karpik Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Może by tak jeszcze zrobić ograniczenie do max trzech rookies, żeby nie było za łatwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 6 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 (edytowane) 2 godziny temu, karpik napisał: Może by tak jeszcze zrobić ograniczenie do max trzech rookies, żeby nie było za łatwo? Nie wiem czy to będzie problem, 20mpg i 50% meczów dość mocno ich filtruje. Ale c***, może być. 2 godziny temu, julekstep napisał: bo rozumiem będziemy pickować 1 sezon? Ta. Edytowane 6 Czerwca 2020 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 4 godziny temu, P_M napisał: Wlasnie po to jest wymóg min 20 mpg i połowa sezonu rozegranego, żeby można było się w ogóle odnieść te 20mpg to chyba jednak trochę przesada tu muszą być potężne kasztany, hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 @Chytruz sugestia -> może przesunąć jeden sezon do przodu (czyli od 99/00) -> bo ten lockoutowy to ogólnie mocno wypaczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 10 minut temu, eF. napisał: te 20mpg to chyba jednak trochę przesada tu muszą być potężne kasztany, hehe ciezko mi rzetelnie ocenic kogoś kto gra tylko w garbage 4 mpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 3 minuty temu, P_M napisał: ciezko mi rzetelnie ocenic kogoś kto gra tylko w garbage 4 mpg czyli mój rim protector - Hasheem Thabeet się nie załapie no dobra, niech i tak będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 ej a może zamiast minimum 50 meczów i 20mpg damy sobie kryterium 1100 minut ? w zasadzie to samo a więcej wafli dostępnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 (edytowane) 5 godzin temu, marzec napisał: chcecie mnie tu? ;] wiem ze tak, ale odpuszcze, nie chce mi sie az tak grzebac w historii @Lu- kibicuje mocno i juz wiem ze bedziesz w tym w chuuuuj dobry ps. ciekawe czy znajdzie sie gracz o ktorym nie bedzie materialu w necie ;] Graj Tomuś, nie musisz grzebać w historii. Będzie dobrze. Taktycznie trzeba to dobrze rozegrać, bo jeśli weźmiesz Chrisa Carra, to wiesz, że to dobry pick, ale z drugiej strony to okrutny no name. Kwame i Darko to jednak klasa sama w sobie, bo w c*** znani. Edytowane 6 Czerwca 2020 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 6 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Godzinę temu, julekstep napisał: @Chytruz sugestia -> może przesunąć jeden sezon do przodu (czyli od 99/00) -> bo ten lockoutowy to ogólnie mocno wypaczony Może być. 52 minuty temu, polishllama69 napisał: ej a może zamiast minimum 50 meczów i 20mpg damy sobie kryterium 1100 minut ? w zasadzie to samo a więcej wafli dostępnych Meh, dla gościa który zagrał 82 mecze to za mocno obniża MPG. Poza tym minimum 50% meczów sezonu, wiec 41 albo 33 za lockoutowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 ja bym dał jeszcze do przemyślenia jakiś pułap minut, które musi zespół osiągnąć (np suma 175mpg) żeby nie było tak łatwo co do tej sumy to się w sumie muszę zgodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Mimo wszystko jest mi fhooy przykro, że takie tuzy jak choćby Peter John Ramos, Pavel Podkolzin, Saer Sene, czy nawet Johan Petro, Michael Ruffin i mój cichy faworyt, Jerome James nie wjadą na tapet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 2 minuty temu, Lu- napisał: Mimo wszystko jest mi fhooy przykro, że takie tuzy jak choćby Peter John Ramos, Pavel Podkolzin, Saer Sene, czy nawet Johan Petro, Michael Ruffin i mój cichy faworyt, Jerome James nie wjadą na tapet w takim razie to nie ma sensu... nie można wybrać Ruffina? (nie widzę w tym zabawy, widzę za to - krew, pot i Adama Morrisona) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Panowie, zjedźmy może może do chociaż 18 mpg. Przez te dwie minuty gubimy naprawdę solidnych ziomków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Osobiście - im większa pula no name'ów tym gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 40 minut temu, Lu- napisał: Panowie, zjedźmy może może do chociaż 18 mpg. Przez te dwie minuty gubimy naprawdę solidnych ziomków. K. Przydałoby się jeszcze parę osób, @mac, @RappaR, nie wiem czy wy wyrażaliście zainteresowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 6 godzin temu, Chytruz napisał: K. Przydałoby się jeszcze parę osób, @mac, @RappaR, nie wiem czy wy wyrażaliście zainteresowanie? Chciałem początkowo wystąpić, jednak po namyślę uznałem, że lepiej będzie to obserwować z boku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) Jedziemy Pany, 18 minut na mecz robi swoje. Idealna sytuacja dla polskiego Januszka cebularza, możemy narzekać do woli, a jeśli kogoś skrytykujemy, to ten będzie zadowolony. Zapowiada się perfekcyjny draft. Edytowane 7 Czerwca 2020 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 szkoda że nie ma Marca, pewnie by wziął Hardena albo Nasha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 To prawda, szkoda... ale jakie forum, taki Charles Barkley. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 W dniu 6.06.2020 o 16:11, karpik napisał: Może by tak jeszcze zrobić ograniczenie do max trzech rookies, żeby nie było za łatwo? wg mnie dwóch to zupełnie wystarczająco. Rookies są, z wiadomych powodów, niereprezentatywni, i o ile 2 zawodników z 8 czy z 7 (nie wiem ile bierzecie) może mieć sens i zdarza się w słabych drużynach, o tyle 3 to już > 0.33 drużyny a to już raczej przegięcie moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi