wiLQ Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 (edytowane) Poniewaz przespalem ograbianie handlowanie kolek23 to dla ulatwienia negocjacji ze mna wrzuce takie zestawienie: Jest jak jest [IMO z grubsza bez zmian]: 1 Rudy Gobert 28 59,60 Wiara na kiedys [IMO produkcja 20/21 raczej w dol, ale wg mnie beda solidnikami na lata]: 2 Terry Rozier 26 43,15 3 Jarrett Allen 22 43,00 4 Luke Kennard 24 39,30 Wiara na teraz [IMO produkcja 20/21 w gore, wiec przy wycenie jak z pensji nie ma co zaczynac]: 5 Brandon Clarke 24 37,00 7 Otto Porter 27 35,40 8 Josh Richardson 27 34,65 11 Delon Wright 28 31,05 Fillery skladu/wymian [IMO nie zero wartosci, ale realistycznie wrzutki]: #17 6 Paul Millsap 35 35,70 9 P.J. Tucker 35 32,50 10 Terrence Ross 29 32,40 Nie moga sie doczekac na otwarcie pobran: 12 John Henson 29 23,80 13 Maurice Harkless 27 22,40 W rozmowach interesuje mnie doslownie wszystko - gwiazde kupie i sprzedam, mlodych kupie i sprzedam, picki z loterii tegoroczne i jakiekolwiek przyszle przygarne, a 17 oddam lub rzuce kostka, solidniaki i przeplaceni weterani nie zostana odrzuceni za swoja nijakosc. Moge przyjac pensje i oddac pensje jednoczesnie! Uwaga! Powazne zlamasy rozwaze tylko przy promocyjnych cenach. Poniewaz zeszly sezon byl mega rozczarowaniem [glownie przez nagle urwanie rujnujace plany] to chetnie wymienie sie dla zasady/zabawy/odmiany Edytowane 24 Listopada 2020 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Wilq jak zdasz sobie sprawę ze jesteś prime kandydatem do tankowania to mi daj znać to wpadnę zgwałcę kozy i kobiety w Twojej drużynie i zjem serce sołtysa czekając na rimming jak k**** nie zdałes sobie sprawy to jest jeszcze 2 takich co czekaja na Twoich barbarzyńców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Teraz, ai3 napisał: Wilq jak zdasz sobie sprawę ze jesteś prime kandydatem do tankowania Oswiecisz mnie dlaczego? Bo wg mnie zlamasy beda dostepne i w sezonie, wiec po co tracic 2-3 aktywne miesiace... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Ale Ty tym skladem walczysz max o 12 miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Lorak zaskoczył. A przynajmniej mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 To byl moj Obi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Adrian Wojnarowski reporter that Los Angelos Clippers GM ai3 is fielding offers for #4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Oferowalem wam juz Wagnera? Bardzo dobre per-minute, chyba widze tu nowego Dirka. Za smieciowy pick, okazja, okazja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Wywalam Bazemore’a i Younga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Ktoś chce #20? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Mogę oddać jak ktoś chce pick z przyszłego roku za obecny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 23 godziny temu, ai3 napisał: @LeweBiodroSmoka ? skrzynka full wyczyszczones Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 18 godzin temu, ai3 napisał: Ale Ty tym skladem walczysz max o 12 miejsce 1/3 druzyn bedzie wygladala zupelnie inaczej, a miejsca sa juz zaklepane? Przeciez walka o srodek tabeli nie wyklucza pojscia w tankowanie... 6 godzin temu, Chytruz napisał: Oferowalem wam juz Wagnera? Bardzo dobre per-minute, chyba widze tu nowego Dirka. Za smieciowy pick, okazja, okazja. Fajny, ale 3rd stringer. Czyli moze Dirk GLeague Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 W dniu 17.07.2020 o 20:34, GeDDo napisał: Ja do tego draftu zaczynam podchodzić w nieco inny sposób. Mianowicie wybrać zawodnika nie najlepszego z dostępnych (bo ciężko tutaj wskazać tego najlepszego), lecz takiego który nie okaże się bustem. Wystarczy popatrzeć na poprzednie drafty z ostatnich lat. Niemal zawsze ktoś z TOP3 okazuje się być znacznie gorszy od pozostałych wybranych. Drafty 2018 i 2019 jak na razie za mała próbka. Jednak w 2018 Bagley zaczyna odstawać od Aytona i Doncica. Zobaczymy czy ta tendencja się utrzyma. Tak z ciekawosci... jak Ci wyszlo, ze to nie bedzie Edwards? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 3 godziny temu, wiLQ napisał: Tak z ciekawosci... jak Ci wyszlo, ze to nie bedzie Edwards? Strzelałem, jak co roku. Mam nadzieję, że tym razem strzeliłem dobrze. Może i w pierwszym sezonie Wiseman i Ball będą mieli lepsze FP od Edwardsa. Niemniej liczę, że Anthony rozwinie się na miarę swojego talentu i później znacznie te cyferki podskoczą do góry. Poza tym, Wiseman to zagadka. Tylko 3 mecze w NCAA i jakiś rok bez grania. Duże ryzyko, choć dobrze trafił bo w GSW dostanie minuty. Ball grał w Australii, ma jebniętego ojca i jeszcze bardziej zje***y rzut niż Lonzo. A o minuty walczyć bedzie z Grahamem i Rozierem. Też duże ryzyko co będzie prezentował. Więc u każdego jest sporo red flags, więc wolę zaryzykować z nr 1 draftu NBA. Edwardsowi jak głowa pozwoli, to może ładnie nakurwiać. Pytanie tylko czy Sota go rozwinie lepiej, a niżeli Wigginsa. Czas pokaże czy się pomyliłem czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Oddam Dunna lub Kantara za pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Jest deal Bagley do Clippers ai3 Fultz i pick#4 do Suns bułek Giles out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Bardzo sie ciesze! W koncu mam 2 centrow, jeden kontuzjowany drugi zaraz bedzie kontuzjowany ale przynajmniej wiem co biore i gdzie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Rozgrywający - Shamet i Wall do sprzedania, mam nadmiar PG, najlepiej w zamian za C, bo Baynes - S5 w Raptors - również szuka nowego klubu, i to za całkiem okazyjną cenę - pick 2021. Do sprzedania też Svi. Również Bamba, choć on ma literkę C. Także więc możliwy jest do wykombinowania fajny pakiecik, w oparciu o młodych zawodników, a także pewnych weteranów. Wiemy, jakie cyferki dostarczał Baynes bez Aytona. Wiemy, co potrafi Wall. I jest też młody Shamet. Zapraszam do rozmów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi