Skocz do zawartości

LeBron vs Jordan - tak na poważnie

BMF

Ignorując pierścienie i zespołowe osiągnięcia, lepszy był  

184 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ignorując pierścienie i zespołowe osiągnięcia, lepszy był

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, lorak napisał(a):

oczywiście. Jordan zrobił 0 finałów oraz 0 mistrzostw na zachodzie. temat do zamknięcia.

Jest i przyboczna gwardia...jeszcze brakuje psychofana dużych i usera z pączkiem w avatarze i będzie komplet. Dajcie spokój... 

Edytowane przez tankathon

1 minutę temu, tankathon napisał(a):

Jest i przyboczna gwardia...jeszcze brakuje psychofana dużych i usera z pączkiem w avatarze i będzie komplet. Dajcie spokój... 

Rzucasz tezę z dupy

Ludzie Ci mówią, że to jest teza z dupy

UUU, patrzcie jak się wszyscy oburzyli 

Serio, daj spokój, jeśli Twoim argumentem jest to, że 40-letni Lebron gra gorzej, niż kiedy miał 30 lat.

11 minut temu, tankathon napisał(a):

Chyba ponownie czegoś nie zrozumiałeś, ale to już nie mój problem, polecam wynik choćby ankiety jak daleko jesteś od zrozumienia tego co oczywiste. 

dobra, teraz chyba zrozumiałem... jesteś jednym z grona niepewnych i czujących zagrożenie przez Lebrona fanboyów łysego? 

PS. Jestem też haterem Lebrona :)

6 minut temu, RappaR napisał(a):

Rzucasz tezę z dupy

Ludzie Ci mówią, że to jest teza z dupy

UUU, patrzcie jak się wszyscy oburzyli 

Serio, daj spokój, jeśli Twoim argumentem jest to, że 40-letni Lebron gra gorzej, niż kiedy miał 30 lat.

Przepraszam, o Tobie zapomniałem, też jesteś wiernym rycerzem. Co do reszty, nie miałem świadomości, że przytoczenie faktu, może spowodować wzburzenie. Czyli Lbj nie zanotował podczas pierwszego pobytu w Cavs 1 finału w 7 lat, czy nie powtórzyły tego w barwach Lakers? Coś się nie zgadza? 

2 minuty temu, Van napisał(a):

dobra, teraz chyba zrozumiałem... jesteś jednym z grona niepewnych i czujących zagrożenie przez Lebrona fanboyów łysego? 

PS. Jestem też haterem Lebrona :)

Ponownie źle zrozumiałeś, to nawet śmieszne.... 

Edytowane przez tankathon

1 minutę temu, tankathon napisał(a):

Przepraszam, o Tobie zapomniałem, też jesteś wiernym rycerzem. Co do reszty, nie miałem świadomości, że przytłoczenie faktu, może spowodować wzbudzenie. Czyli Lbj nie zanotował podczas pierwszego pobytu w Cavs 1 finału w 7 lat, czy nie powtórzyły tego w barwach Lakers? Coś się nie zgadza? 

Oczywiście. 
Podobnie faktem jest to, że Jordan nigdy nie zdobył 40 tysięcy punktów w NBA, co jasno pokazuje, kto jest najlepszym koszykarzem w historii NBA.

Ale sajkofani Jordana potrafią się zesrać o podanie faktów :) 

7 minut temu, tankathon napisał(a):

Co do reszty, nie miałem świadomości, że przytoczenie faktu, może spowodować wzburzenie.

Faktem jest również, że Patrick McCaw ma więcej tytułów niż Charles Barkley, albo że Alex Len nigdy nie spudłował game winnera w G7 finałów.

Trzeba przytacząć dobre fakty żeby być wziętym na poważnie. 

8 minut temu, Chytruz napisał(a):

Faktem jest również, że Patrick McCaw ma więcej tytułów niż Charles Barkley, albo że Alex Len nigdy nie spudłował game winnera w G7 finałów.

Trzeba przytacząć dobre fakty żeby być wziętym na poważnie. 

I zestawiasz to z faktem, że Lbj kolejny raz został wyjaśniony po drugiej stronie rzeki? Ok

45 minut temu, tankathon napisał(a):

Ponownie źle zrozumiałeś, to nawet śmieszne.... 

dobra to uprośćmy żebym mógł przyznać jak nie zrozumiałem i żebyśmy mogli się wspólnie pośmiać - jesteś osobą, ktora w latach 90-tych kibicowała Chicago Bulls? Tak czy Nie? 

Polecam całą nitkę. To jest jednak szokujące jak bardzo chroniony przez sędziów był Jordan. Artykuły prasowe z tamtych czasów, masa wypowiedzi zawodników, trenerów (Riley,Karl,Bird) a nawet ... sędziów. Szkoda że nie było wtedy social mediów. Była za to gigantyczna kampania Nike i do dzisiaj przeciętny Janusz myśli że gwiazdy z ery Brona i Stepha nie dałoby rady w tamtych czasach, bo zrobiono by im krzywdę  

https://x.com/MythNix/status/1906722729757495318

The joke around the NBA long has been that Jordan gets the nickname "Air" because if the air around him is stirred, a foul is called.

😅

Edytowane przez camby23

11 godzin temu, tankathon napisał(a):

I zestawiasz to z faktem, że Lbj kolejny raz został wyjaśniony po drugiej stronie rzeki? Ok

Czyli Lebron byłby w twojej opinii lepszy, gdyby skończył karierę po tytule w Lakers, a Jordan byłby gorszy jakby nie grał na uczelni i wszedł do ligi jako 18-latek, zgarniając po drodze 6 wypadów w pierwszej rundzie PO?