fluber Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 isaiah whitehead mial calkiem niezly sezon wtedy w nets i chyba byl calkiem plusowy. dalej nie poszedl czlowiek ktorego wzialbym z 1 pickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 liczyłem, że o Stephensonie ludzie zapomną 1 minutę temu, fluber napisał: isaiah whitehead mial calkiem niezly sezon wtedy w nets i chyba byl calkiem plusowy. dalej nie poszedl czlowiek ktorego wzialbym z 1 pickiem z tamtego sezonu był jeden gorszy gracz przynajmniej z drugiej strony Stephenson to mistrzowskie doświadczenie, może to zaszkodzić tankowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Ajjjj, julek zabrałeś mi mojego kocurka dosłownie sprzed nosa. Dajcie mi 5 minut, mam godnego następcę, ale muszę coś jeszcze sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Whitehead ma solidne procenty bo 40/30/80 to nie są żarty, za to Stevenson to turbo kasztan (najs pick!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 9 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Teraz, eF. napisał: Whitehead ma solidne procenty bo 40/30/80 Elitarny klub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Stevensona chciałem brać nawet w pierwszej rundzie, ale nie mogłem odpuścić Ruffina. Na minus dla Stevensona: - rzucał za 3 (w naszych realiach 28% skuteczności to nie jest mało), - ma całkiem znane nazwisko, - zdobył tytuł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Irę miałem zapisane na shortliście jakby się obsunął ale żopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 15 minut temu, polishllama69 napisał: z drugiej strony Stephenson to mistrzowskie doświadczenie, może to zaszkodzić tankowi Widzę że mi gracza obrażasz, więc małe sprostowane: W tamtych PO Mavs wygrywali średnio różnicą 5,76 punktów. DeShawn był w tych meczach średnio -3,23, gdzie najlepiej to wygląda na przykładzie dwóch ostatnich decydujących meczów (Mavs odpowiednio +9, +10 a DeShawn odpowiednio -12, -8). Widać, że ma anty-clutch gene Z samym Dirkiem pewnie by sobie poradził, ale niestety rolsi Mavs grali PO życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Ira dobry pick. Miał cornrowsy i groźnie wyglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 3 minuty temu, karpik napisał: Ira dobry pick. Miał cornrowsy i groźnie wyglądał Moi się go boją -10% do fg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 12 minut temu, julekstep napisał: Widzę że mi gracza obrażasz, więc małe sprostowane: W tamtych PO Mavs wygrywali średnio różnicą 5,76 punktów. DeShawn był w tych meczach średnio -3,23, gdzie najlepiej to wygląda na przykładzie dwóch ostatnich decydujących meczów (Mavs odpowiednio +9, +10 a DeShawn odpowiednio -12, -8). Widać, że ma anty-clutch gene Z samym Dirkiem pewnie by sobie poradził, ale niestety rolsi Mavs grali PO życia DeShawn ma dobre serce i chciał oszczędzić kolana mistrza a ten nie pozwolił sobie pomóc i przypadkiem zdobył mistrzostwo, taka motywacja jest nie do przecenienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 (edytowane) Na razie buduję team z gości mających TS na max 43%. Waszym problemem nie jest zatem to, czy moi zawodnicy trafią do kosza, ale czy trafią do hali, w której mecz ma zostać rozegrany, ha ;] Odnośnie Pana Ira / Iry / Irasiada, napiszę coś później. Robota nagli. Edytowane 9 Czerwca 2020 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 (edytowane) @Koelner co jak co, ale ten kasztan może być tu jednym z najlepszych strzelców 49%TS to jest więcej jak solidny wynik, a do tego dwa sezony z odpowiednio -13ppg i 17ppg Edytowane 9 Czerwca 2020 przez eF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 15 minut temu, eF. napisał: @Koelner co jak co, ale ten kasztan może być tu jednym z najlepszych strzelców 49%TS to jest więcej jak solidny wynik, a do tego dwa sezony z odpowiednio -13ppg i 17ppg dzięki za czujność , nie rozegrał w tym sezonie co brałem ponad 50% meczów zmieniłem na innego kasztana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 ej, ale to można tak sobie zmienić kasztana, kiedy wcześniej już się wybrało innego kasztana? jak to się mówi - słowo się rzekło, i takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 @Koelner nie ma takiego zmieniania. Poza tym Chris Dudley też się nie łapie (gramy od 99/00). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 @karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 No ale Kolener pisze, że wybrał sezon Wrotena, który się nie kwalifikuje. Moim zdaniem może, a nawet powinien zmienić (ale nie na Dudleya, bo on też się nie kwalifikuje). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 4 minuty temu, eF. napisał: bierz tego Wrotena i nie świruj @Koelner i tak już wybrałeś go wcześniej, więc nie wypada zmieniać teraz dobra , nie pierdol . Przepraszam najmocniej za zamieszanie, nie chciałem , obiecuję poprawę , ciśnienie , stres związany z tym draftem mnie przerósł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi