MarcusCamby Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Na kiedy draft jest przewidywany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 10 minut temu, MarcusCamby napisał: Na kiedy draft jest przewidywany? koniec maja pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 9 minut temu, julekstep napisał: koniec maja pewno Czyli trzeba częściej oglądać. W razie czego @Qcin_69 mój pełnomocnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Czyli trzeba częściej oglądać. W razie czego @Qcin_69 mój pełnomocnik odważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 18 minut temu, MarcusCamby napisał: Czyli trzeba częściej oglądać. W razie czego @Qcin_69 mój pełnomocnik Wiadomka, zaraz jakiś dealik wleci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Dzień 153 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Nuggets vs Lakers (#2) Bilans serii: 3 - 3 Nuggets 68 - Lakers 99 play-by-play (#1) 76ers vs Wizards (#6) Bilans serii: 4 - 0 awans 76ers! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 ktoś tam pytał o wychodzenie z 0-3? xD W dniu 19.05.2020 o 21:23, Krzemo napisał: 28% z gry. Wtf?! jak widać to i tak było dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Panie, dej pan spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Czyżby 2 komiszów miało dosyć symania i będzie symał ten 3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Stockton + Bird simka jednak się trochę zna na idealnych duetach Stockton w ogóle kolejny były gracz Blazers! Jesteśmy przechowalnia mistrzów! Wylęgarnia zwycięzców! Hodowla talentów! Jesteśmy Blazers ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Stockton + Bird simka jednak się trochę zna na idealnych duetach Stockton w ogóle kolejny były gracz Blazers! Jesteśmy przechowalnia mistrzów! Wylęgarnia zwycięzców! Hodowla talentów! Jesteśmy Blazers ! ale Bargnaniego nie weźmiesz w atf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Pozyskanie DRoba przez Lakers to był strzał w dychę, niesamowici w obronie są Ci Lakers nie mając wcale na obwodzie jakiś defensywnych kozaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 1 minutę temu, SlaKB napisał: Pozyskanie DRoba przez Lakers to był strzał w dychę, niesamowici w obronie są Ci Lakers nie mając wcale na obwodzie jakiś defensywnych kozaków. Biorąc Hilla nie miałem jak zmieścić Robinsona a on mogł zmienić serie z 76 w piekło już rundę szybciej. Nie było jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Dzień 155 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Nuggets vs Lakers (#6) Bilans serii: 4 - 3 awans Nuggets! Lakers 105 - Nuggets 117 play-by-play (#1) 76ers vs Wizards (#6) Bilans serii: 4 - 0 awans 76ers! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 No i doczekałem się pobudki. Drexler i Strickland pociągnęli w ataku, Odom ogarnął deskę i jest finał. Spodziewałem się ciężkiej serii z LAL, szanse oceniałem 50/50, bo Robinson-Baker to potworne duo pod koszem. Dwa ostatnie mecze to była jakaś totalna aberracja, w wykonaniu moich zawodników, ale ostatecznie weszło. Teraz Last Dance 76ers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 (edytowane) Dzień 157 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Nuggets vs 76ers (#1) Bilans serii: 0 - 1 Nuggets 122 - 76ers 123 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Edytowane 22 Maja 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Ale meczycho. Mam przeczucie, że większość kibicuje Nuggets z hasłem bij mistrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Teraz, Tecu napisał: Ale meczycho. Mam przeczucie, że większość kibicuje Nuggets z hasłem bij mistrza ciężka decyzja obu nie lubię xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 (edytowane) Quarter: 4 Time Remaining: 2:46 76ers 116, Nuggets 122 Ech kurła -1, a mogło być wstrząsające otwarcie, szkoda . Edytowane 22 Maja 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Co tam się stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi