tankathon Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja (edytowane) 1 minutę temu, lorak napisał(a): oczywiście. Jordan zrobił 0 finałów oraz 0 mistrzostw na zachodzie. temat do zamknięcia. Jest i przyboczna gwardia...jeszcze brakuje psychofana dużych i usera z pączkiem w avatarze i będzie komplet. Dajcie spokój... Edytowane 1 Maja przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja 1 minutę temu, tankathon napisał(a): Jest i przyboczna gwardia...jeszcze brakuje psychofana dużych i usera z pączkiem w avatarze i będzie komplet. Dajcie spokój... Rzucasz tezę z dupy Ludzie Ci mówią, że to jest teza z dupy UUU, patrzcie jak się wszyscy oburzyli Serio, daj spokój, jeśli Twoim argumentem jest to, że 40-letni Lebron gra gorzej, niż kiedy miał 30 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja 11 minut temu, tankathon napisał(a): Chyba ponownie czegoś nie zrozumiałeś, ale to już nie mój problem, polecam wynik choćby ankiety jak daleko jesteś od zrozumienia tego co oczywiste. dobra, teraz chyba zrozumiałem... jesteś jednym z grona niepewnych i czujących zagrożenie przez Lebrona fanboyów łysego? PS. Jestem też haterem Lebrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja (edytowane) 6 minut temu, RappaR napisał(a): Rzucasz tezę z dupy Ludzie Ci mówią, że to jest teza z dupy UUU, patrzcie jak się wszyscy oburzyli Serio, daj spokój, jeśli Twoim argumentem jest to, że 40-letni Lebron gra gorzej, niż kiedy miał 30 lat. Przepraszam, o Tobie zapomniałem, też jesteś wiernym rycerzem. Co do reszty, nie miałem świadomości, że przytoczenie faktu, może spowodować wzburzenie. Czyli Lbj nie zanotował podczas pierwszego pobytu w Cavs 1 finału w 7 lat, czy nie powtórzyły tego w barwach Lakers? Coś się nie zgadza? 2 minuty temu, Van napisał(a): dobra, teraz chyba zrozumiałem... jesteś jednym z grona niepewnych i czujących zagrożenie przez Lebrona fanboyów łysego? PS. Jestem też haterem Lebrona Ponownie źle zrozumiałeś, to nawet śmieszne.... Edytowane 1 Maja przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja 1 minutę temu, tankathon napisał(a): Przepraszam, o Tobie zapomniałem, też jesteś wiernym rycerzem. Co do reszty, nie miałem świadomości, że przytłoczenie faktu, może spowodować wzbudzenie. Czyli Lbj nie zanotował podczas pierwszego pobytu w Cavs 1 finału w 7 lat, czy nie powtórzyły tego w barwach Lakers? Coś się nie zgadza? Oczywiście. Podobnie faktem jest to, że Jordan nigdy nie zdobył 40 tysięcy punktów w NBA, co jasno pokazuje, kto jest najlepszym koszykarzem w historii NBA. Ale sajkofani Jordana potrafią się zesrać o podanie faktów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja Teraz, RappaR napisał(a): Oczywiście. No to super. 1 minutę temu, RappaR napisał(a): sajkofani Jordana potrafią się zesrać o podanie faktów Możliwe, nie mam pojęcia, nie podejmuję się polemiki w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja 7 minut temu, tankathon napisał(a): Co do reszty, nie miałem świadomości, że przytoczenie faktu, może spowodować wzburzenie. Faktem jest również, że Patrick McCaw ma więcej tytułów niż Charles Barkley, albo że Alex Len nigdy nie spudłował game winnera w G7 finałów. Trzeba przytacząć dobre fakty żeby być wziętym na poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja 8 minut temu, Chytruz napisał(a): Faktem jest również, że Patrick McCaw ma więcej tytułów niż Charles Barkley, albo że Alex Len nigdy nie spudłował game winnera w G7 finałów. Trzeba przytacząć dobre fakty żeby być wziętym na poważnie. I zestawiasz to z faktem, że Lbj kolejny raz został wyjaśniony po drugiej stronie rzeki? Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja 45 minut temu, tankathon napisał(a): Ponownie źle zrozumiałeś, to nawet śmieszne.... dobra to uprośćmy żebym mógł przyznać jak nie zrozumiałem i żebyśmy mogli się wspólnie pośmiać - jesteś osobą, ktora w latach 90-tych kibicowała Chicago Bulls? Tak czy Nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2 godziny temu, lorak napisał(a): oczywiście. Jordan zrobił 0 finałów oraz 0 mistrzostw na zachodzie. temat do zamknięcia. przecież w 98 roku po gm6 odbierali puchar w Salt Like City , w 93 po gm6 w Phoenix … Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja 34 minuty temu, Koelner napisał(a): przecież w 98 roku po gm6 odbierali puchar w Salt Like City , w 93 po gm6 w Phoenix … jeszcze 91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja W dniu 12.04.2025 o 16:17, camby23 napisał(a): No i c*** no i czesc! statpadding stats Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camby23 Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja (edytowane) Polecam całą nitkę. To jest jednak szokujące jak bardzo chroniony przez sędziów był Jordan. Artykuły prasowe z tamtych czasów, masa wypowiedzi zawodników, trenerów (Riley,Karl,Bird) a nawet ... sędziów. Szkoda że nie było wtedy social mediów. Była za to gigantyczna kampania Nike i do dzisiaj przeciętny Janusz myśli że gwiazdy z ery Brona i Stepha nie dałoby rady w tamtych czasach, bo zrobiono by im krzywdę https://x.com/MythNix/status/1906722729757495318 The joke around the NBA long has been that Jordan gets the nickname "Air" because if the air around him is stirred, a foul is called. Edytowane 1 Maja przez camby23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja 11 godzin temu, tankathon napisał(a): I zestawiasz to z faktem, że Lbj kolejny raz został wyjaśniony po drugiej stronie rzeki? Ok Czyli Lebron byłby w twojej opinii lepszy, gdyby skończył karierę po tytule w Lakers, a Jordan byłby gorszy jakby nie grał na uczelni i wszedł do ligi jako 18-latek, zgarniając po drodze 6 wypadów w pierwszej rundzie PO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 4 Maja Udostępnij Opublikowano 4 Maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja Jak Jokic wygra mistrza z Brickiem to oczekuje że ten temat będzie zamknięty bo żadne 6 mistrzostw czy 20iles RSow Lebrona nie ma do tego podjazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja Tyle czytam zawsze ( sam też dokładam) że rw to głupek ale on ma serduszko do gry a i w nocy było sporo sytuacji gdzie widać było procesy elektryczne pomiędzy głową a bicepsami. 2-3 cwaniackie zagrania znajdziesz. Robi się niedoceniany Żyjemy w czasach gdy nic nie jest takie jak się wydaje bo jest w Internecie. Może lbj to taki produkt naszych czasów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja c*** nie niedoceniany Już nie pajacuj Ignazz Sorry ale tu trzeba ostro Nie walmy sobie konia że gość odnalazł mózg po 20 latach gry w kosza Ile meczów w karierze i legacy upierdolil kolegom z zespolow po drodze? Tez go lubię za serducho do gry i bycie relentless ale fakty są faktami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja c*** tam Pippen. c*** tam Phil Jackson. c*** tam Dennis Rodman. 37 letni Russell Westbrook to jest prawdziwie silny support, przy którym wygranie mistrzostwa nic nie znaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja (edytowane) 19 minut temu, Kubbas napisał(a): c*** nie niedoceniany Już nie pajacuj Ignazz Sorry ale tu trzeba ostro Nie walmy sobie konia że gość odnalazł mózg po 20 latach gry w kosza Pajacowanie? gdy robił MVP czytało się wiele zachwytów i tu na forum było tasowanie pod te TDs a teraz mamy w drugą stronę przesadę że to tylko szkodnik. Pajacowaniem to była podnieta wtedy i kastracja jakiegokolwiek pozytywu z jego gry obecnie. Obie skrajne i mocno błędne postawy. Nie byłem częścią ani jednego ani drugiego zjawiska. więc moim skromnym zdaniem nie ja pajacuję. To dalej groźny gracz dla obu ekip. On może pomóc ci wygrać g6 aby Oskarowo rozwalić ostatnią akcję w g7. Nic nowego. Ale nie udawajmy że nie ma swoich momentów. Bo w te PO gość zaskakuje wolny z tych rogów chociażby. No i szok ze on w tym wieku nadal ma tyle atletyzmu. Dlatego robi się niedoceniany jeżeli kolejny wpis to tylko prześmiewczy opis tego gracza. Którego fanem nigdy nie byłem. Ot taki lepiej zbierający Kobe. ;)))) Edytowane 6 Maja przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi