Rodman Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Siema ludziska, Wygrzebałem dziś mojego kilkunastoletniego laptopa i natrafiłem na naprawdę starą zakładkę. Świetny tekst z czasów kiedy dinozaury chodziły po świecie, a umysły nie były spaczone statystykami A że z powstaniem tekstu nie mam nic wspólnego więc zostawiam go w formie linku, zresztą jest za długi żeby go kopiować. Lektura obowiązkowa na czas pandemii:D I najważniejsze na koniec: WŁADCY LIGI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Godzinę temu, Rodman napisał: umysły nie były spaczone statystykami były, tylko że kiepskimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 W sumie chyba ilość tytułów jest nadal statystyką używaną przez najwięcej ludzi, więc może jednak nie zmieniło się tak wiele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMatrix(konto usunięte) Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Pamiętam jak to powstało, szkoda że e-basket się sypnął to była GOAT strona i tym bardziej forum. Do dzisiaj mam na dysku jakieś stare rozmowy stamtąd nawet jeszcze z lat jak zamiast LeBrona to Jordan biegał po parkiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Rozmowa 90 vs 80 loraka i chyba pretora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi