julekstep Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 (edytowane) 37 minut temu, Alonzo napisał: Łoją mi wszyscy dupsko nieźle.. Chyba frycowe będzie wyższe niż się spodziewałem.. Biegam tą młodzieżą szybko, większość gra przeciwko mnie wąskimi rotacjami, a i tak nie idzie ich zabiegać. noooo z tymi Cavs to mogłeś już wygrać pfff.... btw - za karę powiem ci że oddałem im Muresana za free przed sezonem (w ramach misji czyszczenie salary + tank), nie dziękuj! xD Edytowane 4 Listopada 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 3 minuty temu, julekstep napisał: noooo z tymi Cavs to mogłeś już wygrać pfff.... btw - za karę powiem ci że oddałem im Muresana za free przed sezonem (w ramach misji czyszczenie salary + tank), nie dziękuj! xD Widziałem przeglądając wymiany Przez Seattle mi sie przewinęli - mój syn marnotrawny Michael Bealsey, niejaki Gary Payton, Danny Granger, Raja Bell i jeszcze parę łebków. No nic - młodzież się musi ogrywać.. kiedyś to doświadczenie muszą zdobyć. Pozostaje mi trzymać kciuki za Lopeza i Dragicia w Meczu Debiutantów oraz I i II Rookie Team. No i jakoś tego Jamesa Hardena będzie trza upchnąć do składu gdzieś pomiędzy Jareda Dudleya a Anthony Morrowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Ten Granger to byl jeden z ostatnich większych wałków.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 2 minuty temu, Ice23 napisał: Ten Granger to byl jeden z ostatnich większych wałków.... Dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 24 minuty temu, Alonzo napisał: Dlaczego? Tez nie sadze. Dałem co miałem a tymczasowy GM dbał aby klub był atrakcyjny do przejęcia. Danny gra świetnie ale nie fantastycznie @julekstep zrobił dobra robotę imo 28 minut temu, Ice23 napisał: Ten Granger to byl jeden z ostatnich większych wałków.... Bredzisz Hermann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Teraz, january napisał: + za rok może wylądować w Celtics Zapraszam do tanga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Ten Granger to chyba w Heat i tak się nie ostanie po tym jak nie dostał małego maxa ostatnio, więc nie wiem czy Heat tam zrobili znowu taki złoty interes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 9 minut temu, january napisał: Po dwóch FA w roli praktycznie obserwatora (chociaż finalnie za te wszystkie MLE i LLE udało mi się ze 2 x 1st roundery pozyskać ;d) tym razem będzie duży hajs na wzmocnienia w Cs Więc może tango będzie Chyba, ze Dallas mi Kirilenkę opylą To będzie dobry test na to czy ważny jest ten win rating Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 11 minut temu, january napisał: Po dwóch FA w roli praktycznie obserwatora (chociaż finalnie za te wszystkie MLE i LLE udało mi się ze 2 x 1st roundery pozyskać ;d) tym razem będzie duży hajs na wzmocnienia w Cs Więc może tango będzie Chyba, ze Dallas mi Kirilenkę opylą Nie sadze aby Granger był wart twojej głównej uwagi. To świetny gracz ale żaden top target. Chcesz strzelać Yamato do gołębi twoja sprawa. Ale może Tobie uciec St LO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 (edytowane) Gość, który mógł być liderem i juz w tym sezonie rzucać coś pod 25 pkt, bo ma zadatki cały czas na kogoś lepszego niż np Carmelo, teraz kisi się na ławce i gra po 10-12 minut...spokoooo Edytowane 4 Listopada 2020 przez Ice23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 4 minuty temu, Ice23 napisał: Gość, który mógł być liderem i juz w tym sezonie rzucać coś pod 25 pkt, bo ma zadatki cały czas na kogoś lepszego niż np Carmelo, teraz kisi się na ławce i gra po 10-12 minut...spokoooo Jaki to ma związek z jego trade value? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Taka wolna, luźna myśl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 8 minut temu, Ice23 napisał: Gość, który mógł być liderem i juz w tym sezonie rzucać coś pod 25 pkt, bo ma zadatki cały czas na kogoś lepszego niż np Carmelo, teraz kisi się na ławce i gra po 10-12 minut...spokoooo Carmelo to rzuca 30 jako pierwsza opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 A Granger nie wykorzystuje szansy przy kontuzji Kidda i step up robi sJax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Niech rzuca, jak da to mistrzostwo, to to będzie coś warte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 1 minutę temu, Ice23 napisał: Niech rzuca, jak da to mistrzostwo, to to będzie coś warte Z ust Mistrza to komplement. Trzeba przyznać wygrałeś z klasa i chętnie posłucham rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 E tam....przypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Teraz, Ice23 napisał: E tam....przypadek Oj nie. My w beGM zwiemy to budowanie kultury 1 minutę temu, Ice23 napisał: E tam....przypadek Chyba ze przypadkiem nazywasz kwestie komplementu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Teraz, ignazz napisał: Oj nie. My w beGM zwiemy to budowanie kultury Nie używaj pojęć, których nie znasz słów znaczenia. Padawanie Qcina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Nie używaj pojęć, których nie znasz słów znaczenia. Padawanie Qcina Pff, Billy King się odezwał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi