Ice23 Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Syf zaczyna sie robic..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 7 minut temu, Alonzo napisał: A jakby jakis zakaz handlowaniem przez 3 miesiące graczem z listy wavers wprowadzić? pewnie trzeba będzie pomyśleć nad takim rozwiązaniem -> ale nie wprowadzałbym zmian w trakcie sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Ciekawe ile mogę zarobić zrzucając Granta Hilla. W wymianie z jego sałary mało ale tak jak potem poszedłby gracz takiego kalibru za minimum to cena powinna być wyższa. I to by była licytacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Albo zrobic tak - o ile jest to technicznie mozliwe -, ze cuttuje ktos goscia np. za 16 baniek, to jak ktos go chce potem podpisac, to musi zaplacic tyle samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 1 minutę temu, Ice23 napisał: Albo zrobic tak - o ile jest to technicznie mozliwe -, ze cuttuje ktos goscia np. za 16 baniek, to jak ktos go chce potem podpisac, to musi zaplacic tyle samo... przecież ci cutowani goście to właśnie goście któych nikt nie wziął ze względu na zbyt wysokie konktrakty (i Odom i Sabonis byli na trade liście) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Przecież szukany był dla nich klub nikt nie chciał to po co trzymać na siłę gracza, którego nie potrzeba? To tak jak w realu kluby zwalniają ludzi z kontraktów, nie ma nic za nich to go wywalają i dowidzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 To po co kiedys robiles wymiane, zeby go pozyskac skoro jest niepoczebny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 2 minuty temu, Ice23 napisał: To po co kiedys robiles wymiane, zeby go pozyskac skoro jest niepoczebny? przecież dostał z nim pick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Dzień 25 (na pierwszym miejscu goscie) Nets 75 - Mavericks 109 play-by-play Suns 118 - Trailblazers 106 play-by-play Pacers 95 - Magic 98 play-by-play Hawks 106 - Bulls 93 play-by-play Wizards 96 - Pistons 120 play-by-play Grizzlies 129 - Rockets 104 play-by-play 76ers 100 - Jazz 105 play-by-play Celtics 81 - Clippers 110 play-by-play Timberwolves 96 - Sonics 76 play-by-play Hornets 121 - Heat 103 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: OJ Mayo (Celtics) - 3 Armen Gilliam (Hornets) - 3 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 3 minuty temu, Ice23 napisał: To po co kiedys robiles wymiane, zeby go pozyskac skoro jest niepoczebny? Dostałem picki oddałem kogoś innego kto był mi nie potrzebny, czasem pozbyłem się dłuższych kontraktów więc swoje co chciałem zyskałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Kirilenko chyba nie lubi makaronu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 @julekstep Czemu standings jest niezaktualizowany po meczu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: @julekstep Czemu standings jest niezaktualizowany po meczu? a po zapomniałem pliki podgrać już jest -> LBJ grajkiem tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 3 minuty temu, julekstep napisał: a po zapomniałem pliki podgrać już jest -> LBJ grajkiem tygodnia U mnie ciągle widoczna stara tabela, popraw się Ale wybaczam Ci, bo dobrze simowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Ideą wavers jest - tak mi sie wydaje - to, ze zwolniony gracz wybiera sobie klub, w którym gra. Końcówka poprzedniego zdania ma tu kluczowe znaczenie - gra a nie zostaje zdealowany dlatego, że teraz jest tańszy. Qrcze.. 3 raz w tym sezonie przegrałem zostałem rozniesiony z/przez Sotą(ę). Liczyłem na to, że Ilyasova na Robinsonie i TMac na Marburym to będzie dobry pomysł.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 A może po prostu taki gracz nie może być sprzedany wcześniej niż po 30 dniach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 15 minut temu, Alonzo napisał: Ideą wavers jest - tak mi sie wydaje - to, ze zwolniony gracz wybiera sobie klub, w którym gra. Końcówka poprzedniego zdania ma tu kluczowe znaczenie - gra a nie zostaje zdealowany dlatego, że teraz jest tańszy. Qrcze.. 3 raz w tym sezonie przegrałem zostałem rozniesiony z/przez Sotą(ę). Liczyłem na to, że Ilyasova na Robinsonie i TMac na Marburym to będzie dobry pomysł.. Z Ilyasovy będą ludzie zobaczysz W końcu chłopak ode mnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 9 minut temu, Tecu napisał: A może po prostu taki gracz nie może być sprzedany wcześniej niż po 30 dniach? pewnie coś takiego zostanie wprowadzone (gracz pobrany w trakcie sezonu z FA nie może być przehandlowany przez x czasu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 1 minutę temu, Principe napisał: Z Ilyasovy będą ludzie zobaczysz W końcu chłopak ode mnie! Na razie nie bardzo mogę mu znaleźć pozycję na boisku (i to pomimo zwolnienia się minut wśród skrzydłowych po przeniesieniu się do Houston Davida Westa). Nominalnie to w dzisiejszej koszykówce pf, ale tu w Simce chyba jednak bardziej sf i jednak tak przynajmniej na razie planuję go wykorzystywać na boisku. Oczywiście w przyszłym sezonie planujemy podpisać z Ersanem długi kontrakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi