człowiek...morza Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 a lillard gra czy nie? bo tu kolega qcin probuje upiec 2 pieczenie na jednym ogniu i potem wykorzystywac brak klarownosci. zatem prosze gma minnesoty o przedstawienie tego tematu ktory ma tez znaczenie dla wyniku aktualnej serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Teraz, człowiek...morza napisał: a lillard gra czy nie? Na moje gra. To że GM nabył wiedzę o urazie Lillard post factum sprawia, że nie fair byłoby wycofanie go aby "oszczędzić" Na moje gra i prawdopodobny jest uraz bo spurs mimo słabszego składu postanowili się postawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Teraz, january napisał: Według opisu qcina nie gra, więc się obraził na Wolves i powiedział że dla tego gma już nie zagra. no wychodze z podobnego zalozenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 jeden Olynik pod koszem to mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 1 minutę temu, ignazz napisał: jeden Olynik pod koszem to mało george hill i frank jackson jako rozgrywajacy jeszcze mniej 3 minuty temu, january napisał: Według opisu qcina nie gra, więc się obraził na Wolves i powiedział że dla tego gma już nie zagra. a przypomne jeszcze, ze byl proponowany za currego, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Ale zieeew, widze że bez mojego udzialu i kieroania trollingiem nawet tak prosta rzecz potraficie popsuc Panowie Rybak i January no nic, Wy sobie popiszcie, ja sie podrapie po jajkach by wasze matki miały chwile odpoczynku, dam Ignazzowi ten 1W bo sie chlopak stara i już z Lillardem planujemy strategie na 2 runde, buziaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 6 minut temu, Qcin_69 napisał: i już z Lillardem planujemy strategie na 2 runde, buziaki Ty się lepiej o Tatuma martw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: Ty się lepiej o Tatuma martw A co z nim? Połamał sie? Zaden problem, odpocznie w.serii że Spurs i bedzie zdrowy xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: A co z nim? Połamał sie? Zaden problem, odpocznie w.serii że Spurs i bedzie zdrowy xd nie, ostatnie mecze gra jak Lillard pod koniec serii z Lakers i jest przez to 2-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: nie, ostatnie mecze gra jak Lillard pod koniec serii z Lakers i jest przez to 2-2 Na Nuggets wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 6 minut temu, Qcin_69 napisał: Na Nuggets wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 9 minut temu, Qcin_69 napisał: Na Nuggets wystarczy jak lillarda nie bedzie to watpie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 3 minuty temu, człowiek...morza napisał: jak lillarda nie bedzie to watpie A czemu mialoby go nie byc? Jak już dawno by wyzdrowial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 46 minut temu, Qcin_69 napisał: A czemu mialoby go nie byc? Jak już dawno by wyzdrowial To równie dobrze może Irving by wyzdrowiał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Jestem tu nowy i nie znam wszystkich zasad, ale nie wystawianie zawodnika żeby nie dostał/odpękał kontuzję, która się wydarzyła chronologicznie później jest bez sensu, zabiera realizm i jest przegięciem. Kontyzji doznał w g4 i teraz podczas trwania 2 rundy w realu raczej by nie zagrał. Doniesienia mówią tylko o bezinwazyjnejnej terapii i że Dame ma być gotowy na sezon 20/21. Ale co ja tam wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Jestem tu nowy i nie znam wszystkich zasad, ale nie wystawianie zawodnika żeby nie dostał/odpękał kontuzję, która się wydarzyła chronologicznie później jest bez sensu, zabiera realizm i jest przegięciem. Kontyzji doznał w g4 i teraz podczas trwania 2 rundy w realu raczej by nie zagrał. Doniesienia mówią tylko o bezinwazyjnejnej terapii i że Dame ma być gotowy na sezon 20/21. Ale co ja tam wiem Qcin sobie trolluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Jestem tu nowy i nie znam wszystkich zasad, ale nie wystawianie zawodnika żeby nie dostał/odpękał kontuzję, która się wydarzyła chronologicznie później jest bez sensu, zabiera realizm i jest przegięciem. Kontyzji doznał w g4 i teraz podczas trwania 2 rundy w realu raczej by nie zagrał. Doniesienia mówią tylko o bezinwazyjnejnej terapii i że Dame ma być gotowy na sezon 20/21. Ale co ja tam wiem Spokojnie, nic takiego nie ma prawa się wydarzyć, przyzwyczaisz się z czasem, żeby nie wszystko tu serio traktować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 4 minuty temu, january napisał: Lillard od g4 1 rundy jest out of PO. O Giannisie dzięki temu że doszło do g5 się ciut więcej dowiemy;) Porzingis raczej out skoro z marszu był out of 1st round z kolanem. Lillard nie gral u nas w 1 rundzie, jakim cudem mial złapac kontuzje? Już pomijajac fakt że to c*** nie kontuzji i jakby Blazers mieli szanse przejsc Lakers to by na pewno gral, może nie na 100 procent ale na pewno by gral :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Ja już w Simbaskecie widziałem takie deale Qucina, że potem "partnerzy w interesach" sami byli zdziwieni co dostali Dlatego ten scenariusz z Lillardem wydał mi się dość prawdopodobny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Rok temu do rotacji Lakers na Po potrafiali gracze którzy nie grali w RS bo sie pokazali z lepszej strony w ktorejs z rund Butler już byl jedna noga w Raptors gdy sobie swietobliwy January przypomnial że jednak moze ten Butler by mogl u niego zostac a Teraz mi się obrywa za to że Lillardzik złapał kontuzje na ktora nie mialby szans grając w Minnesocie ja mam z tego bekę ale uwielbiam jak sie spinacie 1 minutę temu, january napisał: W takim razie jak dla mnie to masz wkurwionego Lillarda, który poczuł się potraktowany jak śmieć i opuścił bańkę z trade requestem oraz taką atmosferę w drużynie, że Cię Spurs powiaza nawet nie jak karpik zaglosowal w 7 meczach ale wcześniej. Jak dla mnie jestes klamca i hipokryta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi