julekstep Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 4 minuty temu, eF. napisał: Umowa była na 50% i 17.8mpg, a ten c***ek ma 17.6 i ponad 50% meczów (obawiasz się D-B?!) haha, k****, D-B!!!! 17.9 jest minimum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 (edytowane) 15 minut temu, julekstep napisał: 17.9 jest minimum dajcie z spokój z D-B, on u mnie i tak nie trafi, a tak sprzedałem wam innego kozaka, czyli Yi Jianliana z sezonu 10/11 (17.7mpg, powinien przejść) uważam, że jesteśmy kwita, a D-B zostaje w moim teamie (ok, @Chytruz decydujesz, Ty tu jesteś kierownikiem) Edytowane 13 Czerwca 2020 przez eF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 (edytowane) 17,9, nie mniej. Gdyby mozna było manipulować czasem gry, już dawno bym picknął Tyrone'a Corbina, Obinnę Ekezie, Tskitishvilego (jako pick nr 1) oraz Hannu Mottolę. Abstrahując od tego, że Bacon nie spełnia kryteriów, to w tym sezonie w G-League sypnął 52 punkty. Powiedzmy sobie szczerze, w naszych realiach, rekord Wilta jest poważnie zagrożony. Konkluzja, pick nie dość, że niezgodny z regulaminem, to jeszcze c***owy Edytowane 13 Czerwca 2020 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Bacon do zmiany <umywa ręce> - ludzie protestują. Nie chcę mieć zamieszek na głowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 ok, nie ma sprawy już się za to zabieram Bunt na Bounty, lol 10 godzin temu, eF. napisał: 71. Earl Watson 11/12, czyli 33/19/67 i potężne 3ppg w 20 minut (stawiam na skuteczność) zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Royal Ivey, dobry pick. McCloud z kolei to będzie taki nasz Klay Thompson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 2 minuty temu, Lu- napisał: Royal Ivey, dobry pick. McCloud z kolei to będzie taki nasz Klay Thompson. a Earl Watson to dobry pick, czy jest za dobry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Earl Watson, very solid. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 1 minutę temu, Lu- napisał: Earl Watson, very solid. też tak sądzę, choć on w defensywie chyba nie był taki zły, ale 41%TS na tym etapie draftu trzeba brać z pocałowaniem ręki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Dlaczego przeczytalem to glosem Pawlowskiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 37 minut temu, Lu- napisał: Royal Ivey, dobry pick. McCloud z kolei to będzie taki nasz Klay Thompson. 35% z gry i 27% za 3? solidne efg 41% gorsze staty niż chociażby Royal Ivey (43% z gry i 33% za 3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Nie mam pamięci do TS, bo za moich czasów nie było adv stats, ale zdecydowanie pamiętam, że pod koniec lat 90-tych McCloud był w top 10, może i nawet top5 ligi (!!!) strzelców za trzy. Z tego względu mam o nim dobre zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 34 minuty temu, polishllama69 napisał: Dlaczego przeczytalem to glosem Pawlowskiego ? Tego nie wie nikt, ale ------> Bartłomiej Pawłowski – polski piłkarz występujący na pozycji prawego napastnika w tureckim klubie Gaziantep Büyükşehir Belediyespor. dzięki Tobie dowiedziałem się, że mamy prawego napastnika w Turcji (do kadry go!) 2 minuty temu, Lu- napisał: Nie mam pamięci do TS, bo za moich czasów nie było adv stats, ale zdecydowanie pamiętam, że pod koniec lat 90-tych McCloud był w top 10, może i nawet top5 ligi (!!!) strzelców za trzy. Z tego względu mam o nim dobre zdanie. tutaj możesz sobie sprawdzić każdego kasztana ---> https://www.basketball-reference.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 6 minut temu, Lu- napisał: Nie mam pamięci do TS, bo za moich czasów nie było adv stats, ale zdecydowanie pamiętam, że pod koniec lat 90-tych McCloud był w top 10, może i nawet top5 ligi (!!!) strzelców za trzy. Z tego względu mam o nim dobre zdanie. eye-test bias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 4 minuty temu, eF. napisał: Tego nie wie nikt, ale ------> Bartłomiej Pawłowski – polski piłkarz występujący na pozycji prawego napastnika w tureckim klubie Gaziantep Büyükşehir Belediyespor. dzięki Tobie dowiedziałem się, że mamy prawego napastnika w Turcji (do kadry go!) morda, pomyliłeś imiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Teraz, polishllama69 napisał: morda, pomyliłeś imiona Lol, toż to klasyk ale tego dzbana kojarzę, a Bartłomieja nie znałem wcześniej, więc to jest sytuacja typu win/win statsy ma imponujące w tej Turcji... 15 meczów, 0 goli btw, czy ktoś go w ogóle kojarzy? (nie łapie się do naszej gry, za dobry jest, więc easy) Bryant Stith ---> https://www.basketball-reference.com/players/s/stithbr01.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 19 minut temu, eF. napisał: tutaj możesz sobie sprawdzić każdego kasztana ---> https://www.basketball-reference.com/ To, że pamiętam czasy NBA na TVP2 nie świadczy o tym, że tydzień temu wyszedłem z lepianki. Anyway, thanx za dobre chęci. 13 minut temu, eF. napisał: btw, czy ktoś go w ogóle kojarzy? (nie łapie się do naszej gry, za dobry jest, więc easy) Bryant Stith ---> https://www.basketball-reference.com/players/s/stithbr01.html Oczywiście, SG Nuggets. Pamiętam z sezonu 92/93 i meczu vs Hornets oraz upsetu vs Sonics w PO 1994. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 22 minuty temu, eF. napisał: Lol, toż to klasyk ale tego dzbana kojarzę, a Bartłomieja nie znałem wcześniej, więc to jest sytuacja typu win/win statsy ma imponujące w tej Turcji... 15 meczów, 0 goli Bartuś w młodym wieku wyjechał do Malagi i nawet na camp Nou zaliczył debiut a to były czasy, że treneiro byl tam Schuster XD 22 minuty temu, eF. napisał: Bryant Stith do kompletu brakuje Lil Kobe XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 30 minut temu, P_M napisał: eye-test bias Niekoniecznie. Drugi pod względem 3PM w sezonie 95/96, tylko za Dennisem Scoytem, który był przokozakiem. I to ledwie o kilka trójek. Zresztą w tamtych czasach średnio ponad trzy celne trójki na mecz, to było coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 czy tylko dla mnie słowo 'Treveon' brzmi jak tania marka AGD albo tabletów ? (a co za tym idzie : bardso dobry pick . cieszę się że wyciągnąłeś wnioski po poprzednim picku i wziąłeś kompletnego nonejma) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi