Życie_to_mem Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 36 minut temu, fluber napisał(a): Czyli wyszło im, że nie ma szans na pierwsze miejsce i trzeba spokojnie zapewnić sobie drugie Nie tyle miejsce jest kluczowe co proporcja głosów oddanych na PiS do głosów oddanych na Konfę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 21 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Nie tyle miejsce jest kluczowe co proporcja głosów oddanych na PiS do głosów oddanych na Konfę. Trudno mi uwierzyć, że w tym kraju jest wystarczająco dużo głosów na trzy partie z takim przekazem jak powyżej. Ale Kaczyński już tyle razy miał rację, że co ja tam wiem Edytowane 1 godzinę temu przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Zobaczymy jak za pół roku będą wyglądać sondaże. W każdym razie ta decyzja na pewno zapadła po dogłębnej analizie a nie na zasadzie np. osobistych sympatii Kaczyńskiego. W partyjnych prawyborach prezydenckich Czarnek przepadł ale te wybory rządzą się jednak trochę innymi prawami niż wybory parlamentarne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi