jack Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 12 minut temu, lorak napisał: OJP, Czarnek ministrem edukacji. Jak się pierwsze dziecko rodzi w wieku 30 lat, to ile tych dzieci można urodzić? To są konsekwencje tłumaczenia kobiecie, że nie musi robić tego, do czego została przez pana Boga powołana albo Brońmy rodziny przed tego rodzaju zepsuciem, deprawacją, absolutnie niemoralnym postępowaniem. Brońmy nas przed ideologią LGBT i skończmy słuchać tych idiotyzmów o jakichś prawach człowieka czy jakiejś równości. Ci ludzie nie są równi ludziom normalnym i skończmy wreszcie z tą dyskusją. albo Niekiedy istnieje konieczność zastosowania przymusu fizycznego, w tym kary cielesnej. Konieczność stosowania tego rodzaju kar wydaje się być oczywista albo Bezwzględny zakaz tzw. „klapsa wychowawczego” (...) narusza wynikającą z prawa rodziców do wychowania dzieci zgodnie z własnymi przekonaniami, wolność rodziców od „wszelkiej postronnej a wiążącej ingerencji” innych osób i instytucji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 1 godzinę temu, Koelner napisał: przynajmniej przekazuje szczere intencje tej całej ekipy skoro tak otwarcie mówi takie rzeczy, to pewnie w nim siedzą jeszcze gorsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camelus Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 2 godziny temu, fluber napisał: I nauki:) Ziobro dużo wygrał na tym buncie:) Myślę, że akurat rodziców/dzieci i innych dotkniętych tą zmianą średnio obchodzi co z tego ma Ziobro. A patrząc na gościa to faktycznie może być grubo - chyba że to krótkotrwała zmiana i chociaż nie zaszkodzi za bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 (edytowane) Oczywiście najlepiej tę nominacje podsumowuje prominentny polityk PiS, gwiazda wywiadów Sasin Te poglądy, które ma pan poseł, minister Czarnek, to są poglądy, które odpowiadają również temu, co nasze środowisko polityczne głosi, czyli, że nie ma miejsca w Polsce, a przede wszystkim nie ma miejsca w edukacji na narzucanie ideologii ze też pozwalają mu jeszcze otwierać te obrzydliwą gębę no ale w sumie do ich wyborców trafia właśnie taki prosty przekaz prawa człowieka to bzdura, geje są podludźmi, jak dziecko nie chce jeść owsianki to trzeba mu wklepać Edytowane 1 Października 2020 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 12 minut temu, quevas napisał: zazwyczaj głosiciele takich poglądów osobiście postępuje całkiem odwrotnie : zatem, Czarnek prawdopodobnie ma za sobą epizod homoseksualny nie musi mieć , ale akurat homo których znam uważają , że najbardziej homofobiczne typy to kryptogeje i ich specjalnie prowokują przeprowadzając ich na drugą stronę mocy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 (edytowane) 16 minut temu, quevas napisał: racja są modelowe przykłady : http://www.rp.pl/Polityka/171119005-USA-Konserwatywny-polityk-przylapany-na-seksie-z-mezczyzna.html http://wtv.pl/rpa-290420-mk-grindr http://wiadomosci.wp.pl/seksskandale-6038719133176961g/8 poziom przykładu: działacze LGBT dopuszczający się czynów pedofilskich (chociaż tam chyba nie trzeba rozciągać obszaru poszukiwań na 13 lat żeby znaleźć 3 case'y) ale w sumie mantra 'homofob' = kryptogej to z grubsza ten sam poziom co gej = pedofil, więc przykłady nie powinny dziwić Edytowane 1 Października 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 5 minut temu, quevas napisał: aktualnie "gejów=pedofilów" dystansują księża-pedofile, w ich przypadku właściwie można już mówić o wymiennym charakterze nomenklatury jesli chodzi o poziom naglasniania i sprzedawania tych samych spraw po kilka razy to ciezko sie nie zgodzic 6 minut temu, quevas napisał: rzecz dotyczy obłudy, więc w poszukiwaniu analogii należałoby sięgnąć do przypadków homoseksualistów ukrywających swój heteroseksualizm przeciez wsrod pedofilow jest wiekszy odsetek tych zainteresowanych osobami tej samej plci niz w ogole spoleczenstwa, wiec nie rozumiem tego fragmentu 8 minut temu, quevas napisał: taką zależność zdaje się potwierdzają raportowane badania naukowe, aczkolwiek, wg mnie, wystarczy zdrowy rozsądek badania naukowe zdrowy rozsadek czyli wszystko to z czym jestes totalnie kojarzony na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Panowie, ile Wy macie lat?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Żenujące. Nie każdy chce to czytać. Załóżcie sobie jakiś temat dla siebie i tam się miziajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 przeciez sa w odpowiednim szambie tfu temacie , gorzej ze niechec wynoszona stad jest przenoszona na glowna strone forum - temat lbj-mj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Chłopaki, zachowajcie spokój... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 24 minuty temu, mistrzBeatka napisał: przeciez sa w odpowiednim szambie tfu temacie , gorzej ze niechec wynoszona stad jest przenoszona na glowna strone forum - temat lbj-mj A to ja przepraszam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 (edytowane) 9 godzin temu, DeltaCenter napisał: To jakiś warunek konieczny? Do czego? Nie warunek konieczny tylko spostrzeżenie nawiązujące do tego co napisał rappar, nic więcej A propos rappar to nie odpowiedzies na pytanie, zamiast tego zastasowales jakiś pasywno agresywny atak na mnie kiedy zadałem niewygodne pytanie Edytowane 2 Października 2020 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 (edytowane) A tyle było apelów o przywrócenie wątku politycznego bo przecież jego uczestnicy potrafią grzecznie dyskutować......taaa....Znowu 80% wpisów nie dotyczy polityki. Nie dotyczy dyskusji a co jedynie pokazywaniu pogardy innym Zastanówcie się poważnie nad stylem wypowiedzi by potem nie było płaczu ,,że znowu ten wątek będzie zamknięty Edytowane 2 Października 2020 przez ely3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Upadte: W sumie to nie ma sensu karać tych co chcą tu dyskutować bo dwóch uczestników woli wyzywać Mogę nie popierać poglądów Delty czy Darkonzy ale spieram się z ich poglądami albo omijam je łukiem ale żeby pokazywać z tego powodu pogardę to już naprawdę grupa przesada. A widzę ,ze ta dwójka juz nawet w tematach NBA nazywa innych głupimi bo mają inny pogląd Wieć od tego momentu Rappar i Koelner macie 48 h zakaz pisania bo za takie wpisy to Artlan dostał bana. Może przywróci to sens pisania niektórym w tym wątku. A jeśli wrócicie i nadal waszym jedynym celem będzie wyzywanie innych to po prostu otrzymacie kolejne itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 1 minutę temu, ely3 napisał: Mogę nie popierać poglądów Delty czy Darkonzy ale spieram się z ich poglądami albo omijam je łukiem ale żeby pokazywać z tego powodu pogardę to już naprawdę grupa przesada. A widzę ,ze ta dwójka juz nawet w tematach NBA nazywa innych głupimi bo mają inny pogląd Przeczytaj zanim coś wyślesz. Z tego wpisu wynika, że to ja obrażam innych. Pomyliło ci się coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 1 minutę temu, DeltaCenter napisał: Przeczytaj zanim coś wyślesz. Z tego wpisu wynika, że to ja obrażam innych. Pomyliło ci się coś. Nie taka moja była intencja i raczej mój wpis pokazywał ,ze masz swoje wyraziste poglądy. Dość ostre ale można się z nimi spierać ale nie może z tego powodu kogoś obrażać .. Czyli ,że raczej ktoś Ciebie by miał obrażać, Jeśli odebrałeś mój mail ,że to Ty obrażasz to absolutnie nie taki był jego wydźwięk. Ogólnie to po prostu Koelner wbił się w kontynuacie mojego maila i się rozmyło o jaką dwójkę chodzi. Ale chodziło mi o Rappar i Koelner a nie o Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Szkoda, w sumie dużo się dzieje na naszej scenie, a trochę temat umarł i głównie został Vaski ze swoim kopipejstem i chłopaki się obrażają na zmianę. Wiem, nie na temat, ale ile można to czytać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 (edytowane) 24 minuty temu, quevas napisał: pedofilia nie zalicza się do orientacji seksualnych, ani z takowych wprost nie wynika, o ile mi wiadomo ktoś skasował mój post - zakładam że przeoczenie w ramach czyszczenia wymiany Koelner-Rappar - więc jeszcze raz: homofobia też nie zalicza się do orientacji seksualnych. Ty szukasz korelacji między homofobią a homoseksualizmem Inni szukają korelacji między homoseksualizmem a pedofilą Prezentujecie z grubsza ten sam poziom (i to i to ma na celu budowanie stereotypów 'z dupy' w celu zdyskredytowania grup, których nie lubicie) Edytowane 2 Października 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 1 godzinę temu, polskignom napisał: Szkoda, w sumie dużo się dzieje na naszej scenie, a trochę temat umarł i głównie został Vaski ze swoim kopipejstem i chłopaki się obrażają na zmianę. Wiem, nie na temat, ale ile można to czytać... Poziom zainteresowania polityka znacząco spadł w ostatnich tygodniach. Z mojej strony niemal do zera ( poza nowym ministrem edukacji tylko). Ale NBA się powoli kończy więc gdybyś pokusił się o info co jest najważniejsze w ostatnich dniach to chętnie przeczytam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi