Sebastian Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Deltuś napisał: Aha, tylko dlatego, że zwróciłem ci uwagę, że na nagraniu nie odbywa się żadne święcenie pokarmów. Nie dlatego. Dlatego, że wypowiadasz się w sposób w jaki się wypowiadasz i ogólnie piszesz w oderwaniu od tego co ktoś pisze do Ciebie. Proponuję Ci lekturę Twoich postów z dwóch dni i ich analizę. 58 minut temu, fluber napisał: Ja pi****le, pojebało ich do reszty:) Widziałem to, mogę tylko napisać, że jest mi strasznie wstyd, dałem tym ludziom kredyt zaufania kiedyś, myślałem, że będą przynajmniej trochę lepsi niż poprzednicy i niestety myliłem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 5 minut temu, Sebastian napisał: Widziałem to, mogę tylko napisać, że jest mi strasznie wstyd, dałem tym ludziom kredyt zaufania kiedyś, myślałem, że będą przynajmniej trochę lepsi niż poprzednicy i niestety myliłem się. Ja się ledwo powstrzymuje zeby nie wrzucic tu ośmiu gwiazdek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 (edytowane) A ja w TV oglądam tylko sport, bajki i seriale, czym tutaj się podniecać Zdjęli to zdjęli. Edytowane 20 Kwietnia 2021 przez matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 53 minuty temu, matek napisał: A ja w TV oglądam tylko sport, bajki i seriale, czym tutaj się podniecać Zdjęli to zdjęli. A ja tylko mecze i ,,Rolnik szuka żony'' (nie pytajcie). ,,Gadające głowy" już dawno mi się przejadły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 10 minut temu, Artlan napisał: A ja tylko mecze i ,,Rolnik szuka żony'' (nie pytajcie). Nie pytamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 19 minut temu, Artlan napisał: A ja tylko mecze i ,,Rolnik szuka żony'' (nie pytajcie). ,,Gadające głowy" już dawno mi się przejadły. Adrian z ilona się rozstali:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 (edytowane) 8 godzin temu, Deltuś napisał: Pan Braun zostanie prezydentem Rzeszowia Z jednej strony nie powinno się ludziom źle życzyć ale z drugiej Pan Braun jako prezydent miasta mógłby dostarczyć takie bezgraniczne ilości darmowej rozrywki, że chyba zacząłbym oglądać serwisy informacyjne. Edytowane 21 Kwietnia 2021 przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Uaaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 17 minut temu, Koelner napisał: Uaaaaaa podobno Putin posłuchał! https://www.facebook.com/TygodnikNIE/videos/508156826848244 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 21 minut temu, Koelner napisał: Uaaaaaa To dla ciebie Marek, prosto mixtape 600V elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, Koelner napisał: Uaaaaaa Pani Klaudia jak zwykle ma problem z ogarnięciem, na której imprezie jest obecnie (lub kiedy impreza się kończy). Tutaj się chyba jeszcze nie miała okazji skończyć Naprawdę jestem pełen podziwu, kogo też rodacy jeszcze wybiorą do reprezentacji narodu. Po Kukizie, Liroyu i Klaudii, postawiliby w końcu na dowcip wyższych lotów. Może Rewiński? Górski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 4 minuty temu, starYfaN napisał: Rewiński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 6 minut temu, starYfaN napisał: Po Kukizie, Liroyu i Klaudii, postawiliby w końcu na dowcip wyższych lotów. Może Rewiński? Ten dowcip miał miejsce 30 lat temu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 7 minut temu, starYfaN napisał: Po Kukizie, Liroyu i Klaudii, postawiliby w końcu na dowcip wyższych lotów. Może Rewiński? Górski? Dlaczego jesteś przeciw reprezentantom tego typu ? Sejm powinien być odzwierciedleniem społeczeństwa ( chyba ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 2 minuty temu, matek napisał: 1 minutę temu, fluber napisał: Ten dowcip miał miejsce 30 lat temu:) Wiem, Z ramienia polskiej partii przyjaciół piwa Chodzi o to, że się nie przyjął 4 minuty temu, Koelner napisał: Dlaczego jesteś przeciw reprezentantom tego typu ? Sejm powinien być odzwierciedleniem społeczeństwa ( chyba ). I jest. Jestem po prostu za tym, aby się nieco rozwinął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 7 minut temu, starYfaN napisał: I jest. Jestem po prostu za tym, aby się nieco rozwinął Pełna zgoda . Zauważyłem , że przez pandemię nieco więcej się rozmawia z osobami przez tel i prowadzi się smalltalk ( nie wiem czy u Was też ale chyba przez ograniczony kontakt w realu ) i ku zaskoczeniu osoby , które powiedzmy oglądały bardziej „górnolotne” rozrywki śledzą obecnie fame mma , hotele big brother , królowe życia itp itd dla mnie ? ja chcę Najmana , Dagmarę , Temuciagnelam i Don Kasjo w sejmie . I tak głosują z klucza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 57 minut temu, starYfaN napisał: Po Kukizie, Liroyu i Klaudii, postawiliby w końcu na dowcip wyższych lotów. Może Rewiński? Górski? Na tle pozostałych zarzut mocno niesłuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 47 minut temu, quevas napisał: Wskaźnik zgonów zakażonych na 100 tys. osób w naszym kraju jest wyższy nawet niż w Brazylii" Nie, nie jest. Jest na poziomie Francji, Hiszpanii, poniżej UK, najniższy z grupy wyszehradzkiej. Brazylia wychodzi z lata i jest powyżej naszej zimy. Łap https://meteologix.com/pl/corona-virus/europe/covid19-deaths-per-mio/20210421-0000z.html 49 minut temu, quevas napisał: nie "ja tak twierdzę", ale tak postanowiły nadrzędne wobec Izby Dyscyplinarnej trybunały europejskie [TSUE] i polski Sąd Najwyższy, nie ma wyższej instancji do określenia jej statusu, a w tej materii działa zasada hierarchiczności, z tego co się orientuję Ten sam Sąd Najwyższy z którym rudy zrobił dokładnie to samo co pis? Jak Kali ukraść krowa- wielkie szczęście, jak Kalemu, to na ratunek do Niemca i moskala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 19 godzin temu, matek napisał: A ja w TV oglądam tylko sport, bajki i seriale, czym tutaj się podniecać Zdjęli to zdjęli. A ja TVP Historię w Niedzielę w okolicy południa albo wieczorem tak jak wczoraj kiedy było program m.in o Hiroszimie. A no i mnie jeszcze kupili Dartsami na TVP Sport. 5 godzin temu, starYfaN napisał: Naprawdę jestem pełen podziwu, kogo też rodacy jeszcze wybiorą do reprezentacji narodu. Po Kukizie, Liroyu i Klaudii, postawiliby w końcu na dowcip wyższych lotów. Może Rewiński? Górski? Siostry Godlewskie, Popek i Najman. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 (edytowane) 23 minuty temu, Eld napisał: Siostry Godlewskie, Popek i Najman. Czytam to widzę Karski/Kurski, Suski i Tarczyński Ze wstydem przyznaję że wczoraj zainstalowałem TVP vod żeby sobie pitbulla przypomnieć Edytowane 21 Kwietnia 2021 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi