julekstep Opublikowano 8 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 1 godzinę temu, cvbe napisał: Szacun, dla mnie zaskoczenie sezonu i kolejny powód do odejścia bo nie ogarniam tej gry poza Okaforem nikogo bym u siebie nie chciał a tu walka do końca o Finały Nah -> Spurs mają spoko grajków, po prostu część jest przepłacona i może to zaboleć za jakiś czas (przedłużenie Derona np) no i ofc trochę overachievementu jest bo jednak wg mnie mieli odpaść w 1st xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Zarzuty do Spurs były głównie dlatego, że sprzedali zajebistego Wallace, a sama drużyn jaką zbudowali jest ok 10 godzin temu, Tecu napisał: Gratulacje dla zwycięzców i przegranych. Finał to Jordan i Durant vs Shaq i Kobe. Tego jeszcze nie było. Durant to tam jest 4-5 najważniejszym graczem Kings dopiero W dniu 8.09.2020 o 00:09, julekstep napisał: sprawdziłem - w drugim sezonie prowadzili 3-2 z Tobą jak połamał się Comegys To nie wyklucza god mode Iversona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 1 godzinę temu, SlaKB napisał: Zarzuty do Spurs były głównie dlatego, że sprzedali zajebistego Wallace, a sama drużyn jaką zbudowali jest ok Z G.Wallecem byłby finał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 1 godzinę temu, SlaKB napisał: Durant to tam jest 4-5 najważniejszym graczem Kings dopiero Wiem, ale jak to brzmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 taa znafcy a Sixers po raz który to? 8 tak że wam się nie nudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Jeszcze muszą Kingsow ograć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 (edytowane) 12 minut temu, elwariato napisał: taa znafcy a Sixers po raz który to? 8 tak że wam się nie nudzi jak wygrają to 9ty raz w 11 sezonów ALE ZA ROK TO JUŻ NA BANK ICH POKONAM JAK SIĘ ZESTARZEJĄ! Edytowane 9 Września 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Shaquille O'Neal na następnych zawodach Cię pokonam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Ja byłem w tym sezonie bardzo blisko, ale w następnym pewnie połowa mojej drużyny przejdzie na emeryturę, więc ktoś inny musi to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Teraz, eMeS napisał: Ja byłem w tym sezonie bardzo blisko, ale w następnym pewnie połowa mojej drużyny przejdzie na emeryturę, więc ktoś inny musi to zrobić Jesteśmy gotowi #wielcyBlazers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Dzień 157 (na pierwszym miejscu goscie) (#4) Kings vs 76ers (#4) Bilans serii: 1 - 0 Kings 92 - 76ers 91 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Go Kings! Quarter: 4 Time Remaining: 0:08 76ers 91, Kings 90 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kings ball: Brad Daugherty inbounds the ball to Mookie Blaylock Mookie Blaylock attempts to bring the ball up the court but is stopped in backcourt. Mookie Blaylock brings the ball over the timeline. Mookie Blaylock shoots from the top of the key. It's Good. Final Score - Kings 92, 76ers 91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 1 minutę temu, Krzemo napisał: Go Kings! Quarter: 4 Time Remaining: 0:08 76ers 91, Kings 90 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kings ball: Brad Daugherty inbounds the ball to Mookie Blaylock Mookie Blaylock attempts to bring the ball up the court but is stopped in backcourt. Mookie Blaylock brings the ball over the timeline. Mookie Blaylock shoots from the top of the key. It's Good. Final Score - Kings 92, 76ers 91 GMowie Magic i Spurs: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 A wcześniej kroki Shaqa. Mutombo piękny mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Dzień 158 (na pierwszym miejscu goscie) (#4) Kings vs 76ers (#4) Bilans serii: 1 - 1 Kings 97 - 76ers 107 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Pomyśleć ze 2 sezony temu to scouting Blazers odzyskał dla ligi Hedo Turkoglu, a terazTurek jest 4 najlepszym graczem najlepszej drużyny w historii. simowi Blazers jak rl Heat. Pat Qcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 13 minut temu, Qcin_69 napisał: Pomyśleć ze 2 sezony temu to scouting Blazers odzyskał dla ligi Hedo Turkoglu, a terazTurek jest 4 najlepszym graczem najlepszej drużyny w historii. simowi Blazers jak rl Heat. Pat Qcin Nie no bez przesady, 4 to on nie jest Jest tylko łatką na problemy z SF. Van Horn tam sobie nieźle na nim używa. Jak na razie seria sprowadza się do tego czy Mutombo zatrzyma Shaqa, czy Kittles MJa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Godzinę temu, eMeS napisał: Nie no bez przesady, 4 to on nie jest Jest tylko łatką na problemy z SF. Van Horn tam sobie nieźle na nim używa. Jak na razie seria sprowadza się do tego czy Mutombo zatrzyma Shaqa, czy Kittles MJa -.- psujesz mi legendę, odczepiasz łatkę wizjonera i geniusza, tak słusznie nadana przez wielkich tej gru (nie Julek, nie przez Ciebie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 13 minut temu, Qcin_69 napisał: -.- psujesz mi legendę, odczepiasz łatkę wizjonera i geniusza, tak słusznie nadana przez wielkich tej gru (nie Julek, nie przez Ciebie) Bo każda legenda musi dojrzeć. Powiedz za 3 sezony jak to w 2031 Turkoglu nie wymiatał, to ja na pewno nie będę pamiętał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Dzień 160 (na pierwszym miejscu goscie) (#4) Kings vs 76ers (#4) Bilans serii: 2 - 1 76ers 102 - Kings 130 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi