończyć sezon McGradyemu - nie ma sensu by grał w meczach o nic. Zobaczę na co stać moich pozostałych gracz - bo to jedyna szansa, żeby część z nich dostała w najbliższym czasie większe minuty. W 113 to możliwe, że Millsapowi i Wrightowi też już dam wolne. Rookiech ogrywam do samego końca, czyli faktycznie nasz pojedynek wtedy może być interesujący. Zadebiutował mi UD i od razu łin! Redd dostał więcej minut i rzutów przeciwko swojemu byłemu teamowi. Lopez mi niestety ostatnimi czasy trochę słabiej się spisuje. Aktualnie najrealniejsze jest wg mnie dobicie do 25-26W. Dużo słabiej niż zakładałem, ale porażki mojej młodzieży uczą pokory. Czytałem tamten temat jak przejmowałeś Bulls. ja Seattle brałem w ciemno ze względu na nazwę drużyny, do której mam sentyment. Marcus mi ją też polecał, jak pytałem się czy macie w Simce wolny team. Z jednej strony wyszło, że omija mnie przebudowa, a z drugiej - lubię stabilizację, czyli jakiego teamu bym nie przejął, to grałbym tym co mam dokonując tylko niezbędnych korekt. 27 minut temu, Qcin_69 napisał: Tak dobrze żarło i zdechło. RIP 32’, czekamy na 33’ Meczyk dla Sonics był do wygrania, ale ecperymentuję już ze składem i taktyką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi