julekstep Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 9 minut temu, jack napisał(a): Jak to dobrze, że w przypadku młodego Tuska internet nie płonął. Nom Na takie 3% salatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 2 minuty temu, julekstep napisał(a): Nom Na takie 3% salatki zmień znajomych na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 6 minut temu, Koelner napisał(a): zmień znajomych na fb Wyslalem zapke, zaakcwptuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Teraz, julekstep napisał(a): Wyslalem zapke, zaakcwptuj nie mam fb ale jak usuwałem konto była pandemia i sami antyszczepionkowcy jak @DLT_Braddock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 23 minuty temu, julekstep napisał(a): No duzy peszek Jeszcze ten hultaj Michal robiacy w jednej amberowskich spolek Jak by ten przyszywany syn Nawrockiego robil analogicznie przy jakiejs aferze to internety by splonely Młody Tusk odpowiada sam za siebie (abstrahując już od faktu, że OLT całkiem legalnie działało w branży lotniczej). Zresztą Amber Gold reklamowało się wtedy między innymi w ,,Rzeczpospolitej'' za czasów Lisickiego więc skoro młody Tusk pracujący w powiązanej spółce miałby uwiarygadniać Plichtę to ,,Rzepa'' tym bardziej go uwiarygadniała. W tej sprawie główny problem był ze złym nadzorem nad śledztwem w początkowej fazie. A w tej kwestii Tusk nie miał za wiele do gadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 8 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): W tej sprawie główny problem był ze złym nadzorem nad śledztwem w początkowej fazie. A w tej kwestii Tusk nie miał za wiele do gadania. Wina wolnych sadow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 14 minut temu, julekstep napisał(a): Wina wolnych sadow? była komisja gdzie pisowcy się zbłaźnili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 32 minuty temu, Koelner napisał(a): nie mam fb ale jak usuwałem konto była pandemia i sami antyszczepionkowcy jak @DLT_Braddock Nie mogę być antyszczepionkowcem skoro popieram pomysł rozszerzenia wszystkich obowiązkowych szczepień na dorosłych Polaków. W dniu 13.02.2026 o 10:19, Koelner napisał(a): " jak świat światem nigdy rusek i Niemiec nie będzie dla polaka bratem". Ponawiam pytanie. Wielką z szacunku a małą z braku szacunku? Czym ten Polak sobie zasłużył, że stawiasz go na równi z ruskim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 3 minuty temu, DLT_Braddock napisał(a): . Ponawiam pytanie. Wielką z szacunku a małą z braku szacunku? Czym ten Polak sobie zasłużył, że stawiasz go na równi z ruskim? odkryłeś konspirację że słownik tak działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 10 godzin temu, mistrzBeatka napisał(a): pelna zgoda ze knajpy , hotele sa tansze w moldawi niz w polsce, tylko twoja teza byl odwrotna : Właśnie nie są, byłem miesiąc temu w Kiszyniowie, ceny jak w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 6 godzin temu, fluber napisał(a): GUS liczy wskaźnik z dzieci urodzonych faktycznie w Polsce i kobiet zameldowanych w Polsce. Wynik tfr liczony w ten sposób jest zaniżony, bo wlicza w mianownik kobiety, które w rzeczywistości nie są w Polsce ~20% kobiet w wieku rozrodczym mieszka poza polska mimo zameldowania w PL hehehe 36 minut temu, RappaR napisał(a): Właśnie nie są, byłem miesiąc temu w Kiszyniowie, ceny jak w Polsce. Zdefiniuj “nie sa” - ja jak pisze cos takiego to mam na mysli ~0.7-1.3x. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 44 minuty temu, RappaR napisał(a): Właśnie nie są, byłem miesiąc temu w Kiszyniowie, ceny jak w Polsce. bez problemu w kiszyniowe znajdziesz caly apartament/kawalerke w centrum za 100zl/doba w weekend. w warszawie dostajesz za ta cene lozko w pokoju wieloosobowym. a ile kosztuje jakas kawalerka w centrum warszawy to sobie sam sprawdz :))). niektore pozycje sa drozsze/zblizone do pl ale overall moldawia jest duzo tansza niz polska . nie wiem czy na potrzeby dyskusji wymyslasz takie durnoty czy jest to slynna gortatowska tabliczka mnozenia, zdaje sie ze gortata nazwales debilem i idiota ? robiac adjustment na wyksztalcenie to ten sam tajer. bylem w moldawi , nikomu nie polecam, strata czasu no chyba ze juz widzieliscie wszystkie interesujace miejsca na swiecie, jedyna ciekawa rzecz warta obejrzenia to winiarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Godzinę temu, Koelner napisał(a): odkryłeś konspirację że słownik tak działa Polak piszemy małą literą? Jakiś radziecki masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu 5 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Polak piszemy małą literą? Jakiś radziecki masz? wykorzystałeś limit pytań, paszła won Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu 1 godzinę temu, julekstep napisał(a): Wina wolnych sadow? Nie. Komisja Nadzoru Finansowego i gdański sąd to akurat dwie instytucje, które tą sprawę w miarę ogarnęły. Główny problem z Amber Gold był taki, że śledztwo nadzorowały jakieś randomy od ścigania pijanych kierowców i drobnych oszustów a nie wyspecjalizowany zespół śledczych na wyższym szczeblu. Taki zespół ostatecznie powstał ale dopiero w czerwcu 2012 roku. To był zatem typowy przykład niestandardowej sprawy, która kogoś po prostu mocno przerosła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu 7 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): To był zatem typowy przykład niestandardowej sprawy, która kogoś po prostu mocno przerosła. nie uwierzę że takie coś miało miejsce w państwie zarządzanym przez Polityka Tysiąclecia nie uwierzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Godzinę temu, mistrzBeatka napisał(a): bez problemu w kiszyniowe znajdziesz caly apartament/kawalerke w centrum za 100zl/doba w weekend. w warszawie dostajesz za ta cene lozko w pokoju wieloosobowym. a ile kosztuje jakas kawalerka w centrum warszawy to sobie sam sprawdz :))). niektore pozycje sa drozsze/zblizone do pl ale overall moldawia jest duzo tansza niz polska . nie wiem czy na potrzeby dyskusji wymyslasz takie durnoty czy jest to slynna gortatowska tabliczka mnozenia, zdaje sie ze gortata nazwales debilem i idiota ? robiac adjustment na wyksztalcenie to ten sam tajer. bylem w moldawi , nikomu nie polecam, strata czasu no chyba ze juz widzieliscie wszystkie interesujace miejsca na swiecie, jedyna ciekawa rzecz warta obejrzenia to winiarnie. Hotel normalny 400 zł doba, danie koło 40 zł, Burger 30 zł, piwo 15 zł. Tez nie polecam, ale na pewno nie miałem wrażenia że jest tanio. Gruzja faktycznie zależnie od kursu jeszcze potrafi być miejscami tania, ale nie Kiszyniów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu https://www.instagram.com/reel/DUiwcESiFTT/ ahashahahahahahahhaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu 38 minut temu, Koelner napisał(a): wykorzystałeś limit pytań, paszła won Przypierdoliłeś się, że zdanie rozpocząłem wielką literą. Niecałe 24 godziny później piszesz Polak małą literą i w międzyczasie piszesz coś o ruskich i radzieckim słowniku. Dałem ci cenną lekcję. Nie rób więcej z siebie błazna misiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu 10 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Dałem ci cenną lekcję. O k**** mocne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi