Koelner Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 6 minut temu, julekstep napisał(a): a kto powiedział że przedkładam rozrywkę nad kwestie wychowawcze? spacer z dziećmi oceniasz jako „kwestie wychowawcze” a interesowanie się obciąganiem Marianny Schreiber „rozrywką” -> tak jak pisałem TWÓJ WYBÓR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 8 minut temu, Koelner napisał(a): spacer z dziećmi oceniasz jako „kwestie wychowawcze” a interesowanie się obciąganiem Marianny Schreiber „rozrywką” -> tak jak pisałem TWÓJ WYBÓR akurat Marianna Schreiber mnie średnio interesuje bo jest męcząca i nudna (case Murańskiego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 4 minuty temu, julekstep napisał(a): akurat Marianna Schreiber mnie średnio interesuje bo jest męcząca i nudna (case Murańskiego) spoko może Cię interesować jej chłop ja jestem tolerancyjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 4 minuty temu, Koelner napisał(a): spoko może Cię interesować jej chłop ja jestem tolerancyjny można powiedzieć że urywki konferencji Prime wnoszą do mojego życia porównywalną wartość jak Twoje posty ale i to i to daje rozrywkę! Edytowane 1 godzinę temu przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Ale dziś sektor prywatny zapierdala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 57 minut temu Udostępnij Opublikowano 57 minut temu 5 minut temu, julekstep napisał(a): można powiedzieć że urywki konferencji Prime wnoszą do mojego życia porównywalną wartość jak Twoje posty taaaaaaa urywki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 57 minut temu Udostępnij Opublikowano 57 minut temu 3 minuty temu, fluber napisał(a): Ale dziś sektor prywatny zapierdala AŻ SIĘ DYMI Teraz, Koelner napisał(a): taaaaaaa urywki no urywki, na szczęście jest masa kanałów robiących 'best of' przydałoby się takie coś na forumku (do postów ignazza np) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 49 minut temu Udostępnij Opublikowano 49 minut temu Godzinę temu, julekstep napisał(a): inaczej by wyszło że kokaina jest top1 i nic nie jest blisko dałem lajka za zdroworozsądkowy post, ale tutaj wkradł ci się błąd, bo metamfetamina byłaby zdecydowanym numerem 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 43 minuty temu Udostępnij Opublikowano 43 minuty temu 5 minut temu, lorak napisał(a): dałem lajka za zdroworozsądkowy post, ale tutaj wkradł ci się błąd, bo metamfetamina byłaby zdecydowanym numerem 1. A nie terapia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 37 minut temu Udostępnij Opublikowano 37 minut temu 18 minut temu, julekstep napisał(a): przydałoby się takie coś na forumku (do postów ignazza np) Wtedy zostawałyby kropki i przecinki, jeśli je łaskawie postawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 35 minut temu Udostępnij Opublikowano 35 minut temu 1 godzinę temu, julekstep napisał(a): jeśli jesteś członkiem jakiejś małej grupy osób i piszesz że to co robisz Ty i inni członkowie tej małej grupy jest lepsze ("mniejsza strata czasu", "więcej pozytywnych elementów") niż to co robi (w podobnym celu) dużo większa grupa osób to jak to odczytać? JAko normalne porównanie. Osobiście nie rozumiem zainteresowania życiem celebrytów czy osób znanych. Nie miałem pojęcia gdyby nie Ty ,że Marianna chodzi z tym konfederatem a o nim nie miałem pojęcia gdyby nie zacżął mi nagle wyskakiwac na X bo zaczął kwestionować Oświęcim Nota bene kim jest Murański o którym wspominasz tez nie mam pojęcia. Nie uważam ,ze osoby zainteresowanę życiem innych sa gorsze. Ale osobiście tego nie rozumiem bo to nie jest Twoje życie. Pisanie na forum jest częscią życia i uważam to za ciekawsze. Co ma to wspólnego z byciem eltarnym to już sam sobie musisz odpowiedziec bo ja bladego pojęcia nie mam czemu tak uważasz Ba ja nawet nie wiem kto to jest JAś Kapela poza tym ,ze oklepał komuś tam gębę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 minut temu Udostępnij Opublikowano 31 minut temu (edytowane) 4 minuty temu, ely3 napisał(a): Nota bene kim jest Murański o którym wspominasz tez nie mam pojęcia. Jacek Murański, postać znana. Typ którego imię prawdopodobnie sprawiło że dziś masz takiego prezydenta kraju a nie innego (wbrew intencji 'wymawiającego'), więc imho warto być na bieżąco -> bo te 'prymitywizmy' przenikają się i mają wpływ na inne sfery życia (i będzie to wpływ coraz większy bo jednak dzisiejszy świat w dużo większym stopniu pozwala na 'auto' kreację celebrytów -> a nie że mamy tylko zestaw udostępniony przez osoby wpływowe) Edytowane 27 minut temu przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 minuty temu Udostępnij Opublikowano 3 minuty temu 26 minut temu, julekstep napisał(a): jednak dzisiejszy świat w dużo większym stopniu pozwala na 'auto' kreację celebrytów -> dzięki Tobie, bo zamiast mieć przyjemność ze spaceru z córkami to masz przyjemność z oglądania „urywek”/„best of” patoli -> nie zrzucaj na jakieś „auto” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi