julekstep Opublikowano 13 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 5 minut temu, Pablo81 napisał: @julekstep moglbys trochę skrzynkę opróżnić? Mam sprawe ju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 3 godziny temu, julekstep napisał: nie było: patrz na 'mecz' a nie 'status serii' A to przepraszam dobrze zes czujny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Ech liczyłem, że Kings mając mecz u siebie zamkną serie 4-1. Teraz oceniam to 50% na 50%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Kings przegrali pivotal game. 20/80 szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Dzień 164 (na pierwszym miejscu goscie) (#4) Kings vs 76ers (#4) Bilans serii: 3 - 3 Kings 102 - 76ers 109 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 uff jak dobrze ze nie oddalem Martina za tego chokera! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 10/90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Isiah Thomas lubi to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Dajcie może dzisiaj wcześniej wynik ostatecznego meczu, żeby rozlosować jeszcze pod wieczór kolejność draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Noo, i kto na emeryture przeszedł xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 29 minut temu, Sylvinho. napisał: Dajcie może dzisiaj wcześniej wynik ostatecznego meczu, żeby rozlosować jeszcze pod wieczór kolejność draftu. @SlaKB będzie transmisja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Godzinę temu, Qcin_69 napisał: @SlaKB będzie transmisja? @SlaKB @Krzemo dacie radę dziś zrobić transmisję + zamknąć sezon? ja muszę iść w kimkę wcześniej żeby wstać na Nuggets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Ja dziś nie dam rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 @julekstep oglądasz na lp czy masz jakiś dobry link do polecenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 11 minut temu, eMeS napisał: @julekstep oglądasz na lp czy masz jakiś dobry link do polecenia? http://bfstrms.xyz/watch/nba-2 http://nbastreams.xyz/games/ zazwyczaj chociaż jeden z tych dwóch działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 4 godziny temu, julekstep napisał: @SlaKB @Krzemo dacie radę dziś zrobić transmisję + zamknąć sezon? ja muszę iść w kimkę wcześniej żeby wstać na Nuggets Zobaczę, ale nie obiecuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 7 minut temu, SlaKB napisał: Zobaczę, ale nie obiecuję ja mogę finał teraz jbc klikać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 10 minut temu, julekstep napisał: ja mogę finał teraz jbc klikać? To nie wróży dobrze dla 76ers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 13 minut temu, julekstep napisał: ja mogę finał teraz jbc klikać? Klikaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 to startujemy na początek wydaje się że RDG wygrał pojedynek taktyczny uciekając Shaquiem do Mutombo In Horace we trust! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi