Krzemo Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 2 minuty temu, Sylvinho. napisał: To jak mogę to podzielić ewentualnie ? Nie dzielimy MLE, silnik gierki nie pozwala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Szkoda bo to dobry trick dla cierpliwych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 5 minut temu, elwariato napisał: Pacers: 1. Rik Smits - LLE 2. Brian Cook - min 3. Steve Smith - min 4. Devin Brown - min 5. Mo Williams - min 6. Sam Cassell - min 7. Jamal Sampson - min 8. Todd Day - min 9. Voshon Lenard - min 10. Eddie House- min 11. Glen Rice- min 12. Smush Parker - min 13. Peja Stojakovic - min 14. Mike Dunleavy - MLE* ( 1 500 000 x 3 lata x 5%) 15. Jamal Crawford - min 16. Stephen Jackson - min 17. Lindsey Hunter - min 18. Rashard Lewis - min możesz złożyć x+3 oferty (gdzie x = wolne sloty), tak więc oferty od 12 w dół nie powinny być liczone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: możesz złożyć x+3 oferty (gdzie x = wolne sloty), tak więc oferty od 12 w dół nie powinny być liczone... I nie będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 No to chyba Devin Harris i Lindsey Hunter zawitają do Nowego Orleanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 1 minutę temu, Krzemo napisał: I nie będą łopatologicznie, ile mogłem złożyć ofert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Dawać już campy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 15 - 11 + 3 = 7 @elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 1 minutę temu, Krzemo napisał: 15 - 11 + 3 = 7 @elwariato oki, nie wiedziałem, nie mógłbym wybrać zatem z tych złożonych ofert te 7 na których mi najbardziej zależy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Teraz, elwariato napisał: oki, nie wiedziałem, nie mógłbym wybrać zatem z tych złożonych ofert te 7 na których mi najbardziej zależy? Przykro nam, ale nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 1 minutę temu, Krzemo napisał: Przykro nam, ale nie puść mu tego Dunleavego niech ma coś z tego FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Teraz, Krzemo napisał: Przykro nam, ale nie tak cos mi się widzi że ci niezbyt przykro, a nic to do gry in - nie wnosi, nie oszukuję w ten sposób innych userów itd. jak dla mnie nie pójście na rękę w tym wypadku jest zwykłym chamstwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Teraz, julekstep napisał: puść mu tego Dunleavego niech ma coś z tego FA Za dużo już ma Nie mogę tego puścić, bo byłoby przebicie i etap by się nie skończył Wobec zasad wszyscy równi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 1 minutę temu, january napisał: Na spokojnie, zaraz mu coś sprzedam za jakiś skromny future 1st rounder W 2087 chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 2 minuty temu, Krzemo napisał: Za dużo już ma Nie mogę tego puścić, bo byłoby przebicie i etap by się nie skończył Wobec zasad wszyscy równi. ci co składali oferty Dunleavemu i tak by nie mieli czym tego przebić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Teraz, elwariato napisał: tak cos mi się widzi że ci niezbyt przykro, a nic to do gry in - nie wnosi, nie oszukuję w ten sposób innych userów itd. jak dla mnie nie pójście na rękę w tym wypadku jest zwykłym chamstwem Opowiadasz bzdury, żeby nie powiedzieć pierdolisz nielekko. Nie pierwszy raz olewasz zasady gry i udajesz przygłupa O_o . O ilości ofert jest w 1 poście, w trakcie tego FA ta zasada była też już przypominana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 3 minuty temu, january napisał: Na spokojnie, zaraz mu coś sprzedam za jakiś skromny future 1st rounder sprzedać to ci może twój kochanek chlamydje 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: W 2087 chyba czyli w tym kiedy do po w końcu awansujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 4 minuty temu, Krzemo napisał: Opowiadasz bzdury, żeby nie powiedzieć pierdolisz nielekko. Nie pierwszy raz olewasz zasady gry i udajesz przygłupa O_o . O ilości ofert jest w 1 poście, w trakcie tego FA ta zasada była też już przypominana. Wariato akurat nie udaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 3 minuty temu, Krzemo napisał: Opowiadasz bzdury, żeby nie powiedzieć pierdolisz nielekko. Nie pierwszy raz olewasz zasady gry i udajesz przygłupa O_o . O ilości ofert jest w 1 poście, w trakcie tego FA ta zasada była też już przypominana. widzisz krzemik ja chociaż mogę poudawać ok dzięki za życzliwe podejście do sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 8 minut temu, elwariato napisał: w tym wypadku jest zwykłym chamstwem raczej trzymaniem się sztywno zasad jeden komisz by na to przymknął oko drugi podejdzie do tego na sztywno - i pewnie patrząc na 'big picture' to ten drugi ma rację (komisz powinien przede wszystkim egzekwować zasady) tak więc może to będzie impuls żeby następnym razem chociaż przejrzeć zasady które są przeklejane przed każdym etapem FA (i choć jest tam parę rzeczy które wg mnie mogą być trochę meh to akurat fragment z maksymalną ilością ofert do złożenia jest jasny jak słońce ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi