lorak Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia koleś się nadaje do polityki, a nie do rozmawiania o sporcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano Piątek o 15:13 Udostępnij Opublikowano Piątek o 15:13 (edytowane) <10 seconds, behind or tied (-2 pts or less) Regular: Playoffy: Ciekawe, że LeBron jest takim petem jako closer w ostatnich akcjach w regularze i tak wybitny w playoffach. 1/31 za 3 w RS i dwa buzzer beatery za 3 w playoffach, wtf. (od 1996) Edytowane Piątek o 20:45 przez BMeF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Piątek o 16:13 Udostępnij Opublikowano Piątek o 16:13 'Clutch' Kobi zawsze smieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano Piątek o 17:53 Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:53 (edytowane) Zle zestawienie bo nie podano procentow a regularze najlepeij wypadaja Paul Gasol i Jeff Green w PO latwo sie doliczyć bo małe liczby ale o dziwo dużo wyzszy procent czołówki. Ale Bryant rzeczywiscie clutch jak zwykla klacz Ogolnie najgorsi w koncowkach w PO to Bryant, Westbrook Lilard i Durant. Kiedys im fajny rzut raz wpadł i już wszyscy mysla że tak zawsze. Edytowane Piątek o 17:57 przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano Piątek o 17:59 Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:59 Teraz, marceli73 napisał(a): Zle zestawienie bo nie podano procentow a regularze najlepeij wypadaja Paul Gasol i Jeff Green w PO latwo sie doliczyć bo małe liczby ale o dziwo dużo wyzszy procent czołówki. Zajebiste zestawienie, bo moje; procenty podano, a jak chcesz bieda-FG%, to se policz; Jeff Green wypada fajnie, bo całe życie gra w dobrych teamach i całe życie gra w NBA, więc pewnie dostawał sytuacyjne open looki i trafiał. A Kobe to dobry case, że w narracji o clutch nie liczy się 10 nietrafionych rzutów w clutch, a 1 efektowny - ale to wiadomo od dawna, tu są dużo ciekawsze rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano Piątek o 20:23 Udostępnij Opublikowano Piątek o 20:23 Luka w PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano Piątek o 20:24 Udostępnij Opublikowano Piątek o 20:24 No i Joe Johnson strasznie słabo na końcu dopiero co zobaczyłem a pamietałem go jako głowny iso clutch scorer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano Piątek o 20:44 Udostępnij Opublikowano Piątek o 20:44 (edytowane) 23 minuty temu, blackmagic napisał(a): Luka w PO Ech, zwróciłeś uwagę na Doncicia i te powyższe dane za playoffy niedokładne, źle mi ściągnęło statsy z nba.com, bo Luka ma dwa clutch rzuty z PO (Clippers '20 i Wolves '24). Tutaj prawdziwe: LeBron: 11/23 FG Steph (tutaj go nie ma, 2pts i 1/7), KD i Bryant: 8/36 Jak weźmiemy pod uwagę, że Shaq ma 0/3, to LeBron ma tyle samo FG w PO dla -2 or less, <10 sec, behind or tied - co KB, Shaq, Duncan, Durant i Curry razem wzięci. ;] Ciekawe dlaczego w regularze jest takim petem. Poprawiłem w oryginalnym poście. Edytowane Piątek o 20:46 przez BMeF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano Piątek o 21:19 Udostępnij Opublikowano Piątek o 21:19 A, i główny mankament jest taki, że liczyłem -2, nie -3, ale przy -3 brałoby mi pewnie rzuty za 2 też, w każdym razie dla -3 jest tak. Middleton przekozak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano wczoraj o 09:41 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:41 18 godzin temu, BMeF napisał(a): <10 seconds, behind or tied (-2 pts or less) Regular: Playoffy: Ciekawe, że LeBron jest takim petem jako closer w ostatnich akcjach w regularze i tak wybitny w playoffach. 1/31 za 3 w RS i dwa buzzer beatery za 3 w playoffach, wtf. (od 1996) Dirk mocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camby23 Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 6 godzin temu, camby23 napisał(a): weryfikowales? statmuse robil w c***a regularnie mnie ostatnio z barnesem i finalami 2016 gdzie kazdy boxscore meczu byl zly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi