Braveheart22 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 (edytowane) 26 minut temu, Chytruz napisał: 74. Treveon Graham 19/20 @Koelner Nie brakuje mu czasem mpg? Edit: 16.9 mpg. Tak coś właśnie kojarzyłem, że po wymianie do hawks mogły mu za bardzo minuty spaść. Edytowane 13 Czerwca 2020 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Earl Watson to jedyny PG jakiego pamietam któremu było trzeba stawiać zasłony by mogl przeprowadzić piłkę przez własna polowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 11 minut temu, Braveheart22 napisał: Nie brakuje mu czasem mpg? Edit: 16.9 mpg. Tak coś właśnie kojarzyłem, że po wymianie do hawks mogły mu za bardzo minuty spaść. o c***, jak komisza przyłapał na krętactwie, bravo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 O kurla, rzeczywiscie. Zmienie za pare godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 2 godziny temu, Lu- napisał: Niekoniecznie. Drugi pod względem 3PM w sezonie 95/96, tylko za Dennisem Scoytem, który był przokozakiem. I to ledwie o kilka trójek. Zresztą w tamtych czasach średnio ponad trzy celne trójki na mecz, to było coś. Grubo w c***, tylko, że sezon 95/96, to sezon ze skróconą linią, w pozostałych nie trafił więcej niż 2 trójki na mecz, już nie wspomnę, że w mojej emeryckiej wersji z 01/02 trafił zabójcze 0.9 trójki na mecz n a27%, także dla mnie idealny scrub bez atletyzmu i obrony, a na dodatek undersized jako SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Co z tego, że skrócona linia? Dla pozostałych 453 zawodników tez była skrócona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Teraz, Lu- napisał: Co z tego, że skrócona linia? Dla pozostałych 453 zawodników tez była skrócona. nie wszyscy lubią napierdalać standardowo nieefektywne long 2's J z zabójczym <38% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 @Lu- przy Olowokandim 99 to rok wyboru a nie numer picku xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Teraz, julekstep napisał: @Lu- przy Olowokandim 99 to rok wyboru a nie numer picku xDDD Sorry, z teściem piję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 21 minut temu, Lu- napisał: Sorry, z teściem piję Ja też ale eddie robinson to pick, iq muszki owocówki ale waruny miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Miał. W Hornets wyglądał naprawdę fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 3 godziny temu, Koelner napisał: Ja też ale eddie robinson to pick, iq muszki owocówki ale waruny miał Eddie Robinson wygląda mocarnie w statsach. Duże ryzyko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Myślę, że nie sądzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 (edytowane) @Chytruzjakiś auto pick dla @BiałaCzekolada2.0, czy czekamy na spokoju aż go z wytrzeźwiałki wypuszczą? Edytowane 14 Czerwca 2020 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Dajmy mu do jutra moze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Czekolada nie ma dostępu do neta do wtorku, już mu napisałem, to może jeszcze dzisiaj wybierze tego Carmelo ku uciesze tłumów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 ilu graczy biorę 1 czy 2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Godzinę temu, polishllama69 napisał: ilu graczy biorę 1 czy 2 ? Plis weź Melo z czasów OKC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 9 minut temu, Eld napisał: Plis weź Melo z czasów OKC. przecież wtedy rekord Wilta i Kobe razem byłby zagrożony, prędzej już Hustiesa bym wziął XD a z OKC to Semaj Criston to byłby pick @Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 spodziewany pick Karpika, dobry nawet, ale jakoś zbyt wysoka jakość original VC nie przekonuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi