Lu- Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) Barron zdecydowanie lepszy pick niż Morrison. Niestety dla draftującego nadaje się na stretchera, nawet trójką groził co 12 rzut. Przykre jest to, że pamiętam tego gościa. W okresie ostrego tanku w marcu i kwietniu był najlepszym graczem Knicks. Edytowane 8 Czerwca 2020 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 będziesz miał takich rozgrywających, że poprawią Ci tych wysokich XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Meh, spokojnie Wybor Ingrama sie broni, jego rookie season byl epicko kasztanowy przy całkiem sporej roli w ataku. Domyslam sie że celujemy w graczy z pogranicza Plk, ale ja potrzebowalem prawdziwego lidera, kogoś komu w clutch będę mogl dac piłke bez obaw że trafi do kosza- a Ingram 17' to jest pewniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: @eF. tu składa lepszy team niż miał w normalnym atfie ciężko będzie przebić tego pojeba, w sumie to niewykonalne 5 minut temu, Lu- napisał: Barron zdecydowanie lepszy pick niż Morrison. Niestety dla draftującego nadaje się na stretchera, nawet trójką groził co 12 rzut. Przykre jest to, że pamiętam tego gościa. W okresie ostrego tanku w marcu i kwietniu był najlepszym graczem Knicks. U mnie to będzie C, który ma nie trafiać. Zresztą Morrison i tak pewnie pożre większość posiadań i c***kowi nie poda, bo on notował w karierze jakieś 1.5a/g. Z drugiej strony nawet jak poda to Barron nie trafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) @P_M sorry ziom, ale zrobiłem due dilligence Speedy'ego i muszę Cię zmartwić 2004 - 12 w RAPMie (!!!!) 2005 - 74 2006 - 35 (!) 2007 (Twój rok) - 109...i kosmiczne 3,4 DRAPM wygląda na to że on solo będzie stopował po 2-3 graczy drużyn przeciwnych DPOTY tej zabawy luźniutko 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: 12. Roshown Mcleod 00' @P_M no no widać że kolo będzie miał pewną rękę na linii - w wybranym sezonie blisko 80% + w karierze trafił wszystkie (!) ft w PO's w crunch nie będziesz miał sobie równych raczej Edytowane 8 Czerwca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 5 minut temu, Qcin_69 napisał: 12. Roshown Mcleod 00' @P_M 7ppg na 44% TS - brzmi groźnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 5 godzin temu, julekstep napisał: wygląda na to że on solo będzie stopował po 2-3 graczy drużyn przeciwnych DPOTY tej zabawy luźniutko To prawda, Claxton może być DPOTY tutaj, ale z drugiej strony, dobrze skrojona drużyna powinna się sama stopować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 @Chytruz mam już upatrzonego kocurka, więc prośba byś mi go nie podebrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Roshown którego zabrał Qcin to był moj backup SF, ale prawdziwą gwiazdą nieefektywności jest Cedric Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Dawaj @Chytruz bo mam taki Pick że dupsko pęka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 21 minut temu, Koelner napisał: Dawaj @Chytruz bo mam taki Pick że dupsko pęka Oby nie mój kocurek. Niestety i Ty i Chytry jesteście wytrawnymi GM-ami, więc mocno się obawiam, czy mój chytry ( ;] ) plan wypali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 sprzedam głosy w tym ATF za lajki w normalnych postach na forum. Szczegóły na PM. Tylko poważne propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 3 minuty temu, rw30 napisał: sprzedam głosy w tym ATF za lajki w normalnych postach na forum. Szczegóły na PM. Tylko poważne propozycje. Ratio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 (edytowane) 10 minut temu, karpik napisał: Ratio? cena nie jest stała, najczęsciej wynosi od 3 do 6 lajków za głos, w zależności od wielu parametrów, z których najważniejsze: * komu dany user kibicuje * skąd pochodzi & gdzie mieszka * czy jest spoko czy mnie wkurwiał *na którym miejscu ma Hardena w rankingu all time Edytowane 9 Czerwca 2020 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 12 minut temu, rw30 napisał: sprzedam głosy w tym ATF za lajki w normalnych postach na forum. Szczegóły na PM. Tylko poważne propozycje. Za darmo udzielę wskazówek z historii graczy Knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 (edytowane) Poole, dobry pick, ale nie o niego mi chodziło. Rośnie suspense. Czekam z niecierpliwością na to co zrobi Koelner. Edytowane 9 Czerwca 2020 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 (edytowane) Chytruz mocny pick - 80ft% - hack-a-jordan będę stosować - sam się wyfauluje, a twój gracz mnie zabije z ft line Edytowane 9 Czerwca 2020 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 9 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Zanim odkryłem Juniora Harringtona, przed draftem planowałem Poole'a na mój pick w pierwszej rundzie (nawet gdybym wylosował 1st), także dzięki że pozwoliliście mu spaść tak daleko. Poole ma dwie główne zalety: 1. Prezentuje poziom, przy którym nie powinien w ogóle grać w NBA na ten moment 2. Doskonale zdaje sobie sprawę z punktu 1 i na boisku walczy głównie ze sobą, a nie przeciwnikiem. Kiedy wasi doświadczeni i ograni zawodnicy będą na spokoju egzekwować atak, u mnie Jordan wchodzi na parkiet w trybie 100% meltdown i będzie przerywał drybling ze strachu przez zbliżającym się obrońcą, podawał w trybuny w rogu, do zawodnika, który ściął do kosza, wkozłowywał sobie piłkę w nogi i dawał zabierać piłkę z kozła na własnej połowie. Co do Earla Barrona, miałem go na wstępnej liście, ale szybko go skreśliłem - atletyczny 7-footer ze zbiórką w ataku będzie niszczył jak ten jeden szóstoklasista na WFie, który jest o głowę wyższy od wszystkich. Za duży impact, pick raczej pod magię nazwiska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 lol, ale przejebanych scorerów pobrali Poole - 8,8 ppg na mocnym 45 TS Amaechi - 8 ppg na przyzwoitym 40 TS CHYBA WAM SIĘ DRAFTY POMYLIŁY te filmiki z 'broken ankles' też wesołe - @Chytruz myślisz, że tutaj ktoś będzie umiał crossovera zrobić? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 9 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 (edytowane) 4 minuty temu, julekstep napisał: lol, ale przejebanych scorerów pobrali Poole - 8,8 ppg na mocnym 45 TS Poole ma nabity TS z open shotów za 3, myślisz że mu takie ktoś u mnie wykreuje? On ma unikalny skill, drugiego tak przestraszonego i zagubionego gracza, który nie ma pojęcia co robić nie znajdziesz. 4 minuty temu, julekstep napisał: te filmiki z 'broken ankles' też wesołe - @Chytruz myślisz, że tutaj ktoś będzie umiał crossovera zrobić? xD Oczywiście, przypominam że ten, co Poole'a dwa razy poskładał na filmiku nawet się nie łapie do naszej zabawy, bo zagrał w NBA 41 minut total. Edytowane 9 Czerwca 2020 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi