Eld Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Teraz, BMF napisał: Miller miał wciąż ~prime playoffy w 2000 roku. Nie no ja temu nie przeczę. Mało kto w jego wieku w ciągu kolejnych dwudziestu lat zagrał takie PO jak on wtedy, no ale widział bym innych, młodszych na jego miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 1 minutę temu, Eld napisał: @ignazz właśnie przeglądałem bbref Reggiego i pewnie weźmiesz 98-00, ale czy na 34-latka marnować swój 2nd pick trochę Ci nie szkoda? Nie patrzę czy szkoda czy nie. Duncan dobrze się czuje w towarzystwie starszych kolegów. Tym bardziej ze Tim młody i szalony. Reggie to jest doskonały strzelec a takiego potrzebowałem. Nie jest opierdalaczem w D. W momentach najwyższej próby rzuci 25 punktów w kwarcie lub 15 w pare sekund. Szanuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 @Qcin_69 pisz do Smoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 3 minuty temu, RonnieArtestics napisał: nie powiesz sam, ze śmiesznie wyglada w tej stawce top15 gość co raz przeszedł pierwsza rundę w PO. na pierwszy rzut oka tak (tbh jedyne co innego rozwazalem w tym momencie to prime drwal)...ale jak ludzie potem pisza, ze braliby T-Maca albo PG zamiast nie to przestaje to byv smieszne tbh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 7 minut temu, Eld napisał: @ignazz właśnie przeglądałem bbref Reggiego i pewnie weźmiesz 98-00, ale czy na 34-latka marnować swój 2nd pick trochę Ci nie szkoda? 99-01 gral wtedy najlepiej. I był zdrowy bez wątpienia. Dodatkowo zwiększył jeszcze skuteczność za 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 o ile TD z jedynką mi kompletnie nie pasuje (powinien pójść z 4ką, bo LBJ = BPA a Steph i Shaq mają mordercze peaki) o tyle trzeba przyznać, że ignazz ma super uniwersalny core i ciężko będzie mu to zepsuć czymś niepasującym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 1 minutę temu, ignazz napisał: 99-01 gral wtedy najlepiej. I był zdrowy bez wątpienia. Dodatkowo zwiększył jeszcze skuteczność za 3. haha pamietam jak mnie zjechali w atf jak wziąłem Millera z 01 zamiast 95 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 11 minut temu, BMF napisał: Julekstep ma teraz do wzięcia gościa, który niesamowicie fituje z Jokiciem - wtedy szybko może to inaczej wyglądać (jeśli go weźmie/uda mu się go wziąć). sorry za spoiler a muszę NURKIC? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: na pierwszy rzut oka tak (tbh jedyne co innego rozwazalem w tym momencie to prime drwal)...ale jak ludzie potem pisza, ze braliby T-Maca albo PG zamiast nie to przestaje to byv smieszne tbh Prime Paul George był bardzo bliski poziomem Kawhi Leonarda. Ja tu nie widzę nic śmiesznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 (edytowane) 1 minutę temu, Koelner napisał: haha pamietam jak mnie zjechali w atf jak wziąłem Millera z 01 zamiast 95 no jak miałeś możliwość brać Millera te 5 lat młodszego (to samo O, ale lepsze D) to słusznie Cię zjechali Teraz, MarcusCamby napisał: Prime Paul George był bardzo bliski poziomem Kawhi Leonarda. Ja tu nie widzę nic śmiesznego. pls spursowa policja -> proszę o interwencję Edytowane 29 Marca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 3 minuty temu, january napisał: @ignazz Robinsona obrażają. Kto gdzie jak? On był w tamtym okresie świetny. Tylko na treningach vs Duncan dostawał straszne baty. Shaqa zatrzymywał mimo wieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Teraz, ignazz napisał: Kto gdzie jak? a nic takiego january po prostu bluźni pisząc że 99 to defensywny peak Admirała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 (edytowane) 3 minuty temu, julekstep napisał: no jak miałeś możliwość brać Millera te 5 lat młodszego (to samo O, ale lepsze D) to słusznie Cię zjechali troje miał lepsza ! Edytowane 29 Marca 2020 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Teraz, Koelner napisał: troje miał lepsza ! troje miał lepsza ! troje miał lepsza ! trzykrotnie napisane tróje miał lepszą nie sprawi, że to będzie prawdą xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 5 minut temu, Koelner napisał: haha pamietam jak mnie zjechali w atf jak wziąłem Millera z 01 zamiast 95 Moim zdaniem w 2000 i 2001 grał jeszcze lepiej gdy mowimy o 2 latach z rzędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Julek,mówiłem o PG z Indiany zaznaczę raz jeszcze. paul George 12-14 czy tam kiedy były te dwa WCF z rzędu vs Miami, to top2-3 two way player w lidze, zgadzasz się czy nie ? A po drugiej stronie mamy Jokica który potrzebował 7 meczy by przejść najsłabsza druzyne w zeszłorocznych PO na zachodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 (edytowane) 4 minuty temu, ignazz napisał: Moim zdaniem w 2000 i 2001 grał jeszcze lepiej gdy mowimy o 2 latach z rzędu. nie no pls 94-95 masz zajebistą dwulatkę z dwoma klasycznymi tripami do ECF 4 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Julek,mówiłem o PG z Indiany zaznaczę raz jeszcze. paul George 12-14 czy tam kiedy były te dwa WCF z rzędu vs Miami, to top2-3 two way player w lidze, zgadzasz się czy nie ? A po drugiej stronie mamy Jokica który potrzebował 7 meczy by przejść najsłabsza druzyne w zeszłorocznych PO na zachodzie. jakby to faktycznie było WCF to może bym się zgodził btw - nie masz LBJa z Heat, nie musisz tutaj tak pośrednio go pompować xD Generalnie PG z Indiany to gorszy scorer, nieporównywalnie gorszy facilitator (czyli ofensywnie jest duuuuuża strata) a impact defensywny winga (nawet tak dobrego) nie jest imho warty 1szej rundy ATF (a napewno mniej niż to co ofensywnie daje Joker) Edytowane 29 Marca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 2 godziny temu, Qcin_69 napisał: XD bardzo slaby pick i tyle a jak PIS z esz że Robinson 99>prime Howard to cóż, nie zdziwi sie jak od drugiej rundy bedziesz siedzal z popcornem na krzeslku obok mnie Żart. Howard z jego lotnik kryj się nie stoi nawet w pobliżu Robinsona który dostał mniej na barki w ataku wtedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: nie no pls 94-95 masz zajebistą dwulatkę z dwoma klasycznymi tripami do ECF jakby to faktycznie było WCF to może bym się zgodził btw - nie masz LBJa z Heat, nie musisz tutaj tak pośrednio go pompować xD Nie, sorry chodziło mo o ECF oczywiście. Niemniej jednak, no jak chcesz porównywać osiągnięcia dotychczasowe Jokica do osiągnięć paula George do kontuzji, no to nie mamy o czym gadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 8 minut temu, ignazz napisał: Kto gdzie jak? On był w tamtym okresie świetny. Tylko na treningach vs Duncan dostawał straszne baty. Shaqa zatrzymywał mimo wieku ciekawe co będzie dalej, ale inaczej się broni mając obok top 5 gracza ligi żyjącego z D a co innego KD, także imho słusznie się wrony zleciały i nie musisz interweniować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi