kolader Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 1 godzinę temu, elwariato napisał: zapewne dopiero po mojej interwencji ok to sorka, wydawało mi się że mu pospadało odrobinę ... a gdzieś można sprawdzić ile co i jak komuś doszło/spadło? wiem ze są te strony przed i po campach ale co by sam człek nie musiał weryfikować, szczególnie jeśli jak widać marnie mu idzie http://titus.webd.pl/csv.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 13 godzin temu, julekstep napisał: jak znajdzie się naiwny komisz, który będzie chciał być tym pierwszym (dobra godzina wklepywania taktyk ) dobra informacja jest taka, że każdy zespół ma min 12 grajków -> więc nic nie trzeba uzupełniać Ja to co mam na ławce bym graczami nie nazwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 (edytowane) z tego co widzę składów nie ustawili jeszcze: @RDG2 @Sylvinho. @gimmie @kahR @MarcusCamby podoba mi się jak @BMF oddaje hołd real Sunsom grając Full O - No D Edytowane 19 Czerwca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Dziś sezon rusza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Dziś sezon rusza? tak Krzemo już działa -> ale to pierwsze ustawienie wszystkich taktyk czasochłonne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 6 minut temu, julekstep napisał: tak Krzemo już działa -> ale to pierwsze ustawienie wszystkich taktyk czasochłonne W domu będę koło 18 to wtedy ustawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Jeszcze ze 25 minut i simka będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Chyba przegapiłem odpowiedź. W końcu gramy dynamit czy też nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 13 minut temu, Tecu napisał: Chyba przegapiłem odpowiedź. W końcu gramy dynamit czy też nie? Raczej gramy, skoro pierwszy mecz nie był ok 20tej. Mam taką nadzieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi