fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 9 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Realna walka nie to co ta twoja zza klawiatury. Pochwal się swoimi przodkami zza Buga albo presiedlencami z akcji Wisła A z kim ja mam niby realnie walczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, DLT_Braddock napisał(a): zachwyty Wysokich Obcasów nad prawem aborcyjnym w Rosji Pisanie faktów to zachwyt? Co poradzić, że u ruska aborcja jest dostępna a u nas nie. Fakt. 2 godziny temu, DLT_Braddock napisał(a): zachwyty Olbrychskiego i Żebrowskiego nad rosyjską kulturą W czym problem? Dostojewski, Puszkin, Czajkowski, Szostakowicz? Ja mam w dupie. Ale zabronisz się komuś zachwycać? 2 godziny temu, DLT_Braddock napisał(a): cała narracja lewicy i części PO o Polsce po 1944 roku "antykomunistyczne podziemie to bandyci, mordercy i antysemici a GL, Armia Czerwona, KBW, UB, MO budowali sprawiedliwą Polskę" . Dziś w tej kwestii dalej nic się nie zmieniło i lewicowców To już twoje urojenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 10 minut temu, fluber napisał(a): A z kim ja mam niby realnie walczyć? Od 2020 roku jesteś przecież na wojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, DLT_Braddock napisał(a): Od 2020 roku jesteś przecież na wojnie Już od dłuższego czasu nie. Nie wiem czy zauważyłeś, że na Podkarpaciu przerzedziło się już kilka lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 23 minuty temu, jack napisał(a): Jaruzelskiemu odjebanie 180st zajęło znacznie krócej. A onuca z niego przykładna. Czy wojska sowieckie -pardon!!!!! rosyjskie, wyzwoliły Polskę? Polecam temat o Majdanie. @fluber na forum jesteś od 2012 roku. Dlaczego w wątku o rosyjskiej napaści na Ukrainę w2014 roku nie zabierałeś głosu? Polecam wpisy @RappaR z tego tematu. Dziś za takie teksty wyśmiewające ukraińską ofiarę byłby przez @Koelner wyzywany od psa. W dniu 21.02.2014 o 08:20, RappaR napisał(a): W dniu 21.02.2014 o 08:09, matek napisał(a): @ely O co chodzi z tym mordowaniem w lesie? Nie słyszałem. Janukowycz jeździ po kraju w czarnej wołdze i porywa opozycję, zawozi do katynia i tam zabija. Nie wiedziałeś? Dwa dni po rozpoczęciu rosyjskiej akcji wojskowej na Krymie. W skrócie to jego wnioski z tego tematu to "podzielić Ukrainę, wschód dla Rosji" W dniu 23.02.2014 o 20:01, RappaR napisał(a): Bez przesady, Rosja nienjest taka zła, patrząc z perspektywu artykułu Andee to duzo lepsza. Jeszcze lepsze są wpisy vasqueza, niemal wszystkie lajkowane przez @RappaR Pozdro600 mordeczki 10 minut temu, fluber napisał(a): Już od dłuższego czasu nie. Nie wiem czy zauważyłeś, że na Podkarpaciu przerzedziło się już kilka lat temu Jedna wojna skończona, rozpoczęta następna. Przypominam, że Rosja zaatakowała Ukrainę w 2014 roku. Na forum byłeś obojętny w tym temacie 20 minut temu, jack napisał(a): Pisanie faktów to zachwyt? Co poradzić, że u ruska aborcja jest dostępna a u nas nie. Fakt. W czym problem? Dostojewski, Puszkin, Czajkowski, Szostakowicz? Ja mam w dupie. Ale zabronisz się komuś zachwycać? To już twoje urojenia. 1. Jedź do Rosji . Dalej raj dla lewicy? 2. Żebrowski brał pieniądze za rolę w antypolskim filmie? 3. Zagadka. Tym razem udana. Jakiej działaczki są to słowa? Czy SLD ukarało za te słowa tę działaczkę? Czy przeprosiła? „Wśród Wyklętych było mnóstwo bandytów, ale też dzieciobójców i pedofilii! Mordowali także! niewinne dzieci, wspominają ich ludzie bezduszni...Wyklęci byli nierobami, którzy zamiast odbudowywać swój kraj i pracować, woleli pochować się w lasach i napadać uczciwych obywateli!” Wiesz z jakiego kraju jest ta narracja? Edytowane 1 godzinę temu przez DLT_Braddock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 4 minuty temu, DLT_Braddock napisał(a): Jedna wojna skończona, rozpoczęta następna. Przypominam, że Rosja zaatakowała Ukrainę w 2014 roku. Na forum byłeś obojętny w tym temacie Co w związku z tym że 11 lat temu mało pisałem na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 9 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): wyzywany od psa. nie, jesteś wyzywany od psa bo używasz zwrotów który stosuje ruski przekaz. sam jesteś za głupi żeby wymyśleć i mieć podstawy aby wyzywać Żeleńskiego od kokainowego przywódcę . kopiujesz psie ruski przekaz . napisz jeszcze że prigozyn rozjebal się samolotem bo tam cpali w locie. wstyd że taki pies jak ty pisze po polsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 23 minuty temu, jack napisał(a): W czym problem? Dostojewski, Puszkin, Czajkowski, Szostakowicz? Ja mam w dupie. Ale zabronisz się komuś zachwycać? Na Ukrainie to chyba zburzono pomnik Puszkina. 2 minuty temu, fluber napisał(a): Co w związku z tym że 11 lat temu mało pisałem na forum? No tak od 2014 do 2022 to o Rosji tylko pisałeś w tematach o sporcie i koronawirusie, a komentowanie rosyjskiej napaści na Ukrainę było mało modne, co? Jakaś tam rusofobia.. 2 minuty temu, Koelner napisał(a): nie Dobrze. Już się nie powtarzaj. Przewietrz się na balkonie, zrób siedem pompek albo wychyl jabola. Powtarzasz się. A i zetrzyj cieknącą ślinę z ryja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 4 minuty temu, DLT_Braddock napisał(a): No tak od 2014 do 2022 to o Rosji tylko pisałeś w tematach o sporcie i koronawirusie, a komentowanie rosyjskiej napaści na Ukrainę było mało modne, co? Jakaś tam rusofobia.. To nieprawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 4 minuty temu, DLT_Braddock napisał(a): Dobrze dawaj kolejne treści z ruskiego przekazu. jak tam określa Polaków lub Nawrockiego Sołowjow czy Skabiejewa? Może Simonjan? Podziel się to się razem pośmiejemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 3 minuty temu, Koelner napisał(a): dawaj kolejne treści z ruskiego przekazu. Proszę bardzo https://dzieje.pl/aktualnosci/dzialacze-lewicy-zlozyli-kwiaty-na-cmentarzu-zolnierzy-radzieckich-w-zgierzu 5 minut temu, fluber napisał(a): To nieprawda Dawaj "szukaj" 3 minuty temu, Koelner napisał(a): dawaj kolejne treści z ruskiego przekazu. Chcesz więcej? https://kresy.pl/wydarzenia/dzialaczka-sld-wystapila-w-propagandowym-materiale-bialoruskiej-telewizji-wymierzonym-w-polakow-z-brzescia-video/#goog_rewarded Do tej akurat pewnie często trzepiesz Edytowane 1 godzinę temu przez DLT_Braddock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 4 minuty temu, DLT_Braddock napisał(a): Proszę bardzo https://dzieje.pl/aktualnosci/dzialacze-lewicy-zlozyli-kwiaty-na-cmentarzu-zolnierzy-radzieckich-w-zgierzu Dawaj "szukaj" Chcesz więcej? https://kresy.pl/wydarzenia/dzialaczka-sld-wystapila-w-propagandowym-materiale-bialoruskiej-telewizji-wymierzonym-w-polakow-z-brzescia-video/#goog_rewarded Do tej akurat pewnie często trzepiesz Kaczyński jest kokainowy? 6 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Chcesz więcej? https://kresy.pl/wydarzenia/dzialaczka-sld-wystapila-w-propagandowym-materiale-bialoruskiej-telewizji-wymierzonym-w-polakow-z-brzescia-video/#goog_rewarded Do tej akurat pewnie często trzepiesz mniejszy wstyd do niej niż na widok putina ruski piesku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, DLT_Braddock napisał(a): Dawaj "szukaj" Po co mam szukać jak wiem co i kiedy pisałem? To Ty nie wiesz i rzucasz kolejnymi nieprawdziwymi informacjami. Btw. Twój dziadek 106 lat temu to chyba walczył z bolszewikami w wózku. To ile miałby teraz lat gdyby żył. 130? To Ty masz 80? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Koelner napisał(a): Kaczyński jest kokainowy? Dobre przykłady? Chcesz więcej takich kwiatków ruskiego przekazu? Z tego forum też? Nie bój się, ciebie nie dotyczy, ale koledzy to chyba sporo kopiejek nazbierali Teraz, fluber napisał(a): Po co mam szukać jak wiem co i kiedy pisałem? To Ty nie wiesz i rzucasz kolejnymi nieprawdziwymi informacjami. Btw. Twój dziadek 106 lat temu to chyba walczył z bolszewikami w wózku. To ile miałby teraz lat gdyby żył. 130? To Ty masz 80? Dziadek, rocznik 1901. Ja z lat 80-tych. Uważasz że niemożliwe jest aby spłodzić dziecko w wieku 45 lat? Dziś De Niro z wizytą w Polsce a chłop po 60 majstrował. Na biologii się nie znasz? Dlaczego nie tropiles na forum ruskiego przekazu przed 2022 rokiem? Nie było takiej mody, co? Media nie nakręcały tak wtedy, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, DLT_Braddock napisał(a): Dobre przykłady? Chcesz więcej takich kwiatków ruskiego przekazu? Z tego forum też? Nie bój się, ciebie nie dotyczy, ale koledzy to chyba sporo kopiejek nazbierali przecież ty to robisz za free, ile razy dziennie puszczasz sobie przemówienia putina żeby się lepiej poczuć? Na tapecie w telefonie masz jego fotkę na niedźwiedziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu @DLT_Braddock czy ty próbujesz wykazać, że kilka lat temu wszyscy chcieli się bratać z rosją a teraz już nie chcą. I kiedy już wszyscy się zorientowali, że ruskie to jednak huje i nic tego nie zmieni to ty w najlepsze łykasz ich propagandę jak młody pelikan. l jeszcze się tym szczycisz jako oznaką samodzielnego myślenia? Widzę, że lubisz łapać wszelkie teorie spiskowe i info dla kumatych by zgrywać dobrze poinformowanego. Trochę beka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, Koelner napisał(a): przecież ty to robisz za free, ile razy dziennie puszczasz sobie przemówienia putina żeby się lepiej poczuć? Na tapecie w telefonie masz jego fotkę na niedźwiedziu Oczywiście. Codzienne puszczam sobie filmiki z festiwalu piosenki polsko-radzieckiej. Którzy to politycy w Polsce chcieli przywrócenia tego festiwalu? Podpowiesz? .GP chyba nawet donosiła że Putin miał zaśpiewać. Z bajek to tylko "Wilk i zając". Kawior do kanapek. Czysty Gorbaczow za nałóg Rappara. Muzyka to tylko Max Korhz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 5 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Dziadek, rocznik 1901. Ja z lat 80-tych. Uważasz że niemożliwe jest aby spłodzić dziecko w wieku 45 lat? Dziś De Niro z wizytą w Polsce a chłop po 60 majstrował. Na biologii się nie znasz? Dlaczego nie tropiles na forum ruskiego przekazu przed 2022 rokiem? Nie było takiej mody, co? Media nie nakręcały tak wtedy, co? Po kilku latach w niewoli sowieckiej a potem kilku latach w więzieniu dziadzio zaczął płodzić dzieci w połowie drogi do pięćdziesiątki? Mało prawdopodobne. Pewnie kolaborował a stary sprzedał Ci bajkę, żeby wstydu nie było. na forum ani w kraju nie było takiego nasilenia ruskiego przekazu jak teraz. A ruscy nie ładowali nam swoich dronów w tamtym czasie do kraju. Braun był powszechnie uważany za pierdolnietego a nie miał prawie 10 procent poparcia, a wśród mężczyzn 15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 5 minut temu, jack napisał(a): @DLT_Braddock czy ty próbujesz wykazać, że kilka lat temu wszyscy chcieli się bratać z rosją a teraz już nie chcą. I kiedy już wszyscy się zorientowali, że ruskie to jednak huje i nic tego nie zmieni to ty w najlepsze łykasz ich propagandę jak młody pelikan. l jeszcze się tym szczycisz jako oznaką samodzielnego myślenia? Widzę, że lubisz łapać wszelkie teorie spiskowe i info dla kumatych by zgrywać dobrze poinformowanego. Trochę beka. No właśnie, nie wszyscy. Trochę Tusk próbował za resetu ale na lewicy narracja sowiecka/rosyjska dalej wielu kwestiach w serduszkach. Skąd mam czerpać rosyjski przekaz w Polsce? Z książek historyków które twoje środowisko zwalcza od lat? Teraz, fluber napisał(a): Po kilku latach w niewoli sowieckiej a potem kilku latach w więzieniu dziadzio zaczął płodzić dzieci w połowie drogi do pięćdziesiątki? Mało prawdopodobne. Pewnie kolaborował a stary sprzedał Ci bajkę, żeby wstydu nie było. Jaki ty jesteś głupi. Z biologii dopuszczający, z matematyki NDST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, DLT_Braddock napisał(a): Skąd mam czerpać rosyjski przekaz w Polsce? Z książek historyków które twoje środowisko zwalcza od lat? Czerpiesz od Grzegorza Brauna i Konfederacji Korony Polskiej, czyli partii ruskiej agentury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi