starYfaN Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: Ot śmieszy mnie jak ktoś w tygodniu 1 pisze o tym jak to certyfikuje językowo swoje dzieci (czy coś w ten deseń -> nie chce mi się szukać), żeby w tygodniu 2 pisać o konieczności wprowadzania kontroli urodzeń bo na Ziemi brakuje miejsca Raczej nic specjalnego w skali forum na którym przecież pełno jest wyjątkowych i ponadprzeciętnych osób No. Jednak większość stara się wykazać ponadprzeciętność w ujęciu merytorycznym Dzięki mnie, liczba ludności na Świecie nie wzrasta, więc kontrola urodzeń odbywa się na poziomie podstawowym. Więc nie trafiłeś. Zły dzień miesiąca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 1 minutę temu, starYfaN napisał: No. Jednak większość stara się wykazać ponadprzeciętność w ujęciu merytorycznym Wybacz ale nie rozumiem (ja z tych poniżej ) 2 minuty temu, starYfaN napisał: Dzięki mnie, liczba ludności na Świecie nie wzrasta, więc kontrola urodzeń odbywa się na poziomie podstawowym. Więc nie trafiłeś. Czyli nie szkodzisz, ale też nie pomagasz? 3 minuty temu, starYfaN napisał: Zły dzień miesiąca ? Średni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: Czyli nie szkodzisz, ale też nie pomagasz? Tyle wystarczy, abyś nie musiał inwestować w SpaceX i rosyjskie kosmodromy o ile reszta zrobi to samo. Niestety wszyscy(państwa) chcą mieć więcej dzieci (chociaż mają mniej), nie patrząc na konsekwencję (poza Chinami). 3 minuty temu, julekstep napisał: Średni. Pocierpisz i przejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 (edytowane) 32 minuty temu, starYfaN napisał: Na Ziemi brakuje miejsca, wody, gruntu pod uprawę, energii itd itp. Dzietność w imię potęgi, utrzymywania emerytów itd. doprowadzi wcześniej czy później do zagłady. Jeżeli w Indiach, czy Chinach na skrawku ziemi mieszka populacja Afryki, to kontrola urodzeń jest wskazana. Gdyby nie cywilizacja, kontrola urodzeń miałaby charakter naturalny. Dokładnie, ktoś będzie musiał klepać biedę z powodu ograniczenia zasobów. Zgłaszasz się na ochotnika? Edytowane 19 Kwietnia 2021 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 2 minuty temu, RappaR napisał: Dokładnie, ktoś będzie musiał klepać ziemię z powodu ograniczenia zasobów. Zgłaszasz się na ochotnika? Czym jest "klepanie ziemi"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 2 minuty temu, starYfaN napisał: Czym jest "klepanie ziemi"? biedę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 3 minuty temu, RappaR napisał: biedę To pojęcie względne, które w każdym miejscu oznacza co innego. Co innego oznacza dla np indyjskich dzieci/kobiet szyjących buty/jeansy, co innego dla otyłego społeczeństwa, które te buty/jeansy wyrzuca bo się nie sprzedały, a oddać za darmo się nie opłaca ze względu na przepisy. Ile wody potrzeba do wyprodukowania 1 pary jeansów? A 1 kg mięsa? Teraz pomyśl jak używana jest woda w domu. A średni poziom gruntowych w Polsce spada w sposób niepohamowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Mnie osobiście przerażały (nie wiem czy prawdziwe) historie, że chińskie rodziny topiły swoje córki z powodu regulacji urodzeń. Prawda jest, że ich tam się narobiło dużo za dużo. Być może planują ekspansję na kraje ościenne, co niestety nie brzmi jak przyjemna perspektywa, ale jest cholera możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 27 minut temu, Deltuś napisał: Młodzież z ZMS podobnie reagowała rechotem po 1944 roku. Nie dziwie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 www.money.pl/gielda/orlen-zaplacil-210-mln-zl-za-polska-press-wartosc-firmy-oszacowal-na-131-mln-zl-6630698830662304a.html%3famp=1 hmmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Nieogolony ratusz przemówił. https://wiadomosci.onet.pl/warszawa/trzaskowski-o-sprawie-zdjec-ewy-kopacz-to-wyjatkowa-podlosc-i-objaw-cynizmu/tcwfpcm?utm_source=wiadomosci.onet.pl_viasg_wiadomosci&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=ucs&utm_v=2 Jak PSL drze łacha na legalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 25 minut temu, Deltuś napisał: Razem z q znaleźlibyście z nimi wspólny język Nie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 27 minut temu, Deltuś napisał: Polecam Ci lekturę sprawozdań ze zjazdów komunistycznej mlodziezy, ich prasę. Razem z q znaleźlibyście z nimi wspólny język Czepiasz się tego, że wkleił film z przejazdu papieża ze święcenia święconek ? Ja uważam taki przejazd za bardzo kiepski pomysł. 4 samochody, radiowóz a najważniejszego czyli modlitwy i tak nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 (edytowane) 3 minuty temu, Deltuś napisał: Tak w ogóle to co jest oburzającego w tym filmiku. Oburzającego ? Bardziej zabawnego - przypominają mi się filmy o średniowieczu jak przez gród konno jedzie Pan i wszyscy dookoła klękają albo ..... jak LeBron klęczy w bańce Edytowane 19 Kwietnia 2021 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 2 godziny temu, quevas napisał: świetne wyjaśnienie faktu istnienia i przyczyn działania PIS I tego, że jak zwykle byłeś w błędzie 6 minut temu, Koelner napisał: Oburzającego ? Bardziej zabawnego - przypominają mi się filmy o średniowieczu jak przez gród konno jedzie Pan i wszyscy dookoła klękają albo ..... jak LeBron klęczy w bańce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Deltuś napisał: Polecam Ci lekturę sprawozdań ze zjazdów komunistycznej mlodziezy, ich prasę. Razem z q znaleźlibyście z nimi wspólny język Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 (edytowane) 33 minuty temu, Deltuś napisał: Przed Najświętszym Sakramentem katolicy klękają. My przed Bogiem ty przed Floydem filmik chyba sprzed roku Nigdy nie klęknąłem przed Floydem a Ty klękasz 31 minut temu, RappaR napisał: Podobają Ci się tyłki tych osób czy był jakiś ukryty cel wstawienia tej fotki ? Edytowane 19 Kwietnia 2021 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 (edytowane) 11 minut temu, Deltuś napisał: W "tym kraju" Artlana, Quervasa, Jacka przed meczem z Anglią polscy piłkarze klękaliby przepraszając za zabicie czarnego w USA. Nie wiem tego ale wiem , że nie trzeba przed nikim klękać i można mieć bekę z LeBrona jak i z ludzi klękających przed księdzem w szyberdachu Edytowane 19 Kwietnia 2021 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Koelner napisał: Oburzającego ? Bardziej zabawnego - przypominają mi się filmy o średniowieczu jak przez gród konno jedzie Pan i wszyscy dookoła klękają albo ..... jak LeBron klęczy w bańce To warszawa, więc pewnie myśleli że Trzaskowski jedzie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 8 minut temu, fluber napisał: To warszawa, więc pewnie myśleli że Trzaskowski jedzie;) widocznie nie znają się na muzyce :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi