DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 (edytowane) 11 minut temu, WD_czterdzieści napisał: środowiska prawicowe: Słyszałem podobno, że "To jest wojna". Jak się idzie na wojnę to z zamiarem jej wygrania. Na guza też się trzeba przygotować, zwłaszcza jak się biegnie z telefonem do przeciwnika o 50 kg cięższego. Mniej emocji - dobrej nocki. To nie Netflix. Edytowane 28 Października 2020 przez DeltaCenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrtio Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 (edytowane) 4 minuty temu, DeltaCenter napisał: Słyszałem podobno, że "To jest wojna". Jak się idzie na wojnę to z zamiarem jej wygrania. Na guza też się trzeba przygotować, zwłaszcza jak się biegnie z telefonem do przeciwnika o 50 kg cięższego. Mniej emocji - dobrej nocki. To nie Netflix. I czołgi jadą.... I wzajemnie dobrej nocki ... Edytowane 28 Października 2020 przez Mrtio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Teraz, DeltaCenter napisał: Słyszałem podobno, że "To jest wojna". Jak się idzie na wojnę to z zamiarem jej wygrania. Na guza też się trzeba przygotować, zwłaszcza jak się biegnie z telefonem do przeciwnika o 50 kg cięższego. Wielkim bohaterstwem, zwłaszcza w trakcie wojny, jest lać przede wszystkim kobiety i dzieci. Nie zawodzisz Ile ważysz i gdzie mieszkasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrtio Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 (edytowane) 57 minut temu, Qbajag napisał: Ok już zrozumiałem o co Ci chodzi. Tylko nadal nie wiem czemu dyskusję zacząłeś od podważenia prawdziwości sondażu o poparciu dla consnsusu aborcyjnego. Poparcie dla aborcji i poparcie dla protestów to dwie różne rzeczy i to jest oczywiste, ale brak poparcia dla protestów nie może być uznany jako brak poparcia dla aborcji chorych płodów. Fluber powołujący się na sondaż GW i akceptujący go. Jakość protestu ma przełożenie na akceptację ogòlna.....szczególnie umiarkowana prawicę. Moim zdaniem oddanie go SLD nie wpłynęło pozytywnie na odbiór.... 9 minut temu, Krzemo napisał: Wielkim bohaterstwem, zwłaszcza w trakcie wojny, jest lać przede wszystkim kobiety i dzieci. Nie zawodzisz Ile ważysz i gdzie mieszkasz? Obywatel mówi o wojnie... i siedzi przed kompem.,... .... I czego oczekuje. ? Szok,,,, człowieku wyluzuj miej TVN i pobiegaj w lesie. Edytowane 28 Października 2020 przez Mrtio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 2 minuty temu, Krzemo napisał: Wielkim bohaterstwem, zwłaszcza w trakcie wojny, jest lać przede wszystkim kobiety i dzieci. Starców, niewidomych i niepełnosprawnych. Pytaj Wrocław o szczegóły. Wiem, że pobitych ludzi wczoraj czy księdza nikt nie obchodzi, za to te jedna osobę cała Polska musi żałować tylko dlatego, że sprawę nagłośnią. Najpierw krzyki o wojnie, a teraz płacz. Nudzi mnie ten cyrk, zabierajcie swoje zabawki i rewolucyjki róbcie na tiktoku. Wojna....... pffffff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 3 minuty temu, Mrtio napisał: Ja pierd. Obywatel mówi o wojnie... i siedzi przed kompem.,... .... I czego oczekuje. ? Japa tam! I wracaj do nauki czytania. 4 minuty temu, Mrtio napisał: Szok,,,, człowieku wyluzuj miej TVN i pobiegaj w lesie. Hahahaha TVN xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 12 minut temu, Krzemo napisał: Wielkim bohaterstwem, zwłaszcza w trakcie wojny, jest lać przede wszystkim kobiety i dzieci. Nie zawodzisz Ile ważysz i gdzie mieszkasz? W czasie wojny nie chodzi o bohaterstwo, tylko zwycięstwo. 88kg, Zabrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 (edytowane) 4 minuty temu, DeltaCenter (zablokowane) napisał: Najpierw krzyki o wojnie, a teraz płacz. Tak, bo z karabinami biegali. Trzeba wszystko interpretować dosłownie... tak? 2 minuty temu, RappaR napisał: 88kg, Zabrze. Gratuluję! Ile w pasie? Jaki kołnierzyk? Numer buta? Edytowane 28 Października 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 14 minut temu, RappaR napisał: W czasie wojny nie chodzi o bohaterstwo, tylko zwycięstwo. 88kg, Zabrze. Coś czego Polacy zazwyczaj niestety nie rozumieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 16 minut temu, Krzemo napisał: Gratuluję! Ile w pasie? Jaki kołnierzyk? Numer buta? 78 cm, 41, 45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 1 minutę temu, RappaR napisał: 78 cm, 41, 45 Numer karty, kod pin oraz cvc. A tu nowi bohaterowie na nowe czasy / 20 na 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 14 minut temu, Krzemo napisał: Numer karty, kod pin oraz cvc. A tu nowi bohaterowie na nowe czasy / 20 na 1. Daj spokój to taki typ ludzi, którym imponuje jak w 20 napadną jedną osobę, a jeszcze lepiej kobietę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 27 minut temu, Qbajag napisał: Daj spokój to taki typ ludzi, którym imponuje jak w 20 napadną jedną osobę, a jeszcze lepiej kobietę. Dokładnie, pogarda dla takich typów z mojej strony całkowita. Prymitywne, łyse patusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan.kowalski Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Uczniowie V Liceum Ogólnokształcącego w Gdańsku ustawili na zdjęciach profilowych błyskawice, jako symbol poparcia dla protestów o prawa kobiet . Nauczycielka chemii zażądała ich usunięcia, pod groźbą nieprzeprowadzenia lekcji, bo to "symbol SS". xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 9 minut temu, jan.kowalski napisał: Uczniowie V Liceum Ogólnokształcącego w Gdańsku ustawili na zdjęciach profilowych błyskawice, jako symbol poparcia dla protestów o prawa kobiet . Nauczycielka chemii zażądała ich usunięcia, pod groźbą nieprzeprowadzenia lekcji, bo to "symbol SS". xDDD Widzisz że jest nas więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WD_czterdzieści Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Godzinę temu, DeltaCenter (zablokowane) napisał: Słyszałem podobno, że "To jest wojna". Jak się idzie na wojnę to z zamiarem jej wygrania. Na guza też się trzeba przygotować, "To jest wojna" ma afirmować do tego typu postępowania względem Kobiet? W obronie czego, budynku sakralnego? Tu nie ma podziału na my i oni. Gdzie leży granica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan.kowalski Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 3 minuty temu, fluber napisał: Widzisz że jest nas więcej? Pani kategorycznie zażądała zmiany zdjęć profilowych, twierdząc, iż mamy tam znaki SS i propagujemy nazizm. Zagroziła, że nie będzie prowadziła lekcji i że poniesiemy za to konsekwencje -mówi nam jeden z uczniów V LO. Po otrzymaniu od rzecznika praw ucznia treści skargi uczniów na zachowanie nauczycielki chemii 27.10.2020 r. podjęłam natychmiast działania wyjaśniające. Zapoznałam nauczycielkę z treścią skargi i poprosiłam, aby w trybie pilnym udzieliła dyrekcji szkoły odpowiedzi wyjaśniającej sprawę. Poinformowałam nauczycielkę, że nie ma prawa wywierać nacisku na stronę graficzną awatara ucznia, gdyż regulamin zdalnego nauczania nie zawiera wytycznych na ten temat - informuje nas Elżbieta Piszczek, dyrektor szkoły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Czemu Delta ma w nicku ( zablokowane) ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 1 minutę temu, fluber napisał: Czemu Delta ma w nicku ( zablokowane) ??? pewnie dostał bana i tak się komunikuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Teraz, julekstep napisał: pewnie dostał bana i tak się komunikuje A coś tu przeskrobal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi