Krzemo Opublikowano 19 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 51 minut temu, MarcusCamby napisał: Nie za wcześnie te wyniki? Nawet taktyki nie ustawiłem. To ustaw, bo zaraz kolejna simka i dalej nie ustawiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 (edytowane) 3 minuty temu, Krzemo napisał: To ustaw, bo zaraz kolejna simka i dalej nie ustawiłeś. pls dodaj trejd Magic-Celtics i Greg Anthony z FA do Magic (i wtedy Krstic/Anthony/Freeland na IL a LaPhonso Ellis wchodzi w pusty slot jako 3ci PF) Edytowane 19 Czerwca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 (edytowane) 11 minut temu, julekstep napisał: pls dodaj trejd Magic-Celtics i Greg Anthony z FA do Magic (i wtedy Krstic/Anthony/Freeland na IL a LaPhonso Ellis wchodzi w pusty slot jako 3ci PF) Jak możesz to simnij ja nie mam dostępu do gierki i nie wiem kiedy dziś będę miał. Edytowane 19 Czerwca 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 @julekstep Blaylock debiut i od razu zawodnik meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 1 godzinę temu, january napisał: No nie wiem, chciałem go wrzucić do składu, a tam dalej ten Ellis u mnie gdzie ci tam go wstawić do składu? (nie chce mi się nowej csvki podgrywać dla jednego trejdu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 (edytowane) jak ja już wpier... od Qcina dostaje to znaczy że coś jest mocno nie tak niepotrzebnie Zabiana cutowałem bo widzę że tu trzeba Januarego taktykę zacząć stosować od samego startu PS mi jeden meczyk na dzień starcza, łatwiej się połapać co i jak Edytowane 19 Czerwca 2020 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Ale strzelanina w Dallas! @MarcusCamby - totalnie nie rozumiem Twojej taktyki Dzień 2 (na pierwszym miejscu goscie) Celtics 72 - Mavericks 78 play-by-play Lakers 88 - Wizards 102 play-by-play Rockets 92 - Heat 135 play-by-play Pistons 112 - Bucks 104 play-by-play Timberwolves 96 - Sonics 117 play-by-play Pacers 95 - Raptors 87 play-by-play Trailblazers 108 - Cavaliers 121 play-by-play Knicks 94 - Hawks 106 play-by-play Magic 108 - Nets 95 play-by-play Spurs 89 - Clippers 68 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Peja Stojakovic (Wizards) - 8 Charles Barkley (Rockets) - 7 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 1 minutę temu, january napisał: Lekkie usprawnienia i widać ten defensywny styl celtyckich bestii. Ciekawe czy ktoś zaoferuje coś sensownego za Stephena Jacksona btw -> bo ponoć już zaczął marudzić xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Rondo 13 strat oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Fajnie się patrzy na statsy przy takiej małej próbce... Diop w Mavs gra 38 min, rzuca 4 pkt na 9% z gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 10 minut temu, Krzemo napisał: Fajnie się patrzy na statsy przy takiej małej próbce... Diop w Mavs gra 38 min, rzuca 4 pkt na 9% z gry miał seminaria z Bradleyem w zeszłym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Godzinę temu, julekstep napisał: @MarcusCamby - totalnie nie rozumiem Twojej taktyki Z telefonu na biegu klepałem, bo Krzemo poganiał. Teraz już chyba będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 12 minut temu, MarcusCamby napisał: Z telefonu na biegu klepałem, bo Krzemo poganiał. Teraz już chyba będzie ok. nie wiem po co Cię poganiał jak przecież nie grałeś w 2giej kolejce xD ale tak -> teraz ma to sens (ja bym pewnie dał Amare zamiast Gaya jako key3, ale to szczegół bez większego znaczenia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Mokry sen .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 5 minut temu, Krzemo napisał: Mokry sen .... wez nie bluznij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 8 minut temu, julekstep napisał: wez nie bluznij No, Magic wysoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 4 minuty temu, kolader napisał: No, Magic wysoko to akurat normalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Grant Hill mvp 36/10/8/5 przechw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 54 minuty temu, julekstep napisał: to akurat normalka Gra jest zbugowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 19 minut temu, kolader napisał: Gra jest zbugowana doskonały GM i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi