DLT_Braddock Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 4 minuty temu, fluber napisał(a): Czerpiesz od Grzegorza Brauna i Konfederacji Korony Polskiej, czyli partii ruskiej agentury. Jeszcze ich ABW nie zatrzymało? Na razie łapią tylko wśród Ukraińców, co? @fluber tępy matole z tytułem doktora, przeczytaj jeszcze raz: Twój dziadek walczył z Bolszewikami w 1919 roku i w niewoli sowieckiej spędził kilka lat a po wojnie za uczestniczenie w siatce terenowej oddziałów po-AKowskich dostał kilka lat więzienia od sowieckich pachołków , Jedna wojna z Bolszewikamw 1919. Skoro piszę o kolejnej wojnie i wspominam o oddziałach po-AKowskich to o jaką wojnę chodzi? Nosz k**** mać. Wysil się cwiercinteligencie po czterdziestu szczepieniach 5 minut temu, fluber napisał(a): Czerpiesz od Grzegorza Brauna i Konfederacji Korony Polskiej, czyli partii ruskiej agentury. Czerpię, ale się nie uśmiecham. Edytowane 2 godziny temu przez DLT_Braddock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 5 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): @fluber tępy matole z tytułem doktora, przeczytaj jeszcze raz: Twój dziadek walczył z Bolszewikami w 1919 roku i w niewoli sowieckiej spędził kilka lat a po wojnie za uczestniczenie w siatce terenowej oddziałów po-AKowskich dostał kilka lat więzienia od sowieckich pachołków , Jedna wojna z Bolszewikamw 1919. Skoro piszę o kolejnej wojnie i wspominam o oddziałach po-AKowskich to o jaką wojnę chodzi? Nosz k**** mać. Wysil się cwiercinteligencie po czterdziestu szczepieniach Nie rozumiem gdzie widzisz problem w tym co napisałem. Ja umiem czytać. 14 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Jeszcze ich ABW nie zatrzymało? Na razie łapią tylko wśród Ukraińców, Boją się, że jego sekta wariatów zrobi zamieszki. Nad czym ubolewam. Braun powinien już dawno siedzieć w pierdlu. Niestety nie idę mnie to zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 9 minut temu, fluber napisał(a): Nie rozumiem gdzie widzisz problem w tym co napisałem. Ja umiem czytać. Nie bardzo. https://www.doz.pl/czytelnia/a17982-Nowe_badanie_potwierdza_dlugi_COVID_moze_obnizac_IQ Niesamowite. Jak rosyjska propaganda w Polsce obraża polskich bohaterów to Koelner milczy. Jak Wołodie nazwiesz kokainistą to wpada w furię. Jak polscy rolnicy walczą z zalewem ukraińskiego syfu, zwanego produktami rolniczymi, to koelner sobie smieszkuje z Polaków. Panowie, zrozumcie w końcu Trzeba bardziej dbać o Polskę niż o wszystkiego byłe sowieckie republiki. Koniec. Kropka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, DLT_Braddock napisał(a): Nie bardzo. https://www.doz.pl/czytelnia/a17982-Nowe_badanie_potwierdza_dlugi_COVID_moze_obnizac_IQ Domyślam się, że chodzi o to iż dziadek wyruchał babkę w 1946 i potem poszedł siedzieć, ale mógłbyś napisać, że tak się działo a nie pisać o De Niro po 60-tce. Generalnie badania mówia, że szanse na zapłodnienie przez 45-letniego mężczyznę (ile lat miała babka?) w związku z płodną kobietą to 5 procent . A my tu mówimy o osobie, która spędziła rzekomo lata w sowieckiej niewoli. Biorąc pod uwagę co tu piszesz, to bardziej prawdopodobne, że dziadek po prostu mieszkał w Rosji. Ludzie z sowieckiej niewoli w tamtych czasach wracali w strasznym stanie. I nie miałem nigdy long covid. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 17 minut temu, fluber napisał(a): Nie rozumiem gdzie widzisz problem w tym co napisałem. Ja umiem czytać. Boją się, że jego sekta wariatów zrobi zamieszki. Nad czym ubolewam. Braun powinien już dawno siedzieć w pierdlu. Ja uważam, że Wiesiek z piątej klatki też powinien. c*** mnie kogo podczas onanizmu wsadzasz sobie do pierdla. Resztę Polaków tez. Naprawdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, DLT_Braddock napisał(a): Ja uważam, że Wiesiek z piątej klatki też powinien. c*** mnie kogo podczas onanizmu wsadzasz sobie do pierdla. Resztę Polaków tez. Naprawdę. Po co te emocje? Ja o Braunie, a Ty o waleniu konia. Nie rozumiem czemu to łączysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, fluber napisał(a): Domyślam się, że chodzi o to iż dziadek wyruchał babkę w 1946 i potem poszedł siedzieć, ale mógłbyś napisać, że tak się działo a nie pisać o De Niro po 60-tce. Generalnie badania mówia, że szanse na zapłodnienie przez 45-letniego mężczyznę (ile lat miała babka?) w związku z płodną kobietą to 5 procent . A my tu mówimy o osobie, która spędziła rzekomo lata w sowieckiej niewoli. Biorąc pod uwagę co tu piszesz, to bardziej prawdopodobne, że dziadek po prostu mieszkał w Rosji. Ludzie z sowieckiej niewoli w tamtych czasach wracali w strasznym stanie. I nie miałem nigdy long covid. Mógłbyś pisać przemowy towarzyszowi Wiesławowi w jego najlepszych czasach Zajrzyj do wątku o Majdanie. Po lekturze zażądasz dla kolegi Rappara, kilku lat więzienia. Teraz, fluber napisał(a): Po co te emocje? Ja o Braunie, a Ty o waleniu konia. Nie rozumiem czemu to łączysz Z tym Braunem to twój fetysz . Tylko mi tu zaraz nie wjeżdżaj z " zdrajca Narodu Polskiego". Bo jeszcze uwierzę, że zaraz założysz opaskę "ŚWO" Dobra. Idę skrót z kompromitacji Legii obejrzeć. @jack liczę że skomentujesz ruskie wypowiedzi bliskich ci ideowo działaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 11 minut temu, fluber napisał(a): Generalnie badania mówia, że szanse na zapłodnienie przez 45-letniego mężczyznę (ile lat miała babka?) w związku z płodną kobietą to 5 procent W jaki sposób te badania były przeprowadzone? Czy po prostu wyszło, że 5% takich osób ma dzieci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 7 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): @jack liczę że skomentujesz ruskie wypowiedzi bliskich ci ideowo działaczy Skoro takim podziwem darzą rosję to chyba tobie bliscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, DLT_Braddock napisał(a): Mógłbyś pisać przemowy towarzyszowi Wiesławowi w jego najlepszych czasach Zajrzyj do wątku o Majdanie. Po lekturze zażądasz dla kolegi Rappara, kilku lat więzienia. Kolega Rappar nigdy nie spotykał się z agentami kgb i nie dostawał od nich orderow. Kolega Rappar nie atakował nikogo gaśnicą, a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. Braun już za tamta akcje powinien dostać kilka lat. Za publiczne niszczenie mienia kolejne kilka. za nienawiść na tle narodowościowym kolejne kilka za recydywę. 6 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Z tym Braunem to twój fetysz . Tylko mi tu zaraz nie wjeżdżaj z " zdrajca Narodu Polskiego". Bo jeszcze uwierzę, że zaraz założysz opaskę "ŚWO" Bo Ciebie to triggeruje i wyprowadza z równowagi. Wystarczy skrytykować Grzesia i zaczynasz się rzucać. Albo Rosję. 4 minuty temu, RappaR napisał(a): W jaki sposób te badania były przeprowadzone? Czy po prostu wyszło, że 5% takich osób ma dzieci? Na podstawie średniej liczby i ruchliwości plemników pobranych z próbek spermy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi