mac Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 7 minut temu, january napisał: Myślę, że to już zmierza w kierunku nieodwołalnych zmian w CBA, właściciele będą uważać, iż gracze mają zbyt wielką władzę obecnie. Będzie ostro, przecież Kyrie już coś wspominał o nowej lidze. A jako, że koszykarze sami obecnie ochoczo obniżają wpływy ligi (czyli bezpośrednio również swoje przychody) to będzie naprawdę ciekawie. Tylko jakie opcje mają właściciele z zawodnikami? Chyba tylko jakiś ostry pas typu, no to nie ma sezonu mógłby coś zacząć zmieniać chyba w podejściu zawodników, że to że potrafią bardzo dobrze grać w koszykówkę nie znaczy, że ich poglądy są jedynie słuszne na każdy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) W co za popierdolonych czasach przyszło nam żyć. Jeżeli Magic nie akceptują protestu to jedno wyjście jest walkower dla Bucks i 3-2 w serii no ale Silver mięknie i idzie im na rękę, więc przełożył. Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 oni po prostu nie chcą być zamknięci, no k**** nie ma innej opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 1 minutę temu, january napisał: A stworzenie nowej ligi przez koszykarzy to karkołomny projekt, masa ciężkich rzeczy do ogarnięcia. Eee tam na płaskiej ziemi Kyriego wszystko jest proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Teraz, january napisał: A stworzenie nowej ligi przez koszykarzy to karkołomny projekt, masa ciężkich rzeczy do ogarnięcia. Tylko kto miałby to finansować na dłuższą metę skoro gro zawodników traci cały majątek parę lat po zakończeniu kariery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Śmiesznie by było gdyby kolejnym czarnym postrzelonym przez policje był któryś z zawodników Bucks :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Teraz, PH#1 napisał: Śmiesznie by było gdyby kolejnym czarnym postrzelonym przez policje był któryś z zawodników Bucks :] i najlepiej w klubie go go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał: i najlepiej w klubie go go do którego oczywiście by gracze Bux weszli żeby zjeść kurczaka, a nie po cos innego, co ktoś mógłby insynuować Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) 27 minut temu, fluber napisał: To jest sygnał do wszystkich białych policjantów. Strzeli cię do Afroamerykanina, to nie będzie wieczorem NBA. Sorry ze tak spłycam. A jak Afroamerykanin strzeli do białego to wszystko będzie ok, nawet NHL będzie wieczorem. 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: i najlepiej w klubie go go To prędzej Harden. Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Jak reagują inne zawodowe ligi w Stanach? Oto przykład: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 2 minuty temu, Pepis21 napisał: A jak Afroamerykanin strzeli do białego to wszystko będzie ok, nawet NHL będzie wieczorem. Generalnie rozumiem potrzebę protestów ale nie w sprawie w której nie ma się racji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 oszaleli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 3 minuty temu, Braveheart22 napisał: Jak reagują inne zawodowe ligi w Stanach? WNBA z tego co widziałem też gra normalnie dzisiaj @fluber luzik, rozumiem, tylko odwróciłem sytuację jakby to wyglądało (też po mocnym spłyceniu jej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Teraz, Sewer napisał: Jasne, to bardzo mądre co powiedziała.Przecież Polacy nie byli mordowani tylko za to że są Polakami a Żydzi eksterminowani masowo w obozach.Biała rasa nie wie nic na temat rasizmu a czarni są najbardziej pokrzywdzeni.Wiem że tu nie chodzi o licytowanie się ale problemem w stanach jest to że biali w dużej mierze robili to co robili w przeszłości, popełnili dużo błędów w późniejszej polityce względem tej społeczności sami nie mając na sobie takiego bagażu nie potrafią się bronić.Druga sprawa że poprawność polityczna już zatoczyła takie kręgi w stanach o zgrozo kraju niegdyś wolności że ciężko tu być optymistą co do przyszłości. Zgadzam się. Tylko problem polega na tym, że w tym momencie sami stają się rasistami z którymi to niby walczą. Hipokryzja level hard. Chyba, że o to im właśnie chodzi, a z boku to nie wygląda korzystnie dla nich. I dlatego ciężko im kibicować. 1 minutę temu, fluber napisał: Generalnie rozumiem potrzebę protestów ale nie w sprawie w której nie ma się racji. Popieram. Tym bardziej, że nie strzelali do człowieka, kiedy ten szedł spokojnie po bułki do sklepu. Jednakże mam wrażenie, że to nie ma dla nich żadnego znaczenia, w sensie jaka jest prawda. Liczy się tylko to, że strzelali do czarnoskórego, nie ważne czy mieli powód, ważne że dzięki temu BLM rośnie w siłę, a bunt jest coraz większy. Niekiedy to wygląda jak psychoza tłumu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) 8 minut temu, eF. napisał: Tylko problem polega na tym, że w tym momencie sami stają się rasistami z którymi to niby walczą Czarni w USA uważają, że nie mogą być rasitami, bo są czarni. Wielokrotnie wytykając gdzieś w necie rasistowskie komentarze czarnym idzie riposta, ja jestem czarny - nie mogę być rasistą. c***a wiedzą o rasizmie, o tym jak wyglądał w innych częściach świata. Dla czarnych rasizm to wyłącznie dyskryminacja czarnoskórych. Innego rasizmu nie ma. Za swój rasizm nie ponoszą żadnych konsekwencji, potem mamy akcje jak ta z Harellem. Wystarczy poczytać komenty na fejsie NBA pod dzisiejszym newsem. Masa wpisów czarnych, żeby białaski spadali oglądać wędkarstwo albo hokej. Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 To też czytałem, za to biali wg nich nie mogą być ofiarami rasizmu, bo byli prześladowcami (czytaj te 200 lat temu byli panami czarnych niewolników). To jest hipokryzja z najwyższego szczebla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 2 minuty temu, Krzemo napisał: Czarni w USA uważają, że nie mogą być rasitami, bo są czarni. Wielokrotnie wytykając gdzieś w necie rasistowskie komentarze czarnym idzie riposta, ja jestem czarny - nie mogę być rasistą. c***a wiedzą o rasizmie, o tym jak wyglądał w innych częściach świata. Dla czarnych rasizm to wyłącznie dyskryminacja czarnoskórych. Innego rasizmu nie ma. Za swój rasizm nie ponoszą żadnych konsekwencji, potem mamy akcje jak ta z Harellem. O to mi właśnie chodzi, to jest kwintesencja podwójnych standardów którymi się kierują. Tylko naiwni tego nie widzą, heh. btw niby nie wiedzą nic o rasizmie, a ich mentor Malcolm X był mega rasistą i sam to przyznał (później zmienił podejście) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dn_91 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) Godzinę temu, Sewer napisał: Przecież Polacy nie byli mordowani tylko za to że są Polakami O operacji polskiej 1937-38, Katyniu, Palmirach, rzezi wołyńskiej i rzezi Woli to kolega nie słyszał? Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez dn_91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 1 minutę temu, dn_91 napisał: O operacji polskiej 1937-38, Katyniu, Palmirach, rzezi wołyńskiej i rzezi Woli to kolega nie słyszał? Przecież to była ironia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 2 minuty temu, dn_91 napisał: O operacji polskiej 1937-38, Katyniu, Palmirach, rzezi wołyńskiej i rzezi Woli to kolega nie słyszał? oj, odpowiedź kolegi była sarkastyczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi