marzec Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 ten temat to HOF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 28 minut temu, P_M napisał: Mam lidera swojej ekipy TS36% ujemny win share. ORTG 82 Speedy Claxton zapewni mi szybki wpierdol z każdym rywalem! był na mojej shortliście do drugiego picku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Odnośnie Qyntela - oczywiście, tego, że w jego głowie znajduje się jednie sznurek, po którego przecięciu, naszemu bohaterowi odpadłyby uszy, nie opisują żaden adv stats... ale moim zdaniem spokojnie mógł pójść za parę rund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 same fatalne wybory panowie, gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Speedy to byl mój sleeper na 1 runde, teraz mam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 szkoda, że january nie gra, bo ten wybór QCina to piękny punch, teraz jeszcze jeden, Russell pasuje XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 4 minuty temu, polishllama69 napisał: szkoda, że january nie gra, bo ten wybór QCina to piękny punch, teraz jeszcze jeden, Russell pasuje XDDD Obaj pasują zarówno ten anielski jak i ten z bruku mają IQ, które śmiało by ich zmieściło w pierwszych 3 rundach draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Godzinę temu, julekstep napisał: ważne są też intangibles i mocne locker-room presence: - alkoholizm? check - team-fights? check jako wisienka na torcie niech będzie taki ustęp z wiki tego gracza: to są powody, dla których wziąłem Jacksona z #1 > upizganie 5 miesiecznej córki > próba włamania na jakiś festiwal na florydzie tutaj też próbka umiejętności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 ale to ten ingram co teraz jest czy jakis inny ? przeciez ten jego rs to jest sztos na to atf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 chyba rookie @eF. gamoniu bierzesz dwóch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 to dajcie mi moment, hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 @eF. obawiam się, że z Morrisonem to będzie ciężko Ci tu coś zdziałać jego 33% za 3 może spowodować, że wygrasz, czyli przegrasz, to nawet Ingram z rookie season robi 29,4% za 3. Przy naszych żelaznych defensywach Morrison będąc tweenerem będzie na SF miażdzył swoimi warunkami fizycznymi, takiego Ingrama to zabije podmuchem swojego wąsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Wykorzystanie rookie slota na Ingrama? Fatalna decyzja -> imho już walczysz o podium tutaj. Nie wiem czy da się to nadrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: Wykorzystanie rookie slota na Ingrama? Fatalna decyzja -> imho już walczysz o podium tutaj. Nie wiem czy da się to nadrobić wreszcie Ingram wyróżnia się in plus i to w skali w jakiej był opisywany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 W ogóle w pierwszej rundzie poziom dużo niższy (wyższy?) niż się spodziewałem. W zamyśle mój skład takich graczy jak Kwame, Woods, Ingram i Morrison będzie mógł prosić o najniższy wymiar kary co najwyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 1 minutę temu, P_M napisał: @eF. obawiam się, że z Morrisonem to będzie ciężko Ci tu coś zdziałać jego 33% za 3 może spowodować, że wygrasz, czyli przegrasz, to nawet Ingram z rookie season robi 29,4% za 3. Przy naszych żelaznych defensywach Morrison będąc tweenerem będzie na SF miażdzył swoimi warunkami fizycznymi, takiego Ingrama to zabije podmuchem swojego wąsa. Morrison jest minusowy w ataku i obronie, robi 45% TS i jest moim kapitanem i liderem poza tym ma mega stylówę i c***a w tej lidze znaczył czekajcie, bo teraz potrzebuję całkowitego kasztana, który będzie pasował do GOAT'a tego ATF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Teraz, eF. napisał: robi 45% TS no właśnie mega dużo -> a to 1szy pick! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Teraz, eF. napisał: Morrison jest minusowy w ataku i obronie, robi 45% TS i jest moim kapitanem i liderem znalazłem lepszego lidera, Morrison overrated a stylówka, były podobne, które mogą Ci wpi*****ić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 2 minuty temu, eF. napisał: robi 45% TS Mój PG ma 40% TS, różnica jak między Carmelo i LeBronem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) Nie no, rozczarowany jestem mocno. Ingrama ani Morrisona nie wziąłbym w żadnej z rund. Każdy grozi trójką, co czwarty, a nawet trzeci rzut, a na all-timerski team, to zdecydowanie za dużo. Edytowane 8 Czerwca 2020 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi