ai3 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 jest trejd ; powiedz im @Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Świeżo pozyskany Nunn też jest na blocku. Zapraszam na skrzynkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 10 godzin temu, ai3 napisał: jest trejd ; powiedz im @Jendras Całą noc nie spałem w oczekiwaniu na tą bombę transferową i co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Garland za pick 20/21 Jendrzeja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Potwierdzam. Moje picki '20 i '21 za Dariusa Garlanda. Brandon Knight leci na FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Czyli #4 z 2019 rok pozniej poszedl za 2 dna draftowe #goodjobai3 Tak z ciekawosci, czy w to offseason ktos otrzymal jakies wiadomosci od Wirakoczy i LeweBiodroSmoka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Reid Monk Simons za hajs z waivera, anyone? Jak nie to przed deadline proszę ich zwolnić, żeby mój roster liczył dopuszczalna liczbę 13 graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Godzinę temu, wiLQ napisał: Tak z ciekawosci, czy w to offseason ktos otrzymal jakies wiadomosci od Wirakoczy i LeweBiodroSmoka? Wirakocza wysłał mi pocztówkę z Indonezji. Pisał, że jest ciepło, świnki fajne i ogólnie jest zajebiście. Krótko mówiąc bardzo pozytywny przekaz. Mam nadzieję, że pomogłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 LBS nic nie odpisywał ma troche do zrzucenia @LeweBiodroSmoka co z Toba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 6 godzin temu, Lu- napisał: Wirakocza wysłał mi pocztówkę z Indonezji. Pisał, że jest ciepło, świnki fajne i ogólnie jest zajebiście. Krótko mówiąc bardzo pozytywny przekaz. Mam nadzieję, że pomogłem. Bardzo bo to oznacza, ze zyje, ma sie dobrze i nie teskni za fantasy. Wywalam Millsapa i Tuckera by zejsc ponizej limitu pensji bo mi paskudza srednia wieku druzyny ;-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Jak coś to ja wywalam Dunna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Wywalam Hutchisona i Korkmaz'a. Powinienem się zmieścić w Salary na rozpoczęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Deadline na zejście z salary i do 13 graczy w składzie - 10:00 w sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Wywalam C.Anthonego i M. Chrissa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 zwalniam Shaqa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Niechętnie, ale muszę się pożegnać z DMC. Będę miał coś ok. 18 mln wolnego salary więc gdyby ktoś potrzebował jeszcze last minut coś zrzucić to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 W dniu 9.12.2020 o 14:04, ai3 napisał: LBS nic nie odpisywał ma troche do zrzucenia @LeweBiodroSmoka co z Toba ? żyje, do deadline się ogarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Kuzma (jest w CY), Shamet i Bamba do wyjęcia, jeśli ktoś chce młodych. Tanio, wystarczy pick 2021 obojętnie który bądż tani gracz z perspektywami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 @bulek, daj znać, czy to oznacza, że Tatum jest na blocku. Moim zdaniem nie, skoro jego nazwisko nie padło, ale Wilk może umie wyczytać więcej, a ja potem będę sobie pluć w brodę, że nie zapytałem. Choć w sumie to o Moranta zapytałem. Nie chciałem oddać za niego Collinsa, więc poszedł za Jarretta Allena. W sumie logiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 No to wbijam w propozycję: Kuzma do Heat Future pick do bulka Bruce Brown gets his bitch ass outta my squad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi