julekstep Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 9 minut temu, january napisał: Ty Misiu to byś wrzucił powoli całą draft-class, ja tu muszę strategię pod 30 i 32 pick przygotować:) Misiu ja tu WALCZĘ O MISIA! heloł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 4 godziny temu, julekstep napisał: Misiu ja tu WALCZĘ O MISIA! heloł! Chyba pluszowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 15 minut temu, SlaKB napisał: Chyba pluszowego ale wiesz ze cokolwiek by sie juz nie stalo to piszesz do NAJLEPSZEGO GMa wsrod komiszow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 7 minut temu, julekstep napisał: ale wiesz ze cokolwiek by sie juz nie stalo to piszesz do NAJLEPSZEGO GMa wsrod komiszow? Że co? Ja z Wizz chociaż dwa mecze wygrałem, nie mówiąc o tym, że jeden sezon za wiele nie znaczy. Ja bym powiedział, że piszę do jedynego GMa wśród komiszow, który nigdy nie powąchał finału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 39 minut temu, SlaKB napisał: Że co? Ja z Wizz chociaż dwa mecze wygrałem, nie mówiąc o tym, że jeden sezon za wiele nie znaczy. Ja bym powiedział, że piszę do jedynego GMa wśród komiszow, który nigdy nie powąchał finału jesteś tak dobry jak Twój ostatni sezon 1szorundowcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Dzień 139 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Nuggets vs Kings (#4) Bilans serii: 0 - 4 awans Kings! (#3) Spurs vs Jazz (#7) Bilans serii: 3 - 2 Jazz 118 - Spurs 121 play-by-play (#4) 76ers vs Hawks (#8) Bilans serii: 4 - 1 awans 76ers! Hawks 81 - 76ers 110 play-by-play (#3) Magic vs Wizards (#7) Bilans serii: 1 - 4 awans Wizards! Wizards 104 - Magic 100 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 to może jednak niech Krzemo simnie? pfffff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Jak coś, to możecie simnąć Spurs @ Jazz wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Dzień 141 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Nuggets vs Kings (#4) Bilans serii: 0 - 4 awans Kings! (#3) Spurs vs Jazz (#7) Bilans serii: 3 - 3 Spurs 87 - Jazz 117 play-by-play (#4) 76ers vs Hawks (#8) Bilans serii: 4 - 1 awans 76ers! (#3) Magic vs Wizards (#7) Bilans serii: 1 - 4 awans Wizards! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu @gimmie - jbc to SAR jest gotowy na game7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 (edytowane) Jeżeli Spurs by odpadło to w finałach konferencji nie było by żadnej drużyny z top3 swoich konferencji Coś mi się wydaje, że ten sezon sponsorują cyfry 4 i 7 Sorry @Pablo81, taki układ gwiazd Edytowane 1 Września 2020 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Czy wy graliście w to kiedyś w 30? Bo zaraz się okaże ze to bardzo randomowa gierka tylko nie zauważyliście przez te 12 lat bo z botami wygrywaliscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 35 minut temu, ignazz napisał: z botami wygrywaliscie kto wygrywał ten wygrywał a co do randoma to jest ofc -> ale przecież tacy Wizards z 7mego seeda to W ZDROWIU drużyna luźno na poziomie Heat (a w PO niestety są zdrowi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 76ers i Wizz to byly pewniaczki na wschodzie Kings mają bardzo porównywalny skład do Nugetts , podobnie jak Spurs do Jazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Well, jak wygrają 76ers to słaby ten random Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 9 godzin temu, Tecu napisał: Jeżeli Spurs by odpadło to w finałach konferencji nie było by żadnej drużyny z top3 swoich konferencji Coś mi się wydaje, że ten sezon sponsorują cyfry 4 i 7 Sorry @Pablo81, taki układ gwiazd Serię Spurs - Jaźz sponsoruje Home Court, a ostatni mecz w Alamodome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 (edytowane) 10 godzin temu, SlaKB napisał: Kings mają bardzo porównywalny skład do Nugetts Kings mieli przez kontuzję niedoszacowany bilans. Blaylock wypadł na kilkanaście spotkań. 11 godzin temu, ignazz napisał: bardzo randomowa gierka A na końcu i tak wygrywają 76ers Edytowane 2 Września 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 50 minut temu, Krzemo napisał: Kings mieli przez kontuzję niedoszacowany bilans. Blaylock wypadł na kilkanaście spotkań. I pomyśleć co by było, gdyby Orlando miało Blaylocka zamiast Okura na pg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Dzień 143 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Nuggets vs Kings (#4) Bilans serii: 0 - 4 awans Kings! (#3) Spurs vs Jazz (#7) Bilans serii: 4 - 3 awans Spurs! Jazz 86 - Spurs 122 play-by-play (#4) 76ers vs Hawks (#8) Bilans serii: 4 - 1 awans 76ers! (#3) Magic vs Wizards (#7) Bilans serii: 1 - 4 awans Wizards! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Ufff.... O dziwo Spurs grają lepiej vs Jazz kiedy gra SAR. Kiedy się kontuzjował byłem 1:3. 23 godziny temu, SlaKB napisał: 76ers i Wizz to byly pewniaczki na wschodzie Kings mają bardzo porównywalny skład do Nugetts , podobnie jak Spurs do Jazz 7 seed Jazz nie odzwierciedla ich realnej siły. Po transferze KJa Utah wskoczyłi tier wyżej. Co innego grać z Jazz z Williamsem na pg, a co innego z Johnsonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 (edytowane) go Webber!!! w sumie dość kozackie matchupy w tej serii: na SG Hughers vs Kobe i na PF Webber vs Shaq Edytowane 2 Września 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi