Qcin_69 Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Gallo wieki nadal, ale Bynum coś nierówny najpierw pożera Okafora a teraz gra na alibi z Lopezem eh ta simka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Gallo wieki nadal, ale Bynum coś nierówny najpierw pożera Okafora a teraz gra na alibi z Lopezem eh ta simka Okafor się z nim masował pod koszem, Lopez rzucał jumperki, proste wyjaśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Teraz, january napisał: Dokładnie! Trzeba teraz już coś z tym zrobić! Będzie od nowego sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 2 minuty temu, january napisał: Dokładnie! Trzeba teraz już coś z tym zrobić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Ja się regularnie ekscytuje moimi Hornets i komentuje właściwie każdy mecz. To stara gwardia, nie licząc @Roger jest pasywna. O pojedynku z Clippers i ogólnej dyskusji o Amare odniosę się wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 6 godzin temu, SlaKB napisał: Kurde, trzeba @MarcusCambyprzyznac, że Amare mocno zaskakuję i przy słabszym początku sezonu w wykonaniu Webbera i Bakera oraz starzejącym się Malone rzeczywiście ten Amare wygląda jak najlepszy PF w lidze, ciekawe jak długo utrzyma się ten stan rzeczy Chwila, chwila... Boozerowi dopiero smycz popuściłem, Webera przemielił i nawet się nie spocił. Myślę że spokojnie może kręcić 25-13. Do tego zaczął przyzwoicie blokować! Zmiana warty na PF! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 10 minut temu, MarcusCamby napisał: Ja się regularnie ekscytuje moimi Hornets i komentuje właściwie każdy mecz. To stara gwardia, nie licząc @Roger jest pasywna. O pojedynku z Clippers i ogólnej dyskusji o Amare odniosę się wieczorem Ja parę sezonów temu się często ekscytowalem jeszcze występami swoich zawodników....jednak najczęściej c***owalem na ich grę, a patrząc na dużą losowość tej gry, dałem sobie siana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 7 godzin temu, Ice23 napisał: Chodzi mi ogólnie o cały klimat, nie ma podniety kto gdzie w PO dotarł tylko: "kiedy draft?" "Kiedy campy?" w realu też niektóre ekipy dekadami ssą, czekając na tego wymarzonego goat, co to zmieni rzeczywistość i niedoskonałości całej organizacji, w simce o tyle to wydaje się śmieszne, że przy takiej ilości roszad kadrowych, i stałym wysokim poziomie weteranów, to tankowanie wydaje się mieć dosyć ograniczony sens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Dzień 28 (na pierwszym miejscu goscie) Raptors 74 - Hornets 101 play-by-play Suns 96 - Sonics 116 play-by-play Timberwolves 117 - Celtics 86 play-by-play Knicks 119 - Bulls 92 play-by-play Heat 116 - Mavericks 126 play-by-play Hawks 125 - Bucks 115 play-by-play Pistons 124 - Kings 119 play-by-play Trailblazers 98 - Nuggets 94 play-by-play Spurs 105 - Jazz 116 play-by-play Wizards 110 - Pacers 112 play-by-play Lakers 101 - Warriors 85 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Greg Oden (Raptors) - 8 Amare Stoudemire (Hornets) - 8 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Tłoki nie zwalniają póki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 4 minuty temu, SlaKB napisał: Tłoki nie zwalniają póki co nom, wkurzają mnie głupi overachieverzy dobrze że Spurs dostali w końcu póki co Wizards i Heat największy zawód chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: nom, wkurzają mnie głupi overachieverzy dobrze że Spurs dostali w końcu póki co Wizards i Heat największy zawód chyba Ja dostałem dwa razy z leszczami, z poważnymi zespołami moi się spinają. Imo to ten Twój ranking nie docenia moich graczy Wizards tragedia generalnie póki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 2 minuty temu, SlaKB napisał: Imo to ten Twój ranking nie docenia moich graczy albo simka nie docenia pozycji 2 i 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 (edytowane) 2 minuty temu, julekstep napisał: albo simka nie docenia pozycji 2 i 3 Scott > Nocioni, pamiętaj A Nelson na SG się sprawdza Edytowane 23 Października 2020 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 13 minut temu, SlaKB napisał: Scott > Nocioni, pamiętaj AHA 13 minut temu, SlaKB napisał: A Nelson na SG się sprawdza przecież kręcił lepsze boxy grając 10 min za Iverkiem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 35 minut temu, julekstep napisał: dobrze że Spurs dostali w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Strach wychodzić na parkiet przeciwko Raptors. Najpierw 49 dni kontuzji Barbosy, a teraz skasowali mi Amare MVP Stoudamire... @Sylvinho.... Ty wiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Strach wychodzić na parkiet przeciwko Raptors. Najpierw 49 dni kontuzji Barbosy, a teraz skasowali mi Amare MVP Stoudamire... @Sylvinho.... Ty wiesz... Ty mi Odena skasowałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 1 minutę temu, Sylvinho. napisał: Ty mi Odena skasowałeś... to pewnie świętujesz, że możesz go wrzucić na injury reserved bez konsekwencji Nie lej mi tu krokodylich łez i przeproś wielkie Hornets. Pewnie działasz w porozumienie ze @SlaKB bo akurat dwa mecze przeciwko Pistons opuści, a i twoi Suns skorzystają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: to pewnie świętujesz, że możesz go wrzucić na injury reserved bez konsekwencji Nie lej mi tu krokodylich łez i przeproś wielkie Hornets. Pewnie działasz w porozumienie ze @SlaKB bo akurat dwa mecze przeciwko Pistons opuści, a i twoi Suns skorzystają. Amare mi z sentymentu nawet bardziej szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi