karpik Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 1 minutę temu, RappaR napisał: Wiem, ale każdy ma max jednego true C. Malone spokojnie go pokryje, a nikt nie będzie polował na OREB, jak mam Kawhi/Hill/Rice/Roy/Holiday/Malone/Odom/Walker, bo go w transistion zabiję Ale Twoim największym problemem nie jest brak kloca, tylko rim protectora, który zatrzyma guarda atakującego kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 1 minutę temu, Koelner napisał: Kemba zagrał dwa razy w PO i jest dziura w obronie na poziomie regular NBA . w sumie lepiej wyszedłeś na Jasonie polubiłem bo propsuje mój team (chociaż po cichu się nie zgadzam z opinią o Kembie xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Teraz, karpik napisał: Ale Twoim największym problemem nie jest brak kloca, tylko rim protectora, który zatrzyma guarda atakującego kosz. Nie miało go GSW/CLE/MIA. Dobra obrona na obwodzie, szybki na nogach skład dobrze jest w stanie to przykryć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Teraz, julekstep napisał: polubiłem bo propsuje mój team (chociaż po cichu się nie zgadzam z opinią o Kembie xD) Ale że jest dziura czy 2 razy zagrał w PO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Teraz, Koelner napisał: Ale że jest dziura czy 2 razy zagrał w PO? ze jest dziura z tym ze zagral 2 x w PO ciezko polemizowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 1 minutę temu, RappaR napisał: Nie miało go GSW/CLE/MIA. Dobra obrona na obwodzie, szybki na nogach skład dobrze jest w stanie to przykryć. Warriors mieli Greena i Duranta, Cavs LeBrona (ale to i tak zły przykład, bo obrona Cavs nie była w czołówce ligi), a Heat mieli LeBrona, Bosha, Birdmana czy Joela. Ty nie masz nikogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 2 minuty temu, RappaR napisał: Nie miało go GSW/CLE/MIA. Dobra obrona na obwodzie, szybki na nogach skład dobrze jest w stanie to przykryć. abstrahujac juz od mindfucka z tym ze Dray nie daje rim protection to kazdy ten team mial to na lepszym poziomie niz Twoj - a te druzyny graly w regular NBA a nie w atf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 1 minutę temu, karpik napisał: Warriors mieli Greena i Duranta, Cavs LeBrona (ale to i tak zły przykład, bo obrona Cavs nie była w czołówce ligi), a Heat mieli LeBrona, Bosha, Birdmana czy Joela. Ty nie masz nikogo Ja mam Malone/Kawhi/Odom, zestaw imho lepszy. 2 minuty temu, julekstep napisał: abstrahujac juz od mindfucka z tym ze Dray nie daje rim protection to kazdy ten team mial to na lepszym poziomie niz Twoj - a te druzyny graly w regular NBA a nie w atf GSW 2017 to zespół, który byłby jednym z faworytów tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 1 minutę temu, RappaR napisał: Ja mam Malone/Kawhi/Odom, zestaw imho lepszy. Szanuję Twoją opinię, ale mam inne zdanie na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 3 minuty temu, RappaR napisał: GSW 2017 to zespół, który byłby jednym z faworytów tutaj no i mieli Draya, który sam jest co najmniej 3x lepszym rim protectorem niż Twój cały skład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 3 minuty temu, RappaR napisał: GSW 2017 to zespół, który byłby jednym z faworytów tutaj Trudno żeby było inaczej jak 4 gości z tamtego zespołu poszło tu w TOP30 (nie wszyscy konkretnie z 2017 but still) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 14 minut temu, julekstep napisał: no i mieli Draya, który sam jest co najmniej 3x lepszym rim protectorem niż Twój cały skład 198 cm gość z 1,1 bpg w karierze. Zajebisty gracz, zajebisty obrońca, ale żaden rim protector Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 7 minut temu, RappaR napisał: 198 cm gość z 1,1 bpg w karierze. Zajebisty gracz, zajebisty obrońca, ale żaden rim protector Millsap od przyjścia do Nuggets pewnie nawet 1 bpg nie ma a robi świetną robotę w tym elemencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 5 minut temu, RappaR napisał: 198 cm gość z 1,1 bpg w karierze. Zajebisty gracz, zajebisty obrońca, ale żaden rim protector Still better than Odom/Malone/Kawhi/inny gracz z Twojego składu. A jak już skierowałeś tę dyskusję na mało poważny tor używając bpg jako argumentu, to duet Durant + Green dawał ok. 3 bpg, to około 1 więcej od Twojego trio, które rzekomo jest lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 1 godzinę temu, RappaR napisał: Ja mam Malone/Kawhi/Odom, zestaw imho lepszy. kwestionowałbym to, bo jak mówi klasyk, jest defensywa i jest DEFENSYWA 1 godzinę temu, RappaR napisał: GSW 2017 to zespół, który byłby jednym z faworytów tutaj dobrze wiedzieć Godzinę temu, RappaR napisał: 198 cm gość z 1,1 bpg w karierze. Zajebisty gracz, zajebisty obrońca, ale żaden rim protector Hassan ma pewnie 3bpg a jest średnim/słabym rim prostectorem, tutaj chodzi o właściwe rotacje, pomoc i contestowanie rzutów, bloki to tylko wierzchołek góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 33 minuty temu, polishllama69 napisał: Hassan ma pewnie 3bpg a jest średnim/słabym rim prostectorem, tutaj chodzi o właściwe rotacje, pomoc i contestowanie rzutów, bloki to tylko wierzchołek góry I Kawhi, I Odom są w tym genialni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Przeciez Kawhi 2019 to moglby zaliczyc cala kompilacje dropow kiedy zdarzalo mu sie spac, moze nie lvl Harden, ale w c*** i dlatego twierdze ze do takiej gry 16/17 jest najlepszy, bo wtedy tego problemu nie ma A kontestowanie pod koszem pomine, bo nie warto, zreszta po co z obwodowego obroncy robic wewnetrznego obronce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 51 minut temu, january napisał: Ja tego zestawu "wysokich" Malone-Odom-Kawhi jednak nie widzę a mogl byc shaq a nie ta łajza i byla by ekipa ;] nie no nie oszukujmy sie druzyna bez centra nie ma czego szukac w atf. jeszcze bezmozgie yeti kemba na dowidzenia, dej pan spokoj. jeden ze slabszych skladow, ktory nie ma czego szukac w grze vs. ofensywni centrzy. zwykly ewing tu robi rozpierdol jak chce vs taki team, a co dopiero ewing w prime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 54 minuty temu, marzec napisał: vs taki team I Kirk Hinrich wjeżdżający po pickandrollu pod kosz jak dzik w paśnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada2.0 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 2 godziny temu, marzec napisał: zwykly ewing tu robi rozpierdol jak chce vs taki team, a co dopiero ewing w prime Jest taka legenda miejska: Za górami i lasami, w mitycznym świecie centrów lat 90s, grających tyłem do kosza nawet na pusty kosz i nawet pod swoim koszem, postanowiono kiedyś napisać list. Zaadresowano go do Patricka Ewinga - słynnego King Konga - Prawdziwej Bestii, pożerającej swoje ofiary, która z jakiegoś powodu nigdy nie chciała zjawić się pod obręczą. Miało to miejsce 28 maja 1994 roku, a w treści listu napisane było, iż w związku z jego krwiożerczym apetytem na punkty - władze ligi umożliwiają mu łatwiejsze przedostanie się pod kosz i przekazują mu dożywotni darmowy bilet na trasie Osobiste Wschodnie - Pomalowane Główne. Niestety, Patrick Ewing zbyt zajęty był napierdalaniem cegieł z półdystansu w meczu z Indianą Pacers (0/10 1 PTS) i legenda głosi, że już nigdy nie odebrał awizo i pozostał na półdystansie na zawsze. #koloryzowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi