Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, Koelner napisał(a):

spacer z dziećmi oceniasz jako „kwestie wychowawcze” a interesowanie się obciąganiem Marianny Schreiber „rozrywką” -> tak jak pisałem TWÓJ WYBÓR 

akurat Marianna Schreiber mnie średnio interesuje bo jest męcząca i nudna (case Murańskiego)

4 minuty temu, Koelner napisał(a):

spoko może Cię interesować jej chłop ja jestem tolerancyjny 

można powiedzieć że urywki konferencji Prime wnoszą do mojego życia porównywalną wartość jak Twoje posty :) 

ale i to i to daje rozrywkę! 💪

Edytowane przez julekstep

1 godzinę temu, julekstep napisał(a):

jeśli jesteś członkiem jakiejś małej grupy osób i piszesz że to co robisz Ty i inni członkowie tej małej grupy jest lepsze ("mniejsza strata czasu", "więcej pozytywnych elementów") niż to co robi (w podobnym celu) dużo większa grupa osób to jak to odczytać?

JAko normalne porównanie. Osobiście nie rozumiem zainteresowania życiem celebrytów czy osób znanych. Nie miałem pojęcia gdyby nie Ty ,że Marianna chodzi z tym konfederatem a o nim nie miałem pojęcia gdyby nie zacżął mi nagle wyskakiwac na X bo zaczął kwestionować Oświęcim

Nota bene kim jest Murański o którym wspominasz tez nie mam pojęcia. Nie uważam ,ze osoby zainteresowanę życiem innych sa gorsze. Ale osobiście tego nie rozumiem bo to nie jest Twoje życie. Pisanie na forum jest częscią życia i uważam to za ciekawsze. Co ma to wspólnego z byciem eltarnym to już sam sobie musisz odpowiedziec bo ja bladego pojęcia nie mam czemu tak uważasz

Ba ja nawet nie wiem kto to jest JAś Kapela poza tym ,ze oklepał komuś tam gębę 

4 minuty temu, ely3 napisał(a):

Nota bene kim jest Murański o którym wspominasz tez nie mam pojęcia.

Jacek Murański, postać znana.

Typ którego imię prawdopodobnie sprawiło że dziś masz takiego prezydenta kraju a nie innego (wbrew intencji 'wymawiającego'), więc imho warto być na bieżąco -> bo te 'prymitywizmy' przenikają się i mają wpływ na inne sfery życia (i będzie to wpływ coraz większy bo jednak dzisiejszy świat w dużo większym stopniu pozwala na 'auto' kreację celebrytów -> a nie że mamy tylko zestaw udostępniony przez osoby wpływowe) 

Edytowane przez julekstep

26 minut temu, julekstep napisał(a):

jednak dzisiejszy świat w dużo większym stopniu pozwala na 'auto' kreację celebrytów -> 

dzięki Tobie, bo zamiast mieć przyjemność ze spaceru z córkami to masz przyjemność z oglądania „urywek”/„best of” patoli -> nie zrzucaj na jakieś „auto”