Chytruz Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) Wstępne zasady: - Staramy się stworzyć możliwie jak najgorszy zespół - Sezony od 98/99 do 19/20 włącznie - 7 graczy (jeden sezon), ABABABA - Minimum 20mpg i i 50% meczów regulara zagrane w wybranym sezonie - Zawodnicy muszą być wybrani na swoją pozycję (w ramach rozsądku, SG na SF obleci, ale nie ma grania PG na centrze) Thoughts? Pominąłem jakieś ewidentne loopholes, które trzeba załatać? Edytowane 7 Czerwca 2020 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zespoły Hinkiego się nie liczą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 3 minuty temu, RappaR napisał: Zespoły Hinkiego się nie liczą? A Warriors 16/17 się nie liczyli w ATF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) Im in. Dodałbym wymóg min 20 meczów w sezonie w starting 5 Edytowane 5 Czerwca 2020 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 JO TEŻ GROM, TUTAJ NIE BĘDĘ SIĘ WKURZAŁ NA ANZWISKA, WYBIORĘ NAJGROSZE #TEAMBOBCATS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Nie można przejść obojętnie obok najlepszego ATF ever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 zgłaszam się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 wchodzę w to, ale pod warunkiem że nie będzie spiny na teminy dratowania itp. Jeśli ma być to nie, dziękuję. P.S. ch-uj, nie, w sumie gdzieś od 2007 nie oglądam właściwie słabych drużyn, więc sromotnie bym przejebał. Ale będę śledził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada2.0 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 wchodzę @airmax jak myślisz, w której rundzie pójdzie Kirk Hinrich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 jako fan Pistons czuję się zobowiązany aby zagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Gram, mam już nawet kapitana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 In Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Jeśli mogę wziąć Pana za zdjęcia profilowego, to wchodzę w to. Oszczędzę gameplanu w późniejszym czasie - główny element taktyki jest następujący: Keith Closs z zaskoczenia rzuca za trzy punkty po asyście w wykonaniu Yinka Dare. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 8 godzin temu, BiałaCzekolada2.0 napisał: wchodzę @airmax jak myślisz, w której rundzie pójdzie Kirk Hinrich ? To zależy kto będzie chciał przegrać tego ATFa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 6 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Na razie mamy 10 osób: Chytry P_M polishllama karpik julek BC eF. Qcin Koelner Lu Może dzisiaj zaczniemy jak dobrze pójdzie, także zgłaszać się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Niestety Kornel David nie łapie się w format rozgrywki zaproponowanej przez Chytrego. Grał 18 minut na mecz. Zapowiada się dobra zabawa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 ja już mam listę GOAT'ów, wyczuwam dobrą bekę podczas tego ATF Mam pytanie do kierownika, mianowicie - gdybym przykładowo chciał zrobić z Bruce'a Bowena swoją pierwszą opcję w ataku (hehe) to czy taki Bowen liczy się w naszej grze, czy jednak jego umiejętności w defensywie wykluczają go z naszego ATF? Bowen jako pierwsza opcja w ataku... to brzmi groźnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 chcecie mnie tu? ;] wiem ze tak, ale odpuszcze, nie chce mi sie az tak grzebac w historii @Lu- kibicuje mocno i juz wiem ze bedziesz w tym w chuuuuj dobry ps. ciekawe czy znajdzie sie gracz o ktorym nie bedzie materialu w necie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 (edytowane) ogólnie ten draft to prawdziwe strategiczne wyzwanie: - czy brać kolesia, który był tak słaby, że stał się w świadomości ludzi synonimem kasztana - czy może jednak kolesia który był jeszcze gorszy -> do tego stopnia, że zaginął w annałach ligi (bo rozumiem będziemy pickować 1 sezon? pośrednio na to wychodzi) Edytowane 6 Czerwca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Godzinę temu, marzec napisał: ps. ciekawe czy znajdzie sie gracz o ktorym nie bedzie materialu w necie ;] Wlasnie po to jest wymóg min 20 mpg i połowa sezonu rozegranego, żeby można było się w ogóle odnieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi