Skocz do zawartości

LeBron vs Jordan - tak na poważnie

BMF

Ignorując pierścienie i zespołowe osiągnięcia, lepszy był  

184 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ignorując pierścienie i zespołowe osiągnięcia, lepszy był

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, rw30 napisał(a):

Isiah Half-Man Half-Meme Thomas ostatnio na topie - nie dziwię się w ogóle, gośc jest kopalnią pojebanych dobrze-klikających-się wpowiedzi 

wiadomka, że kliki Uber alles tylko ciekawi mnie czy robią tylko dla klików czy wierzą? I czy przypadkiem jak nawet zaczynają dla klików, widzą lajki i atencję czy już może w to wierzą? Podcasty murzynskie mocno rozpierdalaja teraz banie i te wszystkie socjale gdzie jeden i drugi murzyn prześciga się w najbardziej pojebanych wypowiedziach 

12 godzin temu, rw30 napisał(a):

Isiah Half-Man Half-Meme Thomas ostatnio na topie - nie dziwię się w ogóle, gośc jest kopalnią pojebanych dobrze-klikających-się wpowiedzi 

ale wygrał MJ w 80s? wygrał z Magiciem i KAJ? zostal esweepowany przez Birda? to cytując cie sprzed kilku postow: komentarz słuszny; ]

nie no pewnie, technicznie to jest racja

wiadomo, ważny jest też kontext itd, ale nie chce mi się rozpoczynac dyskusji która jest w sumie bez sensu

...co nie zmienia faktu że ogólnie gość jest memem (a o to bardziej mi chodziło niż o rację bądź nie w tej konkretnie wypowiedzi), media pobawio sie nim trochę i wyplujo i więcej o nim nie uslyszymy

a już tak czysto osobiście to bardzo mnie irytuje jego jakby hetero-sceptyczny głos 

26 minut temu, lorak napisał(a):

ale wygrał MJ w 80s? wygrał z Magiciem i KAJ? zostal esweepowany przez Birda? to cytując cie sprzed kilku postow: komentarz słuszny; ]

Ale to tylko jesli udajemy, ze jestesmy uposledzeni komunikacyjnie i rozpoznajemy tylko doslowne znaczenie slow.

W takim wypadku np. "Joel Embiid nigdy nie przegral w finalach NBA" to tez sluszny komentarz.

19 minut temu, rw30 napisał(a):

już tak czysto osobiście to bardzo mnie irytuje jego jakby hetero-sceptyczny głos

In related news, wyskczyl mi ostatnio jakis material telewizyjny o Marburym, jak gral w HS i jak sie ziom odezwal to moj niezawodny radar natychmiast wykryl gay frequency w jego glosie.

Nigdy wczesniej nie zwrocilem uwagi, moze sie maskowal jak juz gral w NBA.

wracając do 1996 finals MVP. szukając klipu do tematu LBS natknąłem się na ciekawy film. jest tam analizowany każdy mecz (poza blowoutem w G4) i na moje oko (serię oglądałem drugi raz kilka lat temu) dość rzetelnie. widać impact Rodmana, nie tylko te ORBs, ale i co robił w D, czy jak wymuszał faule w kluczowych momentach na Schrempfie, Perkinsie, Brickowskim oraz przede wszystkim Kempie (np. 4 z 6 w G6 popełnił właśnie na Dennisie). interesujący jest też ostatni argument, że NBA nie pasował marketingowo ktoś o takiej reputacji jak Rodman, więc dlatego nie dano mu MVP. i @rw30 chyba kiedyś o to pytałeś, więc ten koleś policzył:

image.png.5adc65147180e5e9447678afcda8241b.png

Edytowane przez lorak