julekstep Opublikowano 24 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 (edytowane) 3 minuty temu, geniuz napisał: Z tego co ja liczę na 8 zawodników mam $65 536 487 plus trzy minima daje mi $13 465 062 wolnych środków Team Salary: $72 942 739 minus bird Arizy = $6 107 288 mi wychodzi 66835451 ciągnie się tam team cut Amira Johnsona sprzed roku Edytowane 24 Września 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 1 minutę temu, Sylvinho. napisał: Ja nie dawałem oferty Dirkowi Houston. Za szybko to się dzieje a jeszcze mecz Legii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: @Krzemo kiedy koniec? Na moje oko póki co to ostatnie przebicie TWolves z Murbem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Loyality Thomasa będzie dzisiaj przetestowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Już nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 3 minuty temu, julekstep napisał: Team Salary: $72 942 739 minus bird Arizy = $6 107 288 mi wychodzi 66835451 Racja. Zapomniałem o Team Cuts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Teraz, geniuz napisał: Racja. Zapomniałem o Team Cuts jbc Arizę masz przebitego -> złóż mu poprawną ofertę, albo leć na MLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 (edytowane) 3 minuty temu, matiwrona napisał: Stephon Marbury 11 000 000 2 lata 10% nowa oferta @matiwrona jeśli chcesz poprawić %, musisz przebić @kahR podobna uwaga stać was Edytowane 24 Września 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Moge wycofac Hamiltona jak wyzej jest wyzsza oferta od mojej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Teraz, Ice23 napisał: Moge wycofac Hamiltona jak wyzej jest wyzsza oferta od mojej? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 11 minut temu, ignazz napisał: Nie wiedziałem ze tu takie emocje A jeden gm to ma jeszcze czas na wstawianie dowcipu o babci Byś napisał czy się podobał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Ja dalej nie wiem kiedy to się kończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Teraz, Tecu napisał: Ja dalej nie wiem kiedy to się kończy witaj w klubie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Teraz, julekstep napisał: witaj w klubie xD Ale ktoś wie czy czekamy aż się zmęczą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 @julekstep na moje oko koniec, ostatni legalny bid geniuza dla Arizy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Niech komisarze już wrzucają te finalne oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 (edytowane) A ta zasada 5 minut dotyczą danego gracza przebijanego i jego tylko czy można przebijać innych nagle bo etap nie zakończony? Edytowane 24 Września 2020 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Teraz, Krzemo napisał: @julekstep na moje oko koniec, ostatni legalny bid geniuza dla Arizy. Na oko? A serio to jest jakaś reguła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Teraz, Krzemo napisał: @julekstep na moje oko koniec, ostatni legalny bid geniuza dla Arizy. to ogłoś na Ciebie się rzuci mob jbc xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Dobra wklepujcie oferty żeby jeszcze dzisiaj były wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi