bulek Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Potwierdzam. @Lu- to nie jest Tatum, choć nazwisko na tyle samo liter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Out TT, McRae, Dedmon, Wagner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerard Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 U mnie wylatuje: S. Napier i W. Hernangomez, Okoro jest na bloku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 U mnie out: Young, Bazemore, Jackson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Simons Monk Reid zwolnieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Jakim cudem ludzie maja po 14 zawodnikow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Ja nawet 16 w pewnym momencie. Jeśli chodzi o odpowiedź: "bo mogą" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 (edytowane) wywalam hassana i dfs Edytowane 11 Grudnia 2020 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Idzie wieczorny zrzut: Lou Williams, Dragic, Kleber, O'Neale, Carter-Williams Wszyscy out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 shamet bamba out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 6 godzin temu, bulek napisał: shamet bamba out Dwa zajebiste prospekty na FA, echhhhh. A Świniosława zostawiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Stein i Johnson na fa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 2 godziny temu, Lu- napisał: Dwa zajebiste prospekty na FA, echhhhh. A Świniosława zostawiłeś Czyli bułek tak schodził z salary wymieniając Moranta i wysoki pick za dwóch średniaków, że musiał jeszcze wywalić Shameta i (poszukiwanego centra) Bambe. Czyli liczba centrów się nie zmieniła na moje oko Roger dziś startujemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Tak dziś daję begin season, myślę że po południu, bo chcę jeszcze raz przejrzeć składy czy dobrze wklepalem na yahoo, by potem nie było jakiś poprawek niepotrzebnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Mieliście szansę ich pozyskać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 11 minut temu, antek napisał: Czyli bułek tak schodził z salary wymieniając Moranta i wysoki pick za dwóch średniaków, że musiał jeszcze wywalić Shameta i (poszukiwanego centra) Bambe. Czyli liczba centrów się nie zmieniła na moje oko Nudne pisać o tym po raz czterdziesty, ale naprawdę nadal mam mocny mindfuck. Konsekwentnie twierdzę, że Bulek albo był na mocnych tabsach po imprezie, albo WilQ gra na dwóch kontach. Shamet i Bamba na FA, a jeszcze 2 tygodnie temu byli mi reklamowani jako zajebiste prospekty godne oddania Collinsa Pick nr 6 i Morant za Jarretta Allena przeszedł do historii fbx. Oczywiście gratulacje dla Wilka. Cholernie mnie ciekawi jakie story sprzedał dla Allena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 (edytowane) 5 minut temu, bulek napisał: Mieliście szansę ich pozyskać... Nadal mają 19 minut temu, antek napisał: Czyli bułek tak schodził z salary wymieniając Moranta i wysoki pick za dwóch średniaków, że musiał jeszcze wywalić Shameta i (poszukiwanego centra) Bambe. Czyli liczba centrów się nie zmieniła na moje oko Zapomniałeś jeszcze o wymianie Bagley za pick i Fultz. Czyli kolejny deal 2 za 1, który przyczynił się do nadmiaru zawodników w drużynie i problemami na pozycji C Edytowane 12 Grudnia 2020 przez GeDDo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Allen ma coś w sobie, ja go sprzedałem w wymianie na Lillarda. Ruszamy z sezonem, powodzenia na Fa. Pamiętajcie ile musicie wydać $ żeby pozyskać najlepszego gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Hassan Boogie na FA najlepszy trejd wszechczasow KAT za Hassana i Kembe jedno kolano Walkera @Jendras obejrzalem tego Cade'a Cunninghama - bardziej agresywyny i wspolczesny Pippen w ataku - nie wiem jak w obronie - ale przekocur w ataku do tego Mobley i mniej jestem podniecony Deronowatym Suggsem plus podobno ten z NBDL ( na uujja tam isc - nowa Australia troche ) ale naprawde licze na Ciebie big time w tym roku - Harden juz sie dobrze zaczal , Lebron w trybie oszczednosciowym tylko nie placz ze rzucasz to wszystko w pizdziec w styczniu i rezygnujesz z gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 (edytowane) Ruszyliśmy z waiverami na yahoo. Muszę tylko ustawić prawidłowe nr waivera, potrwa to chwilę. @barcalover https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/3686 Edytowane 12 Grudnia 2020 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi