julekstep Opublikowano 20 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 2 minuty temu, elwariato napisał: z tym Boozerem to w ogóle nie czaję ocb, na papierze wygląda legit i te staty raczej to potwierdzają ... on jest spoko -> ale jest przepłacony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Godzinę temu, kolader napisał: poczyść skrzynkę bo nie da się do ciebie napisać Już Co do tego Love, to przecież pisałem że jak rozwinie się w D. Jak się nie rozwinie to będzie takim właśnie mniej więcej Boozerem tylko, że z trójką. A jak rozwinie D może być najlepszym graczem tego draftu. A Jamison w PTB jak dostał minuty i piłkę to robił 25 ppg i za 3 też rzucał, a Love ma dużo wyższy sufit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 5 godzin temu, SlaKB napisał: Już Co do tego Love, to przecież pisałem że jak rozwinie się w D. Jak się nie rozwinie to będzie takim właśnie mniej więcej Boozerem tylko, że z trójką. A jak rozwinie D może być najlepszym graczem tego draftu. A Jamison w PTB jak dostał minuty i piłkę to robił 25 ppg i za 3 też rzucał, a Love ma dużo wyższy sufit Jamison kozak, nie jest tani ale do negocjacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Godzinę temu, Qcin_69 napisał: Jamison kozak, nie jest tani łoj co fakt to fakt, mnie jego strata będzie kosztować jeszcze jakieś 80 mln przez najbliższe kilka sezonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 2 godziny temu, elwariato napisał: łoj co fakt to fakt, mnie jego strata będzie kosztować jeszcze jakieś 80 mln przez najbliższe kilka sezonów Tim Duncan GOAT, o co chooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Jako że zbliża się powoli 2 runda draftu. Mam taką propozycje aby wrócić do starego sposobu jej przeprowadzenia, pozwoliło by to zdynamizować trochę grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 3 minuty temu, SzuLcU napisał: Jako że zbliża się powoli 2 runda draftu. Mam taką propozycje aby wrócić do starego sposobu jej przeprowadzenia, pozwoliło by to zdynamizować trochę grę. Jaki jest stary sposób? W kazdym razie jestem za wszystkim, co przyspieszy draft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Jaki jest stary sposób? W kazdym razie jestem za wszystkim, co przyspieszy draft Drużyny, które posiadały pick w 2 rundzie były podzielone zazwyczaj na dwie grupy(zakładam, że było to zależne od ilość uczestników w tej rundzie). I wysyłały swoje wybory na PW do komisarzy. Przykładowo jeśli miał byś 3 wybór w 2 rundzie musiałeś przesłać listę 4 zawodników, którzy cię interesowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 8 minut temu, SzuLcU napisał: Drużyny, które posiadały pick w 2 rundzie były podzielone zazwyczaj na dwie grupy(zakładam, że było to zależne od ilość uczestników w tej rundzie). I wysyłały swoje wybory na PW do komisarzy. Przykładowo jeśli miał byś 3 wybór w 2 rundzie musiałeś przesłać listę 4 zawodników, którzy cię interesowali. No i to jest dobre rozwiazanie Tak jak przy podpisywaniu FA. Niektóre picki zajmują 20h, a 2rd raczej nikt nie będzie handlował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 31 minut temu, cvbe napisał: #24 Brian Roberts next: @SlaKB Szybki z handling ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Pistons zaczynają skauting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 4 minuty temu, SlaKB napisał: Pistons zaczynają skauting to mam już klikać cpu pick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 W sumie myślałem o trzech graczach, po wstępnej selekcji zostało dwóch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Czyli można anulować rezygnację z picku? Jakie zasady są z tym związane, ile godzin po rezygnacji itd? Dla mnie te rezygnacje są głupie, najlepiej by można albo rezygnować do swojego picku, albo z 1 rund nie można rezygnować i kropka. A teraz jak to wygląda w takim razie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 2 minuty temu, Tecu napisał: Czyli można anulować rezygnację z picku? SlaKB jakoś chwilę po rezygnacji napisał czy jednak nie można tego cofnąc. Kwestia pójścia na rękę. Liczę że od kolejnego sezonu będzie mniej rezygnacji z 2giej rundy (a w sumie można by i zabronić rezygnowania z 1st) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Jak najbardziej jestem za pójściem na rękę, ale też by nie było problemu, że chwila to 1h czy chwila to dwa dni. Dlatego proponuję, albo brak rezygnacji 1 rundy a druga jak zaproponowaliście, albo rezygnację do swojego picku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 35 minut temu, Tecu napisał: Jak najbardziej jestem za pójściem na rękę, ale też by nie było problemu, że chwila to 1h czy chwila to dwa dni. Dlatego proponuję, albo brak rezygnacji 1 rundy a druga jak zaproponowaliście, albo rezygnację do swojego picku. no tutaj był podany cut-off - do 20tego picku i SlaKB się w tym zmieścił komfortowo (rezygnacja + korekta), więc imho szukanie problemu na siłę co do zakazu rezygnacji z 1st rounds -> to jest imho dobry pomysł do rozważenia jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 W dniu 16.09.2020 o 20:43, elwariato napisał: PAcers leją sikiem prostym na 2 rd A pick Pacers w 2rd jest nie wykreslony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 2 minuty temu, Pablo81 napisał: A pick Pacers w 2rd jest nie wykreslony. może komisze uznali ten post jako wyraz aprobaty wobec 2rd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 7 minut temu, elwariato napisał: może komisze uznali ten post jako wyraz aprobaty wobec 2rd już skreślone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi