Sylvinho. Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 1 minutę temu, january napisał: "Kiedy wywalasz ze składu Odena by przegrać z Bulls, ale Michael Beasley pudłuje dwa rzuty wolne na 8 sekund do końca" A daj pan spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Teraz, Sylvinho. napisał: A daj pan spokój. Klątwa Barbosy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Klątwa Barbosy! Marcus przestań mi Toronto prześladować ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Karma wraca Pewnie miałem z 0,1% szans by przegrać ten mecz Beasley coraz bardziej mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Godzinę temu, julekstep napisał: Boli ten prezent od Pablo dla SlaKBa bo niestety Pistons chyba nie beda dzielic losu z Knicks i Mavericks tej gierki Prezent? Ala oddałem przed campami, a kotem został dopiero po nich. Sam oceniłeś, że nie jest wart Grangera, którego potem oddałeś za paczkę frytek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Iverson kolejny wielki mecz 43/12 i 16-20 z gry, coś pięknego 2 godziny temu, julekstep napisał: Skalp kolejnego contendera! ale revenge game Finleya Bucks za rok powinni byc PO teamem Boli ten prezent od Pablo dla SlaKBa bo niestety Pistons chyba nie beda dzielic losu z Knicks i Mavericks tej gierki Finley piękny meczyk, już czuję jak tam na meczu wymachiwał do @ignazz siedzącego na trybunach. Doceniłbyś wreszcie kunszt GMa, który w uczciwym trejdzie pozyskał zawodnika wchodzącego w prime i umożliwiającego łagodne przejście w kolejny etap tej drużyny. Dodatkowo docen też GMa który jako jedyny docenił wielkiego Jameera Nelsona (przecież on nie dostał żadnej poważnej oferty) i cały prime będzie grał za grosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Godzinę temu, Pablo81 napisał: Prezent? Ala oddałem przed campami, a kotem został dopiero po nich. Sam oceniłeś, że nie jest wart Grangera, którego potem oddałeś za paczkę frytek Granger a Gill... przepaść jeśli chodzi o wartość assetu no prezent prezent -> liga się powinna przyjrzeć, bo śmierdzi na kilometr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Teraz, julekstep napisał: Granger a Gill... przepaść jeśli chodzi o wartość assetu no prezent prezent -> liga się powinna przyjrzeć, bo śmierdzi na kilometr! Gill + Haywood + Penny + 2x 1st >>>>>>>>>>>>>>>>>> TJ Ford + 2x 1st. Tak więc bez populizmu proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 (edytowane) 15 minut temu, SlaKB napisał: Doceniłbyś wreszcie kunszt GMa, który w uczciwym trejdzie pozyskał zawodnika wchodzącego w prime i umożliwiającego łagodne przejście w kolejny etap tej drużyny. Dodatkowo docen też GMa który jako jedyny docenił wielkiego Jameera Nelsona (przecież on nie dostał żadnej poważnej oferty) i cały prime będzie grał za grosze. tia uczciwym, machloje w opór. Nelson jest spoko backupem, tu kolejna machloja poszła z tym że całe FA odrzucał 5+ baniek, żeby w końcu klepnąć 3,5 (a 5+ to była uczciwa cena za niego) -> ale to miał być jedyny kolo z plusowym potencjałem w mojej wizji Pistons 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Gill + Haywood + Penny + 2x 1st >>>>>>>>>>>>>>>>>> TJ Ford + 2x 1st. Tak więc bez populizmu proszę te 2x1 1st byłyby może i fajne...jakby tam nie było AJ (który razem z Iverkiem zapewnia Pistons luźne PO na kila lat wprzód ) tu miała być geriatra ja już przygotowywałem się do tańczenia na grobie tego bieda-teamu i żeś wszystko popsuł ehh jbc to Magic mają OFICJALNĄ kosę ze Spurs teraz! o! Edytowane 18 Października 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 5 minut temu, julekstep napisał: tia uczciwym, machloje w opór. Nelson jest spoko backupem, tu kolejna machloja poszła z tym że całe FA odrzucał 5+ baniek, żeby w końcu klepnąć 3,5 (a 5+ to była uczciwa cena za niego) -> ale to miał być jedyny kolo z plusowym potencjałem w mojej wizji Pistons jbc to Magic mają OFICJALNĄ kosę ze Spurs teraz! o! Ale to Ty albo Krzemo klepneliscie to 3,5 dla Nelsona bo zaraz zrobię układ ze Spurs i nasi fani trafią gdzieś Was na trasie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 5 minut temu, SlaKB napisał: Ale to Ty albo Krzemo klepneliscie to 3,5 dla Nelsona bo zaraz zrobię układ ze Spurs i nasi fani trafią gdzieś Was na trasie! Magic jak Legia NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 12 minut temu, julekstep napisał: tu miała być geriatra ja już przygotowywałem się do tańczenia na grobie tego bieda-teamu i żeś wszystko popsuł ehh Komisarzu i tak bedzie 76ers - Wizards w finale 1 minutę temu, julekstep napisał: Magic jak Legia NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH Oprócz Zaglebia Sosnowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Jakby co to Wielcy Trailblazers maja sztamę z Przyszłościowo Wielkimi Raptors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: Magic jak Legia NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH Taaa, poza Sosnowcem, który Was chuligańsko ciągnie za uszy Pistons jak Widzew Pół USA nas nienawidzi, drugie pół to my Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: Jakby co to Wielcy Trailblazers maja sztamę z Przyszłościowo Wielkimi Raptors Nie umniejszaj dzisiejszego sukcesu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 2 godziny temu, Tecu napisał: Karma wraca Derrick Rose pozdrawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 (edytowane) 3 minuty temu, Sylvinho. napisał: Derrick Rose pozdrawia Coś złego zrobił? A tak serio to miałeś wyjątkowego pecha, bo gdy zobaczyłem, że posadziłeś Odena, to już wiedziałem, że wygram i nie kombinował emocji z taktyką, składem. A tu szok. Pozdrawiam kolegę tankera. Niech wygra lepszy Edytowane 18 Października 2020 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 18 minut temu, Tecu napisał: Coś złego zrobił? A tak serio to miałeś wyjątkowego pecha, bo gdy zobaczyłem, że posadziłeś Odena, to już wiedziałem, że wygram i nie kombinował emocji z taktyką, składem. A tu szok. Pozdrawiam kolegę tankera. Niech wygra lepszy Nie no odnosiłem się do poprzedniego posadzenia Rose, dlatego też w sumie myślałem, że teraz też go zbenc***esz, więc dałem Odenowi "odpocząć" ale jak widać średnio to wyszło Wiadomo, niech wygra lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 walka o misia: walka o loterię: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 @SlaKB @julekstep @Krzemo Wieczorem będzie grane, czy raczej nie czekać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi