ignazz Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 (edytowane) 54 minuty temu, Tecu napisał: A przy okazji, czy jest mozliwość przejścia na nowsze gry? Jest coś takiego? Serio chcesz sprawdzać tylko kto ile ma za 3 i grać trzema guRdami? Edytowane 20 Października 2020 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 21 minut temu, eMeS napisał: Nie no chwila, podobno z wiekiem zawodnicy częściej się łamią. To jest trudniejsze do implementacji niż zwykły współczynnik 'łamliwości' czemu trudniejsze? w takiej wersji wiek jest po prostu tym współczynnikiem aha zapomniałbym - @SlaKB najgorszy komisz ever! Godzinę temu, Tecu napisał: @julekstep wyrazy współczucia, na szczęście wróci jeszcze. miał pace na ASG, więc SlaKB musiał zabezpieczyć miejsce dla Iverka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 5 minut temu, julekstep napisał: czemu trudniejsze? w takiej wersji wiek jest po prostu tym współczynnikiem Ymm.. nie wiem, z automatu założyłem, że ryzyko kontuzji związane z wiekiem rośnie nieliniowo. Tak bym ja to zrobił - w pierwszych latach bardzo małe, dopiero później zauważalnie rosnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Dzień 23 (na pierwszym miejscu goscie) Timberwolves 105 - Hornets 98 play-by-play Bucks 119 - Suns 128 play-by-play Bulls 104 - Warriors 109 play-by-play Grizzlies 121 - Rockets 73 play-by-play Magic 131 - 76ers 128 play-by-play Jazz 118 - Sonics 114 play-by-play Trailblazers 85 - Mavericks 91 play-by-play Wizards 111 - Hawks 87 play-by-play Clippers 98 - Kings 119 play-by-play Cavaliers 99 - Raptors 83 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Kevin Garnett (Warriors) - 7 Tiago Splitter (Grizzlies) - 23 Andres Nocioni (Magic) - 6 Goran Dragic (Sonics) - 3 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 38 minut temu, julekstep napisał: Dzień 23 (na pierwszym miejscu goscie) Timberwolves 105 - Hornets 98 play-by-play Bucks 119 - Suns 128 play-by-play Bulls 104 - Warriors 109 play-by-play Grizzlies 121 - Rockets 73 play-by-play Magic 131 - 76ers 128 play-by-play Jazz 118 - Sonics 114 play-by-play Trailblazers 85 - Mavericks 91 play-by-play Wizards 111 - Hawks 87 play-by-play Clippers 98 - Kings 119 play-by-play Cavaliers 99 - Raptors 83 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Kevin Garnett (Warriors) - 7 Tiago Splitter (Grizzlies) - 23 Andres Nocioni (Magic) - 6 Goran Dragic (Sonics) - 3 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Wiecie, ze na PF MAM W SKALDZIE DAVIDA WESTA nie delonte.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Kirilenko odbił się jak od muru od wielkiego obrońcy jakim jest Danillo Gallinari ;] 7/27 z gry, w tym 2/9 3P gdzie makaron ma najsłabsze skille właśnie w perimeterD. InSimkaWeTrust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 2 minuty temu, Roger napisał: Kirilenko odbił się jak od muru od wielkiego obrońcy jakim jest Danillo Gallinari ;] 7/27 z gry, w tym 2/9 3P gdzie makaron ma najsłabsze skille właśnie w perimeterD. InSimkaWeTrust Wielki Gallo ma dużo ukrytych skillsow których nie widać w arkuszu, tylko na treningach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 6 minut temu, Roger napisał: Kirilenko odbił się jak od muru od wielkiego obrońcy jakim jest Danillo Gallinari ;] 7/27 z gry, w tym 2/9 3P gdzie makaron ma najsłabsze skille właśnie w perimeterD. InSimkaWeTrust Ja po takim początku sezonu sprzedałbym Kirilinkę bez chwili namysłu Widzę, że dzisiaj dzień Julka na simowanie, tak więc chcialbym tylko dodać, iż wspaniale poradził sobie z plagą kntuzji, zapewne dzięki swojemu doświadczeniu, talentowi i instynktowi (Komisz, który najdalej zaszedł w PO), dzięki czemy ograł contendera na jego parkiecie. Teraz widać doskonale rozplanowany offseason, który pozwolił na stworzenie świetnego teamu, gdzie druga piątka (składająca się w 60% z jednego zawodnika) niewiele ustępuje pierwszej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 10 minut temu, Pablo81 napisał: Teraz widać doskonale rozplanowany offseason, który pozwolił na stworzenie świetnego teamu, gdzie druga piątka (składająca się w 60% z jednego zawodnika) niewiele ustępuje pierwszej. zerknij taktyki ziom teraz Okur to 100% drugiej piątki Magic xD a dziś wieczorem jeszcze SlaKB simuje 40 minut temu, matiwrona napisał: Wiecie, ze na PF MAM W SKALDZIE DAVIDA WESTA nie delonte.... xD @SlaKB narozrabiałeś to popraw przed swoją simką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 22 minuty temu, julekstep napisał: zerknij taktyki ziom teraz Okur to 100% drugiej piątki Magic xD To ile on będzie grał min w meczu? Z 52 prwnie 22 minuty temu, julekstep napisał: a dziś wieczorem jeszcze SlaKB simuje xD A to luz - już zdobyłem przychylność Jeffersonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 44 minuty temu, Pablo81 napisał: Ja po takim początku sezonu sprzedałbym Kirilinkę bez chwili namysłu Widzę, że dzisiaj dzień Julka na simowanie, tak więc chcialbym tylko dodać, iż wspaniale poradził sobie z plagą kntuzji, zapewne dzięki swojemu doświadczeniu, talentowi i instynktowi (Komisz, który najdalej zaszedł w PO), dzięki czemy ograł contendera na jego parkiecie. Teraz widać doskonale rozplanowany offseason, który pozwolił na stworzenie świetnego teamu, gdzie druga piątka (składająca się w 60% z jednego zawodnika) niewiele ustępuje pierwszej. Sorry, ale julek nie zaszedł najdalej w PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Godzinę temu, julekstep napisał: zerknij taktyki ziom teraz Okur to 100% drugiej piątki Magic xD a dziś wieczorem jeszcze SlaKB simuje xD @SlaKB narozrabiałeś to popraw przed swoją simką Dla mnie moze tak być byle bez kar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 1 minutę temu, matiwrona napisał: Dla mnie moze tak być byle bez kar no szkoda że jeszcze TR tam nie poszedł - byłoby jeszcze weselej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Dzień 24 (na pierwszym miejscu goscie) Wizards 96 - Nuggets 109 play-by-play Lakers 93 - Warriors 94 play-by-play Bulls 78 - Mavericks 116 play-by-play Jazz 111 - Raptors 79 play-by-play Cavaliers 115 - Sonics 89 play-by-play Heat 114 - Knicks 112 play-by-play Bucks 115 - Pistons 132 play-by-play Spurs 123 - Grizzlies 119 play-by-play Nets 120 - Celtics 84 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Vin Baker (Lakers) – 8 dni (Groin Pull) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Ale Boozer zmiotł Webbera z parkietu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Iverson rzutowo tragedia, ale za to 20 asyst i 0 strat.. A mój startowy frontcourt razem dzisiaj 60 punktów na świetnej skuteczności i do tego 28 zbiórek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Przedobrzyłem z taktyką balanced i grą na dwóch PF kosztem Hibberta. Niby STAT zagrał świetnie, ale zabrakło defensywy. Inna sprawa czy z tak ceglącym Pierce mogłem wygrać. @kahR wziął rewanż. Tym razem taktyka "graj na Kamana! On jest cienki!" się nie sprawdziła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 to czekamy teraz na cut Roya.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 (edytowane) 7 minut temu, Ice23 napisał: to czekamy teraz na cut Roya.... Czy masz z tym jakiś problem? Także był dostępny na wymianę ? Nie ma w regulaminie nic, że nie mogę go zwolnić. O zwolnieniu Roya możesz sobie pomarzyć nikt Ci nie bronił pozyskać Odoma czy Sabonisa nie chciałem za nich nic tak naprawdę byli do oddania za byle co (spadającego). Także skoro jest taka możliwość nie widzę po co ma grzać ławkę i wchodzić na kilka minut, a potem skończy się TR. Pozdrawiam Edytowane 22 Października 2020 przez matiwrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 A jakby jakis zakaz handlowaniem przez 3 miesiące graczem z listy wavers wprowadzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi