karpik Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Nie bardzo zrozumiałem drugą część zdania, ale ja tu wpadłem tylko by pokazać wszystkim co się stanie, jak Twój Fizer będzie grał small ball five. Miałeś niezły zespół, ale ostatni pick Cię pociągnie na dno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 gran canasta!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 5 minut temu, karpik napisał: Miałeś niezły zespół, ale ostatni pick Cię pociągnie na dno. proszę Cię nie udawaj, sam byś go wziął gdyby był na boardzie, tutaj masz 2003 rok i gość awansował o 5 półek jeśli chodzi o poziom gry a i tak był gówniany. W 2001 takie wejście w kozioł skończyłoby się błędem kroków. No i gościa w obronie przepchnąłby nawet post upujący Barea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Vonteego is cumming. Jason Collins lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 29 minut temu, polishllama69 napisał: proszę Cię nie udawaj, sam byś go wziął gdyby był na boardzie, tutaj masz 2003 rok i gość awansował o 5 półek jeśli chodzi o poziom gry a i tak był gówniany. W 2001 takie wejście w kozioł skończyłoby się błędem kroków. No i gościa w obronie przepchnąłby nawet post upujący Barea Fizer to taki talent w ataku, że nie da rady go "ukryć" w obronie, i tak zrobi swoje. Za dobry na mój zespół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Swift to on mial ten syf w mieszkaniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 (edytowane) Godzinę temu, Koelner napisał: Swift to on mial ten syf w mieszkaniu ? Tego nie kojarzę. Fascynowała mnie jego coroczna przemiana - z cherlawego emo do okrutnego, tłustego rzeźnika. EDIT: Coś kojarzyłem, że Swift miał nierówno pod kopułą, ale mój scouting nie przewidział, że to był aż tak dobry herbatnik: Z dziwnych ciekawostek, które siedzą mi w głowie, Adam Morrison nigdy nie brał prysznica. Wniosek jest prosty - zawsze będzie wide open. Odnośnie Darko, dobry materiał wrzuciłeś @Koelner. Mi najbardziej utkwił w pamięci wywiad z misiem: Edytowane 16 Czerwca 2020 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 59 minut temu, Lu- napisał: Z dziwnych ciekawostek, które siedzą mi w głowie, Adam Morrison nigdy nie brał prysznica. Wniosek jest prosty - zawsze będzie wide open. Nie wiem co o tym sądzić, bo z jednej strony brudas psuje morale w zespole (smród w szatni, autobusie, samolocie itd), a z drugiej może być tak jak sugerujesz - dzięki tym spoconym wąsatym pachom może być faktycznie wide open i stworzyć sobie dogodne sytuacje do rzutu. A że ten rzut ma całkiem legitny, to 1/3 prób może okazać się celna. I bądź tu mądry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 9 godzin temu, Lu- napisał: 85. Shaggy ze Scoobie Doo: Na nim nawet ten jersey wygląda jak fake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 @Chytruz Twój as już poszedł kilka rund temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 16 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Whaaa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 13 minut temu, Chytruz napisał: Whaaa... Jakbyś uzupełnił znowu pierwszy post, to byś wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 16 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zmieniłem na Archie Goodwina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Sean Rooks, a liczyłem na niego. Ksywa Wookie, elitarny grajek. Damn! btw, ja teraz wybieram dwóch graczy i lecim dalej, czy to już koniec draftu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Kończymy. Rooks fajny, ale ten jego elitarny mid range trochę meh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 @eF. 9 rund miało być więc usuń jednego grajka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Mój team zbuduje wam wieżowiec z cegieł, i to w 48 minut. Przed wami - Los Kasztanieles WestBricks C Earl Barron 07/08 - 7ppg, 4reb, 0.2b!!, 40%fg (mój rim protector) PF Adam Morrison 06/07 - 12ppg, 3reb, 2as, 37%FG, 45%TS (nie ma charakteru, nie ma charyzmy, idealny lider) SF Jared Jeffries 07/08 - 3.7ppg, 3reb, 40%FG, 16%3P, 52%FT (SF z taką skutecznością to skarb, go Jared go!) SG Ronald Murray 04/05 - 7ppg, 2 reb, 1.3as, 36%FG, 25%3P (deadly weapon, może grać na PG) PG Donald Sloan 11/12 - 39%FG, 8%3P!!, 5.5ppg, 2reb, 3as (jaram się jego skutecznością za trzy, mój CP3) 6th man - Earl Watson 11/12 - czyli 34%FG, 16%3P, 67%FT, 3ppg w 20min (zabójczy i skuteczny) + Brendan Haywood 12/13 - 3.5ppg, 4.8reb, 43%FG, 45%FT, 44%TS, (solidne procenty jak na C, zmiennik Barrona) Michael Beasley 12/13 - 40%FG, 10ppg, 4reb, 1as, ortg - 87, drtg - 109 (każdy szanujący się team musi mieć w rosterze dzbana) Trenton Hassell 02/03 - 36%FG, 41%TS, 4ppg, 3reb w 24 minuty (dostanie swoje minuty, bo nie lubi rzucać, hue hue) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 W dniu 15.06.2020 o 22:42, karpik napisał: Fizer to taki talent w ataku, że nie da rady go "ukryć" w obronie, i tak zrobi swoje. Za dobry na mój zespół. mówisz o tym fantastycznym scoringu na 44TS%, gość gra jako big i nie trafia spod kosza, idealny środkowy, bo z daleka też nei rzuca a 2 z 3 podań kończą się stratą same zalety 14 godzin temu, karpik napisał: @Chytruz Twój as już poszedł kilka rund temu. kogo miał ? 14 minut temu, eF. napisał: PF Adam Morrison 06/07 - 12ppg, 3reb, 2as, 37%FG, 45%TS (nie ma charakteru, nie ma charyzmy, idealny lider) 14 minut temu, eF. napisał: Michael Beasley 12/13 - 40%FG, 10ppg, 4reb, 1as, ortg - 87, drtg - 109 (każdy szanujący się team musi mieć w rosterze dzbana) k****, 22 punkty to ja zdobędę w 2 mecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 2 minuty temu, polishllama69 napisał: k****, 22 punkty to ja zdobędę w 2 mecze nah, sam wielki Josh Jackson gwarantuje Ci 13ppg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 1 minutę temu, polishllama69 napisał: mówisz o tym fantastycznym scoringu na 44TS%, gość gra jako big i nie trafia spod kosza, idealny środkowy, bo z daleka też nei rzuca a 2 z 3 podań kończą się stratą same zalety Mówię o fantastycznym scoringu i 23 pts/100 poss. na 48% TS (lepiej od Morrisona choćby). Pod koszem trafia 61%, jeden z lepszych scorerów tutaj, wygra Ci niejeden mecz. 4 minuty temu, polishllama69 napisał: kogo miał ? Portera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi